فيگوپوتيت + كوكو ماهی + سالاد باگت
در يك ظرف نسوز سيبزميني را پوست كنده و آبليمو را روي كل سيبزمينيها بچكانيد.كمي نمك همراه با روغن زيتون به آن اضافه كنيد و روي ظرف را فويل بكشيد و درون فر به مدت ۷ الي ۱۰ دقيقه قرار دهيد، تا زماني كه كاملا بپزد.
- سيبزميني ريز: ۵۰۰ گرم
- ليمو: يكدوم
- جوانه گندم: يك دسته كوچك
مواد لازم سالاد باگت
- كاهو: 100 گرم
- نان باگت خشك: نصف بشقاب
- آووكادو: 2 قسمت
- شاهي: يك دسته
- ليمو: يك عدد
- سبزيهاي خشك: به ميزان لازم
مواد لازم كوكوماهي
- فيله ماهي بدون استخوان: ۲ عدد هركدام ۱۵۰ گرم
- ماهي تن: ۲۰۰ گرم
- ليمو: يك عدد
- جعفري تازه: يك دسته كوچك
- سير: يك حبه
- آرد: ۳۰۰ گرم
- آردسوخاري: ۳۰۰ گرم
ادویه
- روغن زيتون
- نمك و فلفل سياه
مواد لازم سالسا
- فلفل چيلي: يك عدد
- فلفل دلمهاي سبز: يك عدد
- پيازچه: ۴ عدد
- گوجهفرنگي: ۴ عدد
- خيار: نصف يك عدد
- فلفل قرمز: يك عدد
- ليمو: ۲ عدد
- جعفري: يك دسته كوچك
- ريحان: براي تزئين
تمام لوازم آشپزي خود را آماده كنيد، فر را در درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتيگراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد و آماده آشپزي شويد.
فيگوپوتيت
در يك ظرف نسوز سيبزميني را پوست كنده و آبليمو را روي كل سيبزمينيها بچكانيد.كمي نمك همراه با روغن زيتون به آن اضافه كنيد و روي ظرف را فويل بكشيد و درون فر به مدت ۷ الي ۱۰ دقيقه قرار دهيد، تا زماني كه كاملا بپزد. بعد از ۱۰ دقيقه ظرف را از فر بيرون بياوريد و مطمئن شويد كه كاملا پخته است. جوانههاي گندم را به ظرف اضافه كرده و چاشني سيبزمينيها را مزه كنيد و مجددا روغن زيتون را روي كل مواد همراه با كمي نمك بريزيد.
كوكوماهي
ابتدا يك فويل را روي ميز پهن كرده و آرد را روي آن بريزيد. فيله ماهي را همراه با جعفري و سير درون خردكن بريزيد و ماهي تن را نيز به آن اضافه كنيد. در خردكن را گذاشته و همه مواد را با هم خرد كنيد تا در آخر يك مخلوط خوب از تمام مواد به صورت خمير داشته باشيد. مواد را با دست ورز داده تا كاملا همه آنها به هم بچسبند. نمك، فلفل و ليمو را فراموش نكنيد. قالب را آماده كرده و مواد را داخل آن بريزيد. ميتوانيد از شكلهاي متنوع قالب استفاده كنيد. ماهي را از قالب درآورده و در آردسوخاري بخوابانيد تا آرد را به خود بگيرد. در مرحله بعدي، ماهيتابه را روي حرارت گاز قرار داده و روغن سرخ كردني را درون آن بريزيد. قالبهاي آماده كوكو را از روي آرد برداشته و درون ماهيتابه بگذاريد تا كاملا سرخ شود. اگر از قالب گرد براي كوكو استفاده كرديد ميتوانيد آن را مانند «كيك ماهي» سرو كنيد. همه چيز بستگي به سليقه خاص شما دارد. بگذاريد تا كاملا كيك ماهي طلايي شود تا از خوردن آن لذت ببريد. براي تزئين از سس سالسا استفاده كنيد.
سس سالسا
سريع كوكوها را در يك ديس چيده و به كار خود سرعت بخشيد. در يك ظرف ديگر فلفل چيلي را همراه با فلفل دلمهاي و قرمز به صورت نگيني خرد كنيد به علاوه پيازچه و جعفري را ريز ريز كرده و به فلفلها اضافه كنيد. وقت آن رسيده تا گوجهفرنگي را همراه با خيار در خرد كن ريخته و با مواد ديگر مخلوط كنيد. آبليموي تازه را روي كل مواد بچكانيد. مقداري نمك روي سبزيها بپاشيد تا مزهدار شود. چند برگ ريحان را شسته و روي كوكوها بچينيد و سس آماده شده را در ديسي كه ميخواهيد كوكوماهي را سرو كنيد بريزيد و از تنوع اين همه رنگ كنار غذا لذت ببريد.
سالاد باگت
كاهوها را شسته و با چاقوي تيز برش بزنيد و درون كاسه بريزيد. سعي كنيد از نان باگت خشك براي اين سالاد استفاده كنيد. نان را به تكههاي كوچك با دست خرد كرده و كنار بگذاريد. آووكادو را برش زده و به كاهو همراه با برگهاي كوچك شاهي اضافه كنيد. وقت آن رسيده كه تكههاي نان را درون ظرف سالاد بريزيد و روي آن را با روغن زيتون فراوان و آبليموي تازه پر كنيد. كمي نمك همراه با سبزيهاي خشك روي كل سالاد پاشيده و با ۲ قاشق همه مواد سالاد را با هم مخلوط كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر