مرغ آويشني با پوره سيبزميني
فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد. مرغ را بعد از شستن و خشك كردن، كاملا با نمك و روغن زيتون و فلفل كاملا آغشته كنيد. ليمو را هم به ۲ نيم قسمت كرده و داخل شكم مرغ بگذاريد.
مجله سیب س بز:
مواد لازم براي۴ نفر:
- مرغ: يك عدد بزرگ
- ليمو: يك عدد
- آويشن تازه: يك بوته
- روغن زيتون، نمك و فلفل: به مقدار لازم
- سيبزميني ريز: ۲۰ عدد
- سير: يك بوته كامل، با برش طولي بريده شده
- روغن زيتون: يكدوم فنجان
- ليمو: يكدوم آب گرفته
روش تهیه:
۱. فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد. مرغ را بعد از شستن و خشك كردن، كاملا با نمك و روغن زيتون و فلفل كاملا آغشته كنيد. ليمو را هم به ۲ نيم قسمت كرده و داخل شكم مرغ بگذاريد.
۲. پوست مرغ را آهسته بلند كرده و مقداري آويشن تازه زيرش بگذاريد.
۳. سيبزمينيها، سير، روغن زيتون، آبليمو و باقيمانده آويشن را با هم مخلوط كنيد و به همراه مرغ، در يك ظرف مخصوص فر بگذاريد.
۴. مرغ و مواد را به مدت ۳۰ دقيقه در فر كباب كنيد. حالا دماي فر را به ۱۹۰ درجه كاهش داده و براي ۳۰ دقيقه ديگر آن را بپزيد. اكنون آن را از فر بيرون آورده و قبل از سرو، ۱۰دقيقه صبر كنيد تا خنك شود.
۵. حالا كه مرغ را بيرون آوردهايد، سيرها را كاملا له كنيد. سيبزمينيها را نيز با يك گوشتكوب، حسابي بكوبيد. بعد هم مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كرده و با سير آن را مخلوط كنيد. در نهايت پوره سيبزميني و سير را در كنار مرغ، سرو كنيد.
ارسال نظر