کیش سبزیجات، راحت و خوش طعم
مارگارین را پس از اینکه به دمای محیط رسید میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان به خرد آرد میدهیم تا مخلوط حاصل، ماسهای شکل شود.
مواد لازم برای تهیه خمیر کیش
- آرد: ۲۸۰ گرم
- کره: ۱۶۰ گرم
- زرده تخممرغ: یک عدد
- پودر پنیر پارمزان: یک قاشق سوپخوری
- پودر سیر: یک دوم قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری
- مارگارین: ۲۰۰ گرم
- آب سرد: ۶۰ میلی لیتر
- نمک: یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل کیش:
- تخممرغ: دو عدد
- خامه: 250 گرم
- قارچ: 40 گرم
- پیاز درشت: یک عدد
- فلفل دلمهای سبز بزرگ: یک عدد
- پودر کاری، آویشن، زردچوبه و زنجبیل از هر کدام: یک قاشق چایخوری
- سس خردل: دو قاشق غذاخوری
- دانه ذرت پخته شده: نصف لیوان
- پنیر خامهای:200 گرم
- پنیر پیتزا رنده شده: 100 گرم
- پودر پنیر پارمزان: سه قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد کرده: به میزان لازم
روش تهيه خمیر:
۱. مارگارین را پس از اینکه به دمای محیط رسید میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان به خرد آرد میدهیم تا مخلوط حاصل، ماسهای شکل شود. سپس نمک میپاشیم و پودر سیر و جعفری و پودر پنیر پارمزان را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
۲. در ظرفی جداگانه زرده تخممرغ و آب سرد را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس مواد را میان آرد ریخته و مواد را میزنیم تا خمیر لطیف و مطلوبی بهدست آید. روی خمیر را میپوشانیم و حدود دو ساعت استراحت میدهیم.
۳. پس از دو ساعت خمیر را داخل قالب مخصوص تارتلت (تارت کوچک) پهن میکنیم به طوری که ضخامت خمیر حدود نیم سانتیمتر باشد سپس روی خمیر توسط چنگال یا وسیله مخصوص تعداد زیادی سوراخ ایجاد میکنیم و خمیر را ۱۰ دقیقه روی پنجره وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. پیاز و فلفلدلمهای را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت میدهیم.
۴. قارچها را به شکل ورقه شده و به همراه مواد خوب تفت میدهیم تا آب آنها کشیده شده و روغن بیندازند. درنهایت سس خردل، ذرت و ادویهها را مخلوط میکنیم. تخممرغها، پودر پنیر پارمزان، خامه و پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل با همزن دستی خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند، میتوانیم کمی سبزی معطر نیز به آن اضافه کنیم.
۵. تکههای پنیر و سبزیجات سرخ شده را به شکل منظم داخل خمیرها پر کرده و مایه تخممرغ آماده شده را روی آنها میریزیم. کیشها را به مدت حدودا ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم.
ارسال نظر