طرز تهیه لولا کباب خوشمزه + ۷ نکته طلایی
لولا کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است.
ترفندتو: لولا کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با گوشت چرخکرده، سبزیجات کبابی و ادویههای خوش عطر تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و روش پخت آسان، برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی بسیار مناسب است. در این مقاله، طرز تهیه لولا کباب را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
700 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز بزرگ
3-4 حبه سیر
2 عدد بادمجان
2 عدد فلفل دلمه قرمز
جعفری تازه خرد شده به مقدار دلخواه
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا (به مقدار دلخواه)
طرز تهیه:
آماده سازی سبزیجات: بادمجان و فلفل دلمه را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 210 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی شوند. سپس پوست آنها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.
آماده سازی گوشت: پیاز و سیر را رنده ریز کرده و به گوشت چرخکرده اضافه کنید. ادویهها و جعفری خرد شده را نیز به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند.
شکل دادن به کباب: از مخلوط گوشت و سبزیجات، گلولههای کوچکی درست کرده و آنها را به شکل لولا درآورید.
پختن کباب: یک کاغذ روغنی را کف سینی فر پهن کنید. لولا کبابها را روی کاغذ روغنی بچینید. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و لولا کبابها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.
نکات مهم:
برای طعمدار کردن بیشتر لولا کباب، میتوانید از آب لیمو ترش یا زعفران دم کرده استفاده کنید.
برای تزیین لولا کباب، میتوانید از سبزیجات تازه مانند گوجه گیلاسی، خیار و کاهو استفاده کنید.
لولا کباب را میتوانید به همراه نان، برنج یا ماست سرو کنید.
اگر دوست دارید لولا کباب شما تردتر شود، میتوانید قبل از قرار دادن در فر، روی آنها کمی روغن زیتون بمالید.
نکات اضافی:
برای تهیه یک لولا کباب خوشمزهتر، از گوشت چرخکرده با کیفیت استفاده کنید.
میتوانید از انواع فلفل دلمه با رنگهای مختلف استفاده کنید تا لولا کباب شما رنگارنگتر شود.
اگر دوست دارید لولا کباب شما طعم دودی داشته باشد، میتوانید از زغال برای کباب کردن آن استفاده کنید.
ارسال نظر