کلوچه پنیر و زیتون، گرم و خوش مزه
ابتدا آب را روی حرارت میگذاریم تا ولرم شود به طوری که نه سرد باشد و نه گرمای آن دست را بسوزاند. پودر خمیرترش را با یک قاشق از شکر داخل آب میریزیم و در آن را میگذاریم.
مجله زندگی ای ده آل:
- کره: 80 گرم
- آرد: 500 گرم (به میزانی که خمیر به دست نچسبد)
- شکر: 50 گرم
- نمک: یک قاشق چایخوری
- شیر:150 میلیلیتر
- تخممرغ: یک عدد
- پودر خمیرترش: یک و یک دوم قاشق سوپخوری
- آب: 125 میلیلیتر (نصف لیوان)
- زیتون بدون هسته، پنیر فتا و سبزی خوردن خرد شده: به میزان لازم
روش تهيه:
۱. ابتدا آب را روی حرارت میگذاریم تا ولرم شود به طوری که نه سرد باشد و نه گرمای آن دست را بسوزاند. پودر خمیرترش را با یک قاشق از شکر داخل آب میریزیم و در آن را میگذاریم. مخلوط را در محیطی گرم قرار میدهیم تا حجم آن چند برابر شود.
۲. در کاسهای بزرگ تخممرغ، شیر، بقیه شکر، نمک و کره ذوب شده را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند، سپس مایه خمیر پف کرده را به مواد اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن، آرد را هم در سه مرحله به مواد اضافه کرده و همه را با هم چنگ میزنیم تا خمیر مطلوبی حاصل شود.
۳. خمیر را در کاسهای گود قرار میدهیم. روی آن را آردپاشی میکنیم و یک حوله روی خمیر پهن میکنیم تا خشک نشود. خمیر را به مدت یک ساعت در محیطی گرم استراحت میدهیم تا حجم آن دو تا سه برابر شود سپس یک گلوله از خمیر را (به اندازه یک نارنگی) برداشته کف دست پهن میکنیم. مقداری زیتون، پنیر و سبزی میان آن گذاشته و خمیر را میبندیم، گلوله میکنیم و داخل سینی میچینیم. دوباره با همان شرایط خمیر را ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم سپس روی آن را با زرده تخممرغ و زعفران حل شده زرین کرده و کنجد میپاشیم و به مدت ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم.
ارسال نظر