طرز تهیه پاي فلورنتاين
فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد. روغن را در يك ماهيتابه بزرگ داغ كنيد و اسفناجها را داخل ماهيتابه بريزيد و تا زماني كه رنگ آنها كمي عوض شود تفت دهيد.
مجله سیب س بز:
مواد لازم براي ۴ نفر:
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- اسفناج يا برگ چغندر: ۴۰۰ گرم
- پنير لبنه يا پنير خامهاي كم چرب ميماس: ۲۵۰گرم
- پودر جوز هندي: يكچهارم قاشق چايخوري
- خمير فيلو يا يوفكا: ۳۷۵ گرم
- تخم مرغ درشت تازه: ۴ عدد
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهیه:
1. فر را با حرارت 220 درجه سانتيگراد گرم كنيد. روغن را در يك ماهيتابه بزرگ داغ كنيد و اسفناجها را داخل ماهيتابه بريزيد و تا زماني كه رنگ آنها كمي عوض شود تفت دهيد. سپس اسفناجها را از ماهيتابه بيرون بياوريد و آبكش كنيد تا همه آب اضافه آنها گرفته شود.
2. اگر لازم بود ميتوانيد با دست تا جاي ممكن اسفناجها را فشار دهيد تا آب اضافي در آنها باقي نماند. سپس آنها را با پنيرلبنه، جوز هندي و نمك و فلفل سياه مخلوط كنيد. لايههاي خمير فيلو را روي سيني يا ديس فرتان مرتب بچينيد و لبههاي لايههاي خمير را به هم فشار دهيد تا گوشهها و لبه خمير به سمت داخل متمايل شود.
3. با يك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا در زمان پخت شيريني زياد پف نكند. خمير را براي 15 دقيقه يا تا زماني كه به رنگ طلايي درآيد بپزيد. خمير را از فر بيرون آوريد و اگر ديديد كه پف كرده آنرا با دست پرس كنيد تا پف آن بخوابد.
4. مخلوط اسفناج را روي سطح خمير پخش كنيد و 4 جاي خالي براي 4 عدد تخم مرغ روي آن قرار دهيد. با دقت تخم مرغها را ابتدا يكييكي در كاسهاي كوچك بشكنيد و سپس آنهار ا روي فضاي خالي در چهارگوشه غذا قرار دهيد. روي تخم مرغها را كمي نمك و فلفل بپاشيد و براي 10 تا 15 دقيقه ديگر غذا را در فر بپزيد تا زماني كه زردهها خودشان را بگيرند ولي سفت نشوند.
ارسال نظر