تاسكباب مرغ، خوشمزه و مقوی
اجاق را با دماي ۱۶۰ درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. تكههاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم ميكنيم.
مجله سیب س بز:
مواد لازم براي ۶ نفر:
- سينه مرغ: ۲ عدد، بزرگ و پوستگرفته و دو نيم شده
- ران مرغ: ۴ عدد، پوستگرفته
- روغنزيتون: ۲ قاشق سوپخوري
- موسير: ۲۰۰ گرم، پوستگرفته
- سير: ۲ بوته، خرد شده
- زنجبيل تازه: ۴ سانتيمتر، رنده شده
- پودر زيره: يك قاشق سوپخوري
- تخم گشنيز: يك قاشق سوپخوري، كمي آسيابشده
- چوب دارچين: ۲ عدد، كوچك
- گردو: ۳۷۵ گرم، آسيابشده
- عصاره مرغ: ۵۰۰ ميليليتر
- عسل: يك قاشق سوپخوري
- گشنيز: ۲ قاشق سوپخوري، ساطوري شده
- زعفران و چيلي: مقداري، ساييدهشده
روش تهیه:
1. اجاق را با دماي 160 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. تكههاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم ميكنيم. مرغها را درون ظرف خوب سرخ ميكنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آنها را از ظرف خارج ميكنيم.
2. شعله گاز را كم كرده، موسيرها را در تابه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند. حالا سير و زنجبيل رنده شده را هم به آن اضافه كرده و براي 30 ثانيه بپزيد و بعد تمام ادويهها را داخل تابه ريخته و به مدت يك دقيقه تفت دهيد.
3. گردوهاي آسيابشده را با مواد داخل تابه حسابي مخلوط كنيد تا طعم ادويهها به خورد گردو برود. حالا مرغها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روي آن بريزيد. وقتي غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذاريد تا براي 40 دقيقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنيز را روي آن بپاشيد و سرو كنيد.
نظر کاربران
اگر مي خواهيد بوي زهم مرغ به بهترين وجه رفع شود بخصوص براي كسانيكه زعفران دور از دسترس هست آب پرتقال دو سه تا و يا آب يك گريپ فروت درشت . موقعي كه مرغ را سرخ كرديد و مي خواهيد آب بريزيد همراه آّن آب پرتقال را بريزيد . اصلاً بوي پرتقال مشخص نخواهد بود و اگر پرتقال نيست چند تا هويج بريزيد .