استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی
قارچ ها را خرد می کنیم و با ۳ قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم .
غذای: ایتالیایی, بین المللی
گروه: شام, غذاهای مناسب برای تمامی فصول, غذای کودکان, نهار
سطح مهارت: متوسط
- مقدار: ۱
- مناسب برای: ۴
- زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
- زمان پخت : ۳۵ دقیقه
- مدت زمان آمادگی : ۴۰ دقیقه
مواد لازم:
- 16 عدد کوفته ریزه
- 340 گرم پاستا
- 225 گرم قارچ دکمه ای
- 2 فنجان آبگوشت گوشت گاو
- 1 فنجان شیر
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه
۱. قارچ ها را خرد می کنیم و با ۳ قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. ۳ قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود ۳-۲ دقیقه)
۲. شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود ۵-۱۰ دقیقه)
۳. در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور پخت نوشته شده روی بسته عمل می کنیم و یا اگر به روشی که در سایت آموزش داده شده خودتان پاستا تهیه کرده اید در حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه باید در آب بجوش بجوشد. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم. البیته با توجه به ذئقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .
۴. برای سرو ماکارونی ها را داخل ۴ بشقاب ریخته و روی هر کدام ۴ عدد کوفته ریزه که آموزش آن را قبلا داده شده می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها می ریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.
ارسال نظر