چند نوع کباب بلدی بپزی؟
در این مطلب چندین نوع کباب را برایتان آموزش داده ایم تا از طعم و مزه عالی آنها لذت ببرید. با ما همراه باشید.
برترین ها: در این مطلب چندین نوع کباب را برایتان آموزش داده ایم تا از طعم و مزه عالی آنها لذت ببرید. با ما همراه باشید.
کباب برگ
مواد لازم
• ۱.۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده
• دو تا سه عدد پیاز
• یک فنجان روغن زیتون
• فلفل
طرز تهیه
۱. کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را می بریم( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.
۲. پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.
۳. بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .
۴. کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود.
تاسكباب مرغ
مواد لازم
• ۲ عدد سينه مرغ بزرگ و پوستگرفته و دو نيم شده
• ۴ عدد ران مرغ پوستگرفته
• ۲ قاشق سوپخوري روغنزيتون:
• ۲۰۰ گرم موسير پوستگرفته
• ۲ بوته سيرخرد شده
• ۴ سانتيمتر زنجبيل تازه رنده شده
• يك قاشق سوپخوري پودر زيره
• يك قاشق سوپخوري تخم گشنيز: ، كمي آسيابشده
• ۲ عدد چوب دارچين كوچك
• ۳۷۵ گرم گردو آسيابشده
• ۵۰۰ ميليليتر عصاره مرغ
• يك قاشق سوپخوري عسل
• ۲ قاشق سوپخوري گشنيز ساطوري شده
• زعفران و چيلي مقداري، ساييدهشده
روش تهیه
۱. اجاق را با دماي ۱۶۰ درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. تكههاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم ميكنيم. مرغها را درون ظرف خوب سرخ ميكنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آنها را از ظرف خارج ميكنيم.
۲. شعله گاز را كم كرده، موسيرها را در تابه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند. حالا سير و زنجبيل رنده شده را هم به آن اضافه كرده و براي ۳۰ ثانيه بپزيد و بعد تمام ادويهها را داخل تابه ريخته و به مدت يك دقيقه تفت دهيد.
۳. گردوهاي آسيابشده را با مواد داخل تابه حسابي مخلوط كنيد تا طعم ادويهها به خورد گردو برود. حالا مرغها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روي آن بريزيد. وقتي غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذاريد تا براي ۴۰ دقيقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنيز را روي آن بپاشيد و سرو كنيد.
کباب چوبی
مواد لازم
• مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو
• پیاز متوسط: ۱ عدد
• گوجه فرنگی: ۴ عدد
• غوره: ۲۵۰ گرم
• دنبه: ۱۰۰ گرم
• فلفل دلمه ایی: در صورت تمایل
طرز تهیه
۱. گوشتها را به صورت کبابی برش می دهیم و حداقل سه ساعت قبل در پیاز رنده شده و زعفران و آبلیمو و فلفل گوشت ها را استراحت می دهیم فقط دقت داشته باشید که نمک گوشت را سفت می کند پس همیشه نمک را در آخرین مراحل طبخ به گوشت اضافه کنید.
۲. سیخ های چوبی را چند ساعت قبل در آب خیس کنید تا نرم شده و گوشت را پاره نکنند.
۳. گوشتها و دنبه ها یک در میان به سیخ بکشید؛ در صورت تمایل مابین هر تیکه می توانید از یک برش فلفل دلمه ای استفاده کنید؛ البته به صورت سنتی از فلفل دلمه ایی استفاده نمی شود.
کباب چیکن تیکا
مواد لازم
• ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان
• ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه
• نصف قاشق چایخوری زیره
• گشنیز تازه یک دسته
• یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و سبز تند
• یک پیمانه ماست
• نمک به مقدار دلخواه
• یک عدد هویج
• سیر به مقدار دلخواه
• ۱۰۰ گرم دانه خردل
روش تهیه
۱. سینه مرغ را تکه تکه کرده و در زنجبیل و سیر رنده شده، گشنیز خرد شده فلفل قرمز خرد شده، ماست، نصف لیمو ترش و مقداری روغن حداقل برای سه ساعت بخوابانید.
۲. تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی کباب پز کباب کنید.
۳. مرغ را روی نان سیر ( روی نان تافتون روغن، فلفل قرمز، فلفل سبز تند، زیره، گشنیز و سیر ریخته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. نان هندی آماده است) به همراه سبزیجات دلخواه سرو کنید.
۴. دانه خردل را در روغن به همراه یک حبه سیر و فلفل قرمز و سبز تازه، نمک و مقداری ادویه کاری به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه سرد شد، هویج رندخ شده را به آن اضافه کنید. سپس سس هویج و خردل را روی ماست بریزید و سرو کنید.
کباب میگو
مواد لازم
• یک کیلوگرم میگوی بدون سر
• نصف استکان روغن مایع
• ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز
• ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده
• یک قاشق چای خوری فلفل
• نمک
• کره
طرز تهیه
۱. میگو را پوست کنده و روده ی پشتی آن را خارج کنید. بعد از شستن، آن را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و ۲ قاشق غذاخوری زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
۲. روغن مایع، فلفل، آب پیاز و نمک را به میگو اضافه کرده و مخلوط کنید. ظرف حاوی مواد را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در محلی خنک قرار دهید.
۳. ابتدا سیخ ها را چرب کنید. میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید و روی ذغال قرار دهید. موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره ی آب شده چرب کنید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود.
کباب فیله رول میکس
مواد لازم
• فیله گوساله: ۴۰۰ گرم
• هویج: یک عدد
• کرفس: یک شاخه
• پیاز: یک عدد
• فلفل دلمه ای: یک عدد
روش تهیه
۱. برای درست کردن این غذا، باید چند ساعت قبل آماده شوید. فیله را باید به صورت ورقه های ۶ در ۴ سانتی متری ببرید. سپس قطعات فیله را برای مزه دار کردن چند ساعتی در سس خردل بگذارید.
۲. بعد از سه چهار ساعت، فیله ها را با گوشت کوب دندانه دار خوب بکوبید تا گوشت نازک شود.
۳. سپس پیاز و سبزیجات دیگر را به صورت خلال نازک درآورید و داخل گوشت بگذارید و از طرف نازکشان رول کنید. اگر از قسمت نازک، گوشت را رول کنید، بهتر جمع می شود و قیافه بهتری دارد. هر دو عدد رول را در به یک سیخ چوبی بکشید. کباب را می توانید هم روی منقل قرار دهید و کباب کنید و یا با کمی روغن سرخ کنید.
کـــــباب بلدرچین
مواد لازم
• بلدرچين ۸ عدد
• خامه ۲/۱ پيمانه
• زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوري
• كره آب شده ۵۰ گرم
• روغن زيتون ۴/۱ پيمانه
• آبليمو ۲/۱ پيمانه
• نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
۱. بلدرچين ها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود. سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده، خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود.
۲. روغن زيتون، آبليمو، زعفران، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده، قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت ۴ الي ۵ ساعت در يخچال مي گذاريم.
۳. سپس بلدرچين ها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم. بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود.
کباب ایزگارا
مواد لازم
• ۳۰۰ گرم سینه مرغ
• ۱ عدد پیاز متوسط
• ۱ عدد فلفل سبز شیرین
• یک قاشق غذا خوری آرد
طرز تهیه
۱. سینه مرغ را ساطوری کنید.
۲. فلفل و پیازرو را نیز جداگانه ساتوری کنید.
۳. همه مواد را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
۴. آنها را به سیخ بکشید و از مخلوط زعفران و کره روی آنها بمالید. سپس کباب کنید.
نظر کاربران
اصلا خوب نبود
خیلی جالب بود
خخخخخخخییییییلللللللیییییم خوب بود.
خوب بود مر30
خوووووووب؟خوبیش این بود که کوتاه وخلاصص