۱۳۷۹۸۸
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

کلوچه پنیر و زیتون، گرم و خوش مزه

ابتدا آب را روی حرارت می‌گذاریم تا ولرم شود به طوری که نه سرد باشد و نه گرمای آن دست را بسوزاند. پودر خمیرترش را با یک قاشق از شکر داخل آب می‌ریزیم و در آن را می‌گذاریم.

کلوچه پنیر و  زیتون، گرم و خوش مزه
مجله زندگی ای ده آل:

کلوچه پنیر و  زیتون، گرم و خوش مزه

مواد لازم

  • کره: 80 گرم
  • آرد: 500 گرم (به میزانی که خمیر به دست نچسبد)
  • شکر: 50 گرم
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • شیر:150 میلی‌لیتر
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پودر خمیرترش: یک و یک دوم قاشق سوپ‌خوری
  • آب: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان)
  • زیتون بدون هسته، پنیر فتا و سبزی خوردن خرد شده: به میزان لازم

روش تهيه:

۱. ابتدا آب را روی حرارت می‌گذاریم تا ولرم شود به طوری که نه سرد باشد و نه گرمای آن دست را بسوزاند. پودر خمیرترش را با یک قاشق از شکر داخل آب می‌ریزیم و در آن را می‌گذاریم. مخلوط را در محیطی گرم قرار می‌دهیم تا حجم آن چند برابر شود.

۲. در کاسه‌ای بزرگ تخم‌مرغ، شیر، بقیه شکر، نمک و کره ذوب شده را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند، سپس مایه خمیر پف کرده را به مواد اضافه می‌کنیم و پس از مخلوط کردن، آرد را هم در سه مرحله به مواد اضافه کرده و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر مطلوبی حاصل شود.

۳. خمیر را در کاسه‌ای گود قرار می‌دهیم. روی آن را آردپاشی می‌کنیم و یک حوله روی خمیر پهن می‌کنیم تا خشک نشود. خمیر را به مدت یک ساعت در محیطی گرم استراحت می‌دهیم تا حجم آن دو تا سه برابر شود سپس یک گلوله از خمیر را (به اندازه یک نارنگی) برداشته کف دست پهن می‌کنیم. مقداری زیتون، پنیر و سبزی میان آن گذاشته و خمیر را می‌بندیم، گلوله می‌کنیم و داخل سینی می‌چینیم. دوباره با همان شرایط خمیر را ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم سپس روی آن را با زرده تخم‌مرغ و زعفران حل شده زرین کرده و کنجد می‌پاشیم و به مدت ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج