دستور پخت کوکیهای خوشمزه (۱)
ما در این مطلب دو قسمتی، انواع کوکیها با طعمها ی متنوع رابرایتان انتخاب کرده و دستور پخت آنها را نوشتهایم.
برترین ها: کوکی نوعی کلوچه یا میتوان گفت بیسکوئیت ترد و شکنندهای است که طعم خوشمزهای دارد. ماده اصلی تشکیل دهنده کوکیها، شکلات است که گاهی با پودر کاکائو یا خوراکیهای دیگر جایگزین میشود. ما در این مطلب دو قسمتی، انواع کوکیها با طعمها ی متنوع رابرایتان انتخاب کرده و دستور پخت آنها را نوشتهایم.
کوکی عسلی یونانی
• تعداد: ۶۰ عدد
• زمان تهیه: یک ساعت و ۱۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
• ۱ ¾ پیمانه روغن زیتون
• ۱ ¼ پیمانه شکر
• یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
• نصف پیمانه آب پرتقال
• دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک و نیم قاشق چایخوری جوششیرین
• ¾ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
• ۷ پیمانه آرد کامل
• نصف پیمانه شکر
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک عدد سفیده تخم مرغ همزده
• ¼ پیمانه بادام خرد شده
• مخلوط عسل ادویهدار*
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، روغن، ۱ ¼ پیمانه شکر، پوست پرتقال، آب پرتقال، دو قاشق چایخوری دارچین، جوش شیرین، جوزهندی، نمک و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. خمیر را ورز دهید.
۲. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده خوب ورز دهید و به شکل توپ درآورید.
۳. در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه شکر و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. برای هر کوکی، یک قاشق غذاخوری از مواد را به شکل بیضی در دست شکل دهید. سپس آنها را درون مخلوط دارچین بغلتانید و با فاصله روی سینی فر چرب شده بچینید. در یک کاسه کوچک، سفیده تخم مرغ را هم بزنید و با قلممو روی سطح خمیرها بمالید. روی هر کدام از رول ها، دو تا سه عدد بادام قرار دهید.
۴. پس از آماده کردن خمیرها آنها را ۹ تا ۱۱ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
۵. کوکی های خنک شده را درون عسل فرو کنید. با چنگال آنها را داخل سینی قرار دهید تا شیره اضافه شان گرفته شود. ۳۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید و بعد سرو کنید.
مخلوط عسل ادویهدار*
• ۱/۳ پیمانه شکر
• ۱/۳ پیمانه آب
• ۱/۳ پیمانه عسل
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
• یک عدد چوب دارچین
• یک عدد میخک
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه کوچک، شکر، آب، عسل، پوست لیموترش، آب لیموترش، چوب دارچین و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
بیسکوئیت لیمو-آویشن
• تعداد: ۳۶ عدد
• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
• زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد لازم
• ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
• نصف پیمانه پودر قند
• ¼ پیمانه نشاسته ذرت
• یک قاشق چایخوری برگ تازه آویشن
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
• دو قاشق غذاخوری عسل
• ¾ پیمانه کره
• شکر دانه درشت
• عسل
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر قند، نشاسته ذرت، آویشن و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری عسل به آنها بیفزایید اما هم نزنید. کره را اضافه کنید و سپس با همزن آنها را مخلوط کنید تا حالت چسبناک پیدا کنند. خمیر را تا زمانی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را به شکل توپ فرم دهید.
۲. خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید. سپس با چاقوی ارهای تیز یا کاتر دالبری، آنها را به مربعهای کوچک برش دهید. اما توجه داشته باشید آنها را از هم جدا نکنید. روی آنها شکر دانهدرشت بپاشید.
۳. سینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید وبیسکوئیتها را تا زمانی که کاملا برسته و طلایی شوند، بپزید.
۴. زمانی که بیسکوئیتها هنوز گرم هستند، مربعها را از هم جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. میتوانید روی آنها عسل بریزید و با برگهای تازه آویشن تزئین و سرو کنید.
کوکی آیسباکس مکزیکی
• تعداد: ۲۴ عدد
• زمان تهیه: ۴۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۲ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۵ ساعت
مواد لازم
• ¾ پیمانه کره آب شده
• یک پیمانه شکر
• ¾ پیمانه پودر کاکائو
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی
• یک عدد تخممرغ
• ۱.۵ قاشق چایخوری وانیل
• ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
• نصف پیمانه سس کارامل
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر، پودر کاکائو، دارچین، نمک و فلفل هندی را اضافه کنید و هم بزنید. تخممرغها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس وانیل را بیفزایید.
۲. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که خمیر یکدست شود. با قاشق چوبی به هم زدن خمیر و اضافه کردن آرد ادامه دهید.
۳. خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. آنها را در دست به شکل استوانه فرم دهید. آنها را در کیسه پلاستیکی بپیچید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
۴. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. رولهای خمیر را با چاقوی تیز برش دهید و روی سینی فر بچینید. آنها رابه مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
۵. روی آنها یک لایه سس کاراملی بمالید و یک لایه از کوکی را روی آن بگذارید تا ساندویچ شود.
کوکی صبحانه جودوسر
• تعداد: ۲۴ عدد
• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
• نصف پیمانه کره آب شده
• نصف پیمانه کره بادام زمینی
• ۱ ¼ پیمانه شکر
• نصف قاشق چایخوری جوششیرین
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ پیمانه آب
• یک عدد تخممرغ
• یک قاشق غذاخوری وانیل
• ۱.۵ پیمانه آرد کامل
• یک پیمانه پودر جودوسر
• یک پیمانه کشمش طلایی یا شکلات خرد شده
• ۳ پیمانه جو بوداده
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره و کره بادام زمینی را با همزن برقی با یکدیگر مخلوط کنید. حدود ۳۰ ثانیه آنها را هم بزنید. سپس، شکر، جوششیرین و نمک را بیفزایید. آنها را تا زمانی هم بزنید که یکدست شوند.
۲. آب، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. جو دوسر را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر هم کشمش و جو بوداده را اضافه کنید.
۳. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن را با روغن چرب کنید. خمیر را روی آنها با فاصله بریزید. سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. پیش از سرو، آنها را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
۴. این کوکیها را به مدت ۵ روز در یخچال و ۳ ماه در فریزر میتوانید نگهدارید.
کوکی شکری
• تعداد: ۳۶ عدد
• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۲ ساعت
• زمان پخت: ۷ دقیقه
مواد لازم
• ۲/۳ پیمانه کره آب شده
• ¾ پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• یک عدد تخممرغ
• یک قاشق غذاخوری شیر
• یک قاشق چایخوری وانیل
• دو پیمانه آرد کامل
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگپودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه کاملا یکدست شدند، تخممرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. تا جای ممکن، آرد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. سپس با قاشق چوبی مراحل هم زدن را ادامه دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
۲. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. روی سطح صاف، آردپاشی کنید و یکی از خمیرها را با وردنه باز کنید. با کمک قالب ستارهای، آنها رابرش بزنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و ستارهها را با فاصله درون آن بچینید.
۳. آنها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
نظر کاربران
طرز تهیه کوکی شمال را میخاستم