طرز تهیه یک پلوی قالبی با طعم و عطر بینظیر
این غذا میتواند زینتبخش متفاوت سفرههای مهمانی شما باشد.
راهنماتو: در این ویدئو طرز تهیه رشته پلوی قالبی به شما آموزش داده می شود که می تواند زینت بخش متفاوت سفره های مهمانی شما باشد.
مواد لازم برای تهیه رشته پلو قالبی:
۲ پیمانه برنج خام
۴ تکه ران مرغ
۱۵۰ گرم رشته پلویی
۱/۲ پیمانه کشمش پلویی
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۳۰ گرم کره
زعفران دم شده به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ هارو با زعفرون، پودر سیر، نمک وفلفل مزه دار کنین و یک ساعت تو یخچال بذارینش.
رشته هارو تو آبجوش بریزین تا نرم بشن و بعد آبکش کنین.
کشمش هارو با پیاز داغ، کره و روغن تفت بدین تا نرم بشن بعد رشته پلویی و زعفرون اضافه کنین و باز مواد رو کمی تفت بدین.
یک طرف از مرغ هارو سرخ کنین.
تو یه قابلمه روغن و زعفرون بریزین، مرغ هارو از سمت سرخ نشده شون بذارین تو قابلمه.
جاهای خالی رو با سیب زمینی نگینی پر کنین.
نصفی از برنجی که آبکش کردین رو اضافه کنین.
بعد مخلوط رشته و کشمش و درنهایت مابقی برنج.
رشته پلو رو برای نیم ساعت الی سه ربع دم بذارین تا برنج بپزه و ته دیگه مرغم حسابی برشته بشه.
این مقدار رشته پلوی قالبی برای ۲ نفر کافیه.
ارسال نظر