گراتن راویولی شکلاتی
ابتدا زردههاي تخممرغ، شكر، آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط كرده، شير را آرامآرام به آن اضافه ميكنيم و وقتي مخلوط يكدستي آماده شد، آن را روي حرارت ميگذاريم.
مجله زندگی ایده آل :
- زرده تخممرغ: سه عدد
- شير: 400 ميليليتر
- شكر: 200 گرم
- آرد گندم: 75 گرم
- شکلات تلخ: 300 گرم
- پودر کاکائو:40 گرم
- تخممرغ كامل: سه عدد
- کرم گاناش: به میزان لازم
روش تهيه:
۱. ابتدا زردههاي تخممرغ، شكر، آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط كرده، شير را آرامآرام به آن اضافه ميكنيم و وقتي مخلوط يكدستي آماده شد، آن را روي حرارت ميگذاريم. وقتی مواد به جوش آمد شکلات خردشده را اضافه میکنیم و مدام هم ميزنيم تا غليظ شود. وقتي كرم را از روي حرارت برداشتيم و كمي حرارت خود را از دست داد، سه تخممرغ كامل را نيز اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.
۲. به هم زدن مواد در اين مرحله فقط بايد توسط ليسك باشد. راویولیها و کرم را داخل يك ظرف سراميكي (كه بهتر است ظرف مخصوص تارت باشد) به شکل لایهلایه ريخته، لابهلای آن مقداری گاناش میریزیم و روي آن را با کرم پر ميكنيم. گراتن را ۱۵ دقیقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم قرار ميدهیم.
۳. سپس آن را از فر خارج كرده، ظرف را داخل یک ظرف دیگر که داخل آن را پر از آب جوش کردهایم، میگذاریم و دوباره به مدت ۴۰ دقيقه داخل فر قرار ميدهيم. پس از اين مدت گراتن را از فر خارج كرده و دو تا سه ساعت آن را داخل دماي محيط ميگذاريم تا حرارت خود را از دست بدهد. سپس آن را داخل يخچال گذاشته و حتما رویش را سلفون ميكشيم و هر موقع كه خواستيم، سرو ميكنيم.
ارسال نظر