۱۳۴۹۵۳۱
۳۸۲۴
۳۸۲۴
پ

چند ترفند آش‍‍‍پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!

همه ما به دنبال ایجاد طعم بهتر در غذاهای خود هستیم. گاهی با اضافه کردن یک ادویه ساده میتوان طعمی نو و بافتی جدید به غذاهای روزمره داد.

برترین‌ها: همه ما به دنبال ایجاد طعم بهتر در غذاهای خود هستیم. گاهی با اضافه کردن یک ادویه ساده میتوان طعمی نو و بافتی جدید به غذاهای روزمره داد.

1

در ادامه با چند ترفند کوتاه آشپزی همراه ما باشید.

ترفندهای آشپزی

 به سس ماکارونی خود کمی هویج رنده شده یا پوره هویج اضافه کنید. این کار باعث میشود بدون آنکه سس شیرین شود، ترشی سس ماکارونی شما گرفته شده و طعم خیلی لذیذتری به ماکارونی بدهد. 

ترفند


به هات چاکت مقدار خیلی کمی نمک اضافه کنید. مقدار کمی نمک طعم شوری به هات چاکلت اضافه نمیکند، بلکه باعث میشود شکلات داغ شما طعم بهشت بگیرد.

ترفند


در هر دستور پختی که احتیاج به آب داشتید، از آب مرغ استفاده کنید. این کار باعث غنی شدن و پیچیده تر شدن طعم ها می شود.

ترفند


برای پختن املت، قبل از اینکه تخم مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید، کمی مایونز با آن ها مخلوط کنید. این کار باعث می شود املت شما بافت سبک و نرمتری داشته باشد.

ترفند

 


کمی قبل از سرخ کردن ماهی، روی آن ها را با کمی ماست یونانی یا مایونز بپوشانید. این مانع از خشک شدن ماهی می شود و آن را تازه نگه می دارد.

ترفند

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج