۱۳۷۳۱۹۶
۲۴۴۶
۲۴۴۶
پ

بشقاب داغ و ویژه چیپس و پنیر به روش رستورانی

کسانی که عاشق چیپس و سیب زمینی هستند، همیشه بشقاب داغ را انتخاب می‌کنند و به خصوص کودکان این غذا را خیلی دوست دارند.

 بشقاب داغ یکی از غذا‌های مدرنی است که این روز‌ها به منوی فست فود‌ها اضافه شده است و خیلی طرفدار دارد.

برترین‌ها: کسانی که عاشق چیپس و سیب زمینی هستند، همیشه بشقاب داغ را انتخاب می‌کنند و به خصوص کودکان این غذا را خیلی دوست دارند.

بشقاب داغ و ویژه چیپس و پنیر به روش رستورانی

شما می‌توانید با روشی ساده در منزل این غذای خوشمزه را به صورت سالم تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید. در ادامه این مطلب می‌خواهیم یک بشقاب داغ خوشمزه را به روش رستورانی به شما آموزش بدهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم

چیپس ساده نمکی: ۱ بسته

ژامبون مرغ: ۲۰۰ گرم

قارچ: ۵ عدد

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

پنیر پیتزا رنده شده: ۱ لیوان

سس کچاب: به میزان لازم

سس فرانسوی: به میزان لازم

پاپریکا و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه

بشقاب داغ و ویژه چیپس و پنیر به روش رستورانی

برای درست کردن این بشقاب داغ چیپس و پنیر خوشمزه اول یک ظرف مناسب فر را انتخاب کنید که گرد و گود باشد. حالا چیپس نمکی را کف ظرف بریزید و مقداری سس کچاب و سس فرانسوی روی چیپس‌ها بریزید.

ژامبون‌ها را خرد کنید و روی چیپس‌ها بریزید. فلفل دلمه‌ای و قارچ را هم به صورت نگینی خرد کنید و روی ژامبون‌ها بریزید و پخش کنید. در آخر پنیر پیتزای رنده شده را روی سطح مواد بریزید و روی ظرف را کاملا با پنیر بپوشانید و پاپریکا و فلفل سیاه بپاشید.

حالا ظرف را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا پنیر‌ها آب شود و مواد بپزد. بشقاب داغ چیپس و پنیر شما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با هر سسی که دوست دارید، بخورید. نوش جان.

نکات تکمیلی

۱ ـ اگر می‌خواهید این غذا کم کالری‌تر یا سبک‌تر باشید، می‌توانید به جای چیپس از سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید.

۲ ـ به جای پنیر پیتزا می‌توانید از پنیر ورقه‌ای گودا هم استفاده کنید.

۳ ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آن‌ها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه بشقاب داغ بهتر است از قارچ‌های ریز و دکمه‌ای استفاده کنید.

۴ ـ همان‌طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند.

فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج