دستور پخت براونی و ترفندهای خوشمزه شدن آن
براونی یکی از دسرهایی است که بسیاری از مردم دوست دارند. این دسر را میتوانید به عنوان میانوعده یا عصرانه یا صبحانه ساده به همراه چای یا قهوه نیز میل کنید.
مرحله یک: انتخاب دستور پخت براونی
مرحله دو: خرد کردن شکلات
مرحله 3: آب کردن کره و شکلات
• کره را نیز خرد کنید و درون قابلمه روی شکلات بریزید.
• آنها را روی حرارت کم قرار دهید تا شکلات و کره آب شوند.
• قابلمه را از روی حرارت بردارید. آنها را هم بزنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. از این مخلوط به عنوان پایه اصلی براونی استفاده کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن شکر
مرحله 5: اضافه کردن تخممرغ
مرحله ۶: اضافه کردن آرد
مرحله 7: هم زدن مخلوط
• مخلوط را درون قالب بریزید. در صورت تمایل می توانید شکلات خرد شده یا آجیل نیز روی آن بپاشید.
مرحله ۸: پخت، سرد شدن و فریز کردن
• براونی را به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• اجازه دهید براونی خنک شود، سپس از قالب خارج کنید.
• اگر قصد فریز کردن آنهات را دارید، باید مطمئن شوید که به طور کامل سرد شده اند.
• برای لایه رویی براونی می توانید از انواع فراستینگ شکلاتی، وانیلی، پنیر خامه ای یا کره بادام زمینی استفاده کنید.
دستور پخت براونی
• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• 380 گرم شکلات تلخ خرد شده
• یک پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه آرد کامل یا آرد نان
• ¼ قاشق چایخوری بیکینگپودر
• دو پیمانه شکر
• 4 عدد تخممرغ
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• توتفرنگی
طرز تهیه
1. کف سینی فر را با فویل بپوشانید. روی فویل را نیز با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه متوسط، شکلات و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت کم هم بزنید تا هر دو آب شوند. سپس از روی حرارت بردارید. آنها را 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
3. در این فاصله، در یک کاسه کوچک، آرد و بیکینگپودر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4. در یک کاسه بزرگ، شکر، تخممرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. با همزن برقی روی سرعت متوسط به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات بیفزایید. آنها را هم بزنید. سپس آن را درون سینی فر بریزید.
5. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخت، آنها را روی توری بگذارید تا خنک شوند. سپس به اندازه دلخواه برش دهید. میتوانید این براونیها را با خامه یا توتفرنگی سرو کنید.
نظر کاربران
دستورهاخیلی خوبه ولی چرا در ظرف فویل مکشید؟؟؟؟
درود بر شما ، ممنون از دستور كيك برواني . ببخشيد اين كيك علت چيه كه مثل كيكهاي ديگه پف نميكنه ؟ در ضمن براي نوم تر شده كيك بعد از پخت از سس شكلات استفاده ميكنيد ؟ ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد . سپاس
سلام .ازدستورپختتون ممنونم.فقط بمن بگید چکارکنم که رویه کیکم شکننده و رنگش روشنتراز داخل کیک بشه؟؟و داخل کیک حالت خیس داشته باشه.
سلام.ممنونم به خاطر زحمتاتون ولی نمیشه یک عکس ساده تر برای اخرش بگذارید.:)ممنونم
سلام خسته نباشید من خیلی دلم میخواهد براونی رنگی درست کنم نه شکلاتی میشه دستور کیک بروانی بی رنگ را بهم بدین تمی سایت دست پخت عکسشو دیده بودم لطفا
سلام. ممنون از دستور این کیک. ولی چرا اندازه ی کره رو ننوشتین و به جاش دوبار شکر هست تو دستور
میشه فقط زرده رو اضافه کرد و سفیده رو با همزن زد تا پف کنه بعد با لیسک به مواد بالا اضافه کرد اینجوری فکر کنم بافت کیک بسیار نرم تر و پف دار می شه
سلام ممنون بخاطر زحمتتون ، ولي نوع اب كردن شكلات ها بسيار غير اصولي است و مشخص است كسي كه رسپي را نوشته اصلا درست نكرده است،
قبل از پست کردن رسپی که قراره مردم استفاده کنند حداقل 5 دقیقه وقت بزارید و اون رو بخونید، معلوم نیست جوش شیرین باید استفاده بشه یا بیکینگ پودر، بالا میگین کره استفاده بشه ولی تو مواد لازم ذکری ازش نیست؟ افراد حسودی که جلب توجه رو میخوان ولی اشتراک دانش رو دوست ندارن به درد لای جرز میخورن.