۱۳۷۹۷۵۳
۱۹۲۷
۱۹۲۷
پ

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

“مرغ شکم پر” یکی از غذا‌های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد متنوعی پخته می‌شود.

برترین‌ها: “مرغ شکم پر” یکی از غذا‌های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد متنوعی پخته می‌شود. این غذای خوشمزه تقریبا در تمام شهر‌های کشور با یک روش مشابه تهیه می‌شود، البته مواد داخل شکم مرغ و طعم دهنده‌های آن ممکن است متفاوت باشند.

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

در ادامه این مطلب در طرز تهیه این مرغ خوشمزه با ما همراه باشید:

مواد لازم:

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

مرحله اول

برای درست کردن مرغ شکم پر خوشمزه در قابلمه ابتدا مرغ را بشورید و داخل شکم مرغ را خوب تمیز کنید و کنار بگذارید. حالا ۲ عدد پیاز را خلالی خورد کنید در ادامه سیر و فلفل دلمه هم خورد کنید. سپس حالا پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را داخل ظرف بریزید و بهش روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی زعفران اضافه کنید؛ و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و سپس مرغ را باهاش مزه دار کنید.

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

مرحله دوم

کمی زردچوبه به مرغ بزنید و با دست خوب ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های مرغ رنگ بگیرد و مزه دار شود. حالا کمی از مواد را داخل شکم مرغ بریزید و بقیه هم اطراف مرغ قرار دهید. در ظرف را بگذارید و مرغ را داخل یخچال قرار دهید تا چند ساعت مزه دار شود. حالا مواد داخل شکم مرغ را آماده کنید ۲ عدد پیاز را خلالی خورد کنید. داخل کمی کره تفت دهید سبک که شد بهش زردچوبه اضافه کنید.

مرحله سوم

کمی که تفت خورد بهش کشمش، گردو، زرشک و جعفری ساتوری را اضافه و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند در آخر هم کمی رب انار اضافه کنید و هم بزنید تا طعم‌ها به خورد هم بروند؛ و بعد چند دقیقه مواد داخل شکم مرغ آماده شده است را کنار بگذارید. حالا مواد مزه دار شده مرغ را از داخل شکم مرغ خالی کنید و هر دو طرف مرغ را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

مرحله چهارم

حالا مخلوط کشمش و زرشک را داخل شکم مرغ بریزید و با سیب زمینی مهار کنید تا مواد از داخل شکم مرغ خارج نشود و با یک نخ دست و پای مرغ را ببندید. برای سس مرغ شکم پر هم ۱ عدد پیاز را خلالی خورد سبک که شد بهش زردچوبه، رب گوجه و رب انار اضافه کنید و تفت دهید؛ و بعد مرغ را در سس قرار دهید بعدش آب جوش اضافه کنید تا بجوش بیاد.

مرحله پنجم

در قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم حدودا ۱ ساعت بپزد یک ربع آخر پخت مرغ هم بهش زعفران و آلو یا برگ قیصی اضافه کنید. بزارید سس حسابی غلیظ و خوب جا بیافتد. میتوانید قبل از سرخ کردن مرغ هم مواد را داخل شکم مرغ بریزید و با نخ بدوزید و بعد سرخ کنید بعد از یک ساعت مرغ شما آماده است. سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید و با عشق نوش جان کنید. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

سخن آخر

اگر می‌خواهید مهمان‌ها یا خانواده خود را با یک غذای خوشمزه و متفاوت شگفت‌زده کنید، می‌توانید مرغ شکم پر درست کنید. این غذا یکی از غذا‌های به ویژه است که می‌توانید آن را به راحتی هم با فر هم با قابلمه بپزید. با استفاده از دستور پخت بالا، این غذای خوشمزه را برای عزیزانتان درست کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج