صبحانههای جیکثانیهای
آیا کارمند یا دانشجو هستید و وقت کافی برای تهیه صبحانه مفصل ندارید؟ آیا دوست دارید که صبحانه گرمی بخورید و راهی محل کار یا تحصیل خود بشوید؟
آيا فكر ميكنيد كه تهيه تمام صبحانههاي گرم به وقت زيادي نيـــاز دارد؟آيا ميدانيد كه كاملا در اشتباه هستيد؟ باور نميكنيد؟ پس اين صفحه را بخوانيد تا مطمئن شويد در عرض كمتر از 5دقيقه ميتوان صبحانهاي گرم و خوشمزه درست كرد.
كوكوي آويشن
آويشن، گياهي با طبع گرم است كه مصرف آن باعث ايجاد آرامش و رفع اضطراب ميشود. شروع روز با خوردن صبحانهاي كه خاصيت آرامبخشي دارد، ميتواند بسيار مطلوب باشد. آويشن، مدر و ضدعفونيكننده مجاري ادراري هم هست. خواص ضدميكروبي، ضدقارچي و ضدانگلي آن هم به اثبات رسيده است. كوكوي آويشن كه بيشتر در مناطق مركزي ايران طرفداران زيادي دارد، كمتر از ۵دقيقه آماده ميشود و بسيار هم خوشمزه و مقوي است.
مواد لازم براي يك نفر :
- ۱عدد تخممرغ
- 1 قاشق مرباخوري آرد گند
- 1قاشق غذاخوري سرصاف پودر آويشن
- نمك به ميزان لازم
- يكونيم قاشق غذاخوري روغن مايع
طرز تهيه:
- تخممرغ، آرد، نمك و پودر آويشن را بهمدت يك دقيقه با چنگال بزنيد.
- روغن را داخل تابه بريزيد و آن را حدود ۳۰ثانيه روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.
- مايه آماده شده را داخل تابه بريزيد و در آن را بگذاريد.
- حرارت را پايين بياوريد و بعد از ۲دقيقه در تابه را برداريد و كوكو را برگردانيد.
- يك دقيقه ديگر در تابه را ببنديد و سپس كوكوي شما در كمتر از ۵دقيقه آماده است.
گوجهفرنگي تازهاي كه با چند قطره آبليمو، آب نارنج يا آبغوره طعمدار شده باشد، بهترين همراه اين صبحانه است.
ساندويچ نان و پنير و گردو
بيشتر ما نان و پنير را با شكل سنتي آن تصور ميكنيم اما همين صبحانه سنتي ميتواند بهسادگي شكل و طعم جديد و متفاوتي بهخود بگيرد. به اندازه يك قوطي كبريت يا ۳۰تا ۴۰گرم پنير ميتواند معادل يك واحد لبنيات محسوب شود و مقداري از نياز بدنمان به پروتيئن را هم تأمين كند. بهتر است نان تستي كه قرار است براي تهيه اين غذا مورد استفاده قرار بگيرد، تست سبوسدار باشد. نانهاي سبوسدار، فيبر بيشتري دارند و ميتوانند ما را براي مدت طولانيتري سير نگهدارند. ضمن اينكه فيبرهاي غذايي با تحريك حركات دودي رودهها، تاحد قابلقبولي جلوي ابتلا به يبوست را هم ميگيرند.
مواد لازم براي ۱نفر:
طرز تهيه:
- پنير را روي هر 4نان تست بماليد.
- روي 2 عدد از نانهاي تست را با گردوهاي خردشده بپوشانيد.
- 2نان ديگر را روي اين تستهاي گردويي بگذاريد.
- اين 2ساندويچ را بهمدت 2تا 3دقيقه داخل دستگاه ساندويچساز قرار دهيد.
- در عرض كمتر از 5دقيقه، ساندويچ داغ نان و پنيرتان كه بوي گردوي حرارتديده آن فضا را پر ميكند، آماده است.
نان كنجدي سوخاري
اين غذا كمي پركالريتر از صبحانههاي معرفيشده قبلي است و بيشتر براي بچهها و افراد لاغر مناسب است. كنجد جزو دانههاي چرب و سرشار از ويتامينها و املاح مختلفي است كه مصرف آن مقداري از نياز بدن به ويتامين E، كلسيم، منيزيم، روي، پروتئين و فسفر را تأمين كند. اسيدهاي چرب اشباعنشده موجود در آن هم به كاهش چربي بد و افزايش چربي خوب خون كمك ميكند.
مواد لازم براي ۱نفر:
- 2عدد نان تست،1
- عدد تخممرغ كوچك
- 2تا 3قاشق غذا خوري كنجد
- نمك، پودر فلفل سياه و دارچين به ميزان لازم
- روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم
- تخممرغ را با نمك، فلفل و كمي پودر دارچين به خوبي هم بزنيد.
- نانهاي تست را ابتدا در تخممرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد.
- حالا اين نانهاي كنجدي را در تابهاي كه از قبل روغن ريختهايد و گرم كردهايد، سرخ كنيد.
املت دانشجويي
مدتهاست كه املت تهيه شده با رب، لقب املت دانشجويي را يدك ميكشد اما اين املت، هم در مدت كوتاهي آماده ميشود و هم با كمي خلاقيت، طعم منحصر به فردي بهخود ميگيرد. رب گوجهفرنگي مانند خود گوجهفرنگي حاوي ليكوپن فراواني است. مصرف اين آنتياكسيدان بسيار مفيد به پيشگيري از ابتلا به سرطان، مخصوصا سرطان پروستات، كمك ميكند. اگر روغن مصرفيتان هم كانولا يا كلزا باشد، ميتوانيد از دريافت اسيدهاي چرب امگا۳در وعده صبحانه مطمئن شويد و به اين ترتيب، سلامت قلب و عروقتان را تضمين كنيد.
مواد لازم براي 1نفر:
- 1عدد تخممرغ
- 2قاشق سرخالي رب گوجهفرنگي
- 2قاشق سر خالي روغن كانولا
- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
- 1قاشق مرباخوري مرزه خشك
- نصف قاشق مرباخوري ترخونخشك
- روغن را درون تابه بريزيد و 30ثانيه اجازه دهيد تا گرم شود.
- رب، نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد و آن را 2دقيقه تفت بدهيد.
- مرزه و ترخون را به رب بيفزاييد و 30ثانيه ديگر آن را تفت بدهيد.
- حالا تخممرغ را روي رب بشكنيد، تفت مختصري بدهيد و حدود 2دقيقه بدون هم زدن اضافي، اجازه بدهيد تا تخممرغ بپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط 5دقيقه حاضر است.
نظر کاربران
خوب
سلام،خیلی عالی بودپرانرژی
اگر هر کدوم از صبحانه ها، عکس داشت، بهتر بود..
باتشکر