آشپزی در پاییز با کدوحلوایی (۲)
کدو حلوایی نماد پاییز است. خیلی ها طعم نیمهشیرین کدوحلوایی را دوست ندارند. اما در این مطلب ۳ قسمتی انواع غذا و شیرینی به شما آموزش دادهایم که ماده اصلی آنها کدوحلوایی است و حتما آنها را دوست خواهید داشت.
تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که ما آن را در اینجا با کیک کدوحلوایی برایتان آموزش داده ایم تا طعمی متفاوت از آن را امتحان کنید.
• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: 15 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت
• زمان خنک شدن: 3 ساعت
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ درشت
¾ پیمانه آرد کامل
دو قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری پودر جوز هندی
یک پیمانه شکر
2/3 پیمانه کنسرو کدو حلوایی
یک قاشق چایخوری آب لیموترش
یک پیمانه فندق خرد شده
خاکه قند
شربت قهوه*
کرم ماسکارپونه*
فندق خرد شده (برای تزئین)
شکلات 50 درصد رنده شده (برای تزئین)
طرز تهیه
۱. تخم مرغ ها را ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. یک ظرف مستطیلی را به خوبی با روغن چرب کنید و داخل آن یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. کاغذ را نیز چرب کنید و ظرف را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، آرد، دارچین، بیکینگ پودر، زنجبیل، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا به رنگ لیمویی در بیاید. به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا سبک شود و پف کند. سپس کدوحلوایی و آب لیمو را اضافه کنید و در انتها نیز مخلوط آرد را به تریج اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. مواد را داخل ظرف از پیش آماده شده بریزید و روی آن خرده های فندق بپاشید.
۳. آن را ۱۵ دقیقه داخل فر بپزید. کیک در این مرحله باید حالت ارتجاعی داشته باشد. لبه های آن را از ظرف جدا و کیک را روی دستمالی که پودر قند پاشیده اید، برگردانید. کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و بگذارید خنک شود.
۴. برای تهیه تیرامیسو، کیک را از عرض به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
۵. در ظرفی که می خواهید تیرامیسو را سرو کنید، یک لایه کیک و یک لایه فندق بگذارید. یکسوم شربت قهوه را روی آنها بریزید. روی آن ¾ پیمانه کرم ماسکارپونه بریزید. همین ترتیب لایه ها را تا بالا تکرار کنید.
۶. روی کیک را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارید. در صورت تمایل، روی تیرامیسو را با فندق خرد شده و شکلات رنده شده تزئین کنید.
نکته آموزشی
کیک تیرامیسو را می توانید تا یک ماه داخل فریزر یا سه روز داخل یخچال نگهدارید.
طرز تهیه کرم ماسکارپونه
مواد لازم
• دو پیمانه خامه پف کرده
• ۲۳۰ گرم پنیر ماسکارپونه
• ¼ پیمانه شیره افرا
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، خامه پف کرده، پنیر ماسکارپونه و شیره افرا را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی با سرعت بالا تا حدی هم بزنید که نرم و یکدست شود و پف کند.
طرز تهیه شربت قهوه
مواد لازم
• نصف پیمانه شکر
• نصف پیمانه آب
• دو قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری
• یک قاشق غذاخوری عصاره فندق
طرز تهیه
در یک قابلمه کوچک، شکر، آب و پودر قهوه را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط هم بزنید تا بجوشد و شکر حل شود. اجازه دهید یک دقیقه بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید. در آخر عصاره فندق را به آن اضافه کنید.
مواد لازم
• پوره کدو حلوایی
• ¾ پیمانه آب سیب
• دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• نصف قاشق چایخوری پودر میخک
• 1.5 پیمانه شکر
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری پودر جوز هندی
روش تهیه
۱. براي پوره كردن، ۳۰ دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوطكن کدو را پوره كنيد.
۲. پوره را به همراه آب سیب، ادویه و شکر داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط خوب هم بزنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و ۳۰ دقیقه بگذارید بماند تا غلیظ شود.
۳. در آخر آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
کاپکیک کدوحلوایی با پنیر ماسکارپونه
این کاپکیکها بسیار آسان درست میشوند و طعم عالی دارند. اگر پنیر ماسکارپونه پیدا نکردید، میتوانید پنیر خامهای را جایگزین آن کنید.
• تعداد: 12 عدد
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 18 دقیقه
مواد لازم
• یک پیمانه آرد کامل
• ¾ قاشق چایخوری بیکینگپودر
• ¾ قاشق چایخوری جوششیرین
• ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• 1/8 قاشق چایخوری پودر سیر
• دو عدد تخممرغ همزده
• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی
• 1/3 پیمانه شکر
• 1/3 پیمانه شکر قهوهای
• 1/3 پیمانه روغن زیتون
• 1/3 پیمانه کشمش
• ¼ پیمانه گردوی خرد شده
• فیلینگ ماسکارپونه*
• ¼ پیمانه زنجبیل شکری خرد شده
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۲.در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگپودر، جوششیرین، دارچین، نمک، جوزهندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخممرغها، پوره کدو حلوایی، شکر سفید، شکر قهوهای و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.
۳. مخلوط آرد را با مخلوط کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید. گردو و کشمش را اضافه کنید. با قاشق از مواد داخل قالب مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
۴. مافینها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. ۵ دقیقه پس از خنک شدن آنها را از قالب خارج کنید. سپس مافینها را از عرض دونیم کنید. در وسط آن ماسکارپونه بگذارید و لایه دیگر کاپکیک را بگذارید. روی آن آبنبات خرد شده زنجبیلی بریزید.
۵. برای تهیه فیلینگ ماسکارپونه، نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه، ۶ قاشق غذاخوری کره، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین، ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، دو پیمانه پودر شکر و یک قاشق غذاخوری شیر نیاز دارید.
۶. پنیر ماسکارپونه و کره را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دارچین و زنجبیل را بیفزایید. با همزن برقی هم بزنید. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز، شیر اضافه کنید تا از غلظت آن کمی کاسته شود.
پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375
مواد لازم
• روغن
• دو عدد سفیده تخم مرغ
• یک عدد تخم مرغ
• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی
• نصف پیمانه شیر کم چرب
• دو قاشق غذاخوری شیره افرا
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1/8 قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• پودر میخک
• 6 اسلایس نان گندم با فیبر بالا، خرد شده به اندازه های 2.5 سانتی متری
• ¼ پیمانه گردو خرد شده
• دو قاشق چایخوری کره
• دو قاشق غذاخوری شیره افرا
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ۶ کاسه سفالی یا رامکین را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، شیر، دو قاشق غذاخوری شیره افرا، دارچین، نمک، جوز هندی و میخک را با هم مخلوط کنید. سپس گردوهای خرد و تفت داده شده را به مواد اضافه کنید.
۲. مواد را داخل کاسه ها بریزد. داخل سینی فر بچینید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
۳. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس کره و شیره افرا روی آنها بریزید و سرو کنید.
ارسال نظر