با سس گوشت و سس نعنا
دستور آشپزی: خوراك بره جيمي + فوندو
گوشت بره را از هم جدا كرده، بعد آن را در نمك و فلفل بغلتانيد، تا زماني كه مطمئن شويد نمك و فلفل به خوبي به خورد گوشت رفته است. درون ماهيتابه را روغن زيتون بريزيد و بگذاريد تا كمي داغ شود. در اين هنگام گوشتهاي بره را درون ماهيتابه ريخته تا به خوبي سرخ شوند.
- گوشت بره با استخوان: ۸ عدد (بدون چربي)
- رزماري تازه: ۳ برگ
- سير: ۲ حبه
- خردل: يك قاشق چايخوري
- گوجهفرنگي تزئيني: ۳۰۰ گرم
- فيله گردن بره: ۲ عدد
مواد لازم سالاد نعنا
- برگهاي تازه نعنا: 100 گرم
- سركه: 4 قاشق غذاخوري
- شكر: يك قاشق غذاخوري
مواد لازم سس گوشت
- ژامبون دودي: ۴ عدد
- رزماري: ۲ برگ
- آرد سفيد: يك قاشق غذاخوري
- عصاره گوشت: يك عدد
مواد لازم فوندو
- شكلات خالص: 100 گرم
- وانيل: يك قاشق غذاخوري يا شير: 100 ميليليتر
- انبه، توتفرنگي يا آناناس: از هركدام 4 عدد
مواد لازم مخلوط سبزيها
- سيبزميني ريز: ۵۰۰ گرم
- هويج ريز: ۲۵۰ گرم
- نعنا: يك دسته كوچك
- عصاره مرغ: يك عدد
- لوبيا پخته شده: ۲۰۰ گرم
- لوبيا سبز: ۲۰۰ گرم
- كلم پيچ: نصف يك عدد
- كره: يك قالب كوچك
- ليمو: يك عدد
يك ماهيتابه بزرگ را همراه با يك قابلمه روي حرارت زياد گاز قرار دهيد، كتري را آب كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. فر را روشن كرده و در درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتيگراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد.
خوراك بره جيمي
گوشت بره را از هم جدا كرده، بعد آن را در نمك و فلفل بغلتانيد، تا زماني كه مطمئن شويد نمك و فلفل به خوبي به خورد گوشت رفته است. درون ماهيتابه را روغن زيتون بريزيد و بگذاريد تا كمي داغ شود. در اين هنگام گوشتهاي بره را درون ماهيتابه ريخته تا به خوبي سرخ شوند. گردنها را مجدد در نمك و فلفل بغلتانيد و درون ماهيتابه بگذاريد تا سرخ شوند. حواستان را جمع كنيد تا گوشتها نسوزد اما بگذاريد تا كاملا به رنگ قهوهاي دربيايد. برگهاي رزماري را از شاخه جدا كرده و درون هاون بريزيد و آن را با نمك و فلفل به خوبي بكوبيد و بعد سيرها را پوست كنده و درون هاون بريزيد و مجددا با بقيه مواد آن را بكوبيد. گوشت بره را از ماهيتابه درآورده و درون سيني فر بچينيد. خردل را به مواد داخل هاون اضافه كرده و با قاشق روي گوشت بره بماليد. گوجههاي ريز را به خوبي شسته و داخل سيني بريزيد. روغن زيتون را همراه با نمك و فلفل به سيني اضافه كنيد و بعد داخل فر با درجه حرارت كم قرار دهيد تا گوجهها نرم شده و همه مواد با هم پخت شوند. پس از ۱۵ دقيقه سيني را از فر درآورده و براي چند لحظه آن را كنار بگذاريد تا براي سرو آماده شود.
سس گوشت
ژامبونهاي دودي را برش داده و درون ماهيتابه بريزيد و رزماريها را از شاخه جدا كرده و همراه با كمي آرد و نمك به آن اضافه كنيد. عصاره گوشت را از قبل آماده كرده به سس اضافه كنيد. همه مواد را با هم بههم بزنيد و زير ماهيتابه را خاموش كنيد و درون جاي سسخوري ريخته و كنار گوشت بره سرو كنيد.
سس نعنا
برگهاي نعنا را شسته و خرد كنيد و درون ظرفي بريزيد بعد مقداري سركه، شكر و كمي نمك همراه با ۲ قاشق غذاخوري از آب سبزيهايي كه قبلا پختهايد را به آن اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد. مزه سس را تست كنيد تا چيزي كم نداشته باشد. بعد كمي روغن زيتون را به داخل مواد بريزيد، سس شما آماده است.
مخلوط سبزيها
سيبزمينيها را به خوبي شسته و پوست آنها را بگيريد. همه مواد را داخل قابلمه ريخته با ميزان كمي نمك قابلمه را با آب جوش پر كنيد و در قابلمه را روي آن قرار دهيد. عصاره مرغ را در آبجوش انداخته تا مزه مرغ به خوبي با بقيه سبزيها آغشته شود. هنگامي كه سبزيها كاملا پخته شدند آنها را درون يك ماهيتابه كه درون آن يك قالب كره است بريزيد و نمك و فلفل را روي همه مواد بپاشيد و عصاره مرغ را نيز با مواد مخلوط كنيد و براي سرو آن از يك ديس استفاده كرده و در آخر آب ليموي تازه را روي همه مواد بريزيد.
فوندو
شكلات را در يك ظرف نسوز مايكروفر قرار دهيد و مقداري وانيل يا شير به آن اضافه كنيد، كمي نمك را درون شكلات ريخته و هم بزنيد و آن را داخل مايكروفر قرار دهيد تا داغ شود. ميوهها را برش داده و در يك ظرف زيبا بچينيد و فوندو را كنار ميوهها قرار دهيد. شما ميتوانيد ميوهها را داخل شكلات ذوب شده ريخته و نوش جان فرماييد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
عضویت