فقط سیبزمینی، چیپس نیست!
با کمی سلیقه و دقت میتوانید از خوراکیهای دیگر هم چیپس بسازید.
مجله سیب سبز: چیپس اولین بار توسط سرآشپزی به نام «جرج گرام» در سال ۱۸۵۳ میلادی اختراع شد. آن روز مشتریان به دلیل نپخته بودن سیبزمینیهای گرام لب به آنها نزدند. گرام هم مجبور شد از روز بعد سیبزمینیها را بهقدری نازک ببرد که خوب بپزد. به این ترتیب چیپس متولد شد.
با کمی سلیقه و دقت میتوانید از خوراکیهای دیگر هم چیپس بسازید.
چیپس سیاه
یکی از بهترین منابع فیبر، بادمجان است. هر فنجان بادمجان حاوی ۲ تا ۵ درصد ویتامین B۱، B۶ و ویتامین C است بنابراین مصرف روزانه آن میتواند بخش عمدهای از نیاز بدن به این ویتامین ها را تامین کند. برای تهیه چیپس بادمجان آنها را با پوست حلقه کنید. سپس به آنها نمک، فلفل، پودر جعفری، پودر سیر و کمی پنیر پارمزان بزنید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید. چیپس آماده است.
چیپس قرمز
باورتان میشود از ورقههای سخت لبو بتوان چیپس تهیه کرد؟ اما این کار سخت نیست. رنگ قرمز این خوراکی نشان میدهد لبو سرشار از آنتیاکسیدان لیکوپن است. این گیاه باعث کاهش میزان فشار خون و جلوگیری از بروز سکته قلبی میشود.
برای تهیه این چیپس، لبوها را تا حد ممکن نازک ببرید. اگر برایتان سخت بود، آن را نیمپز کرده و سپس ورقه کنید. به آنها کمی شکر زده و به مدت ۵۰ دقیقه در فر که روی دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کردهاید، قرار دهید.
چیپس نارنجی
خوردن هر عدد هویج یعنی دریافت مقدار کافی ویتامین A که همراه آن سلامت پوست و چشم تضمین میشود. علاوه بر اینکه آن، سبزی سرشار از فیبر بوده و مصرف آن مانع از اضافه وزن میشود.
برای تهیه چیپس هویج آنها را نازک حلقه کنید. سپس به آن جوزهندی و دارچین بزنید بعد برگهها را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا مانند چیپس خشک شوند.
چیپس زرد
انبه با ساختار خاصی که دارد سرشار از ویتامین C، پکتین و فیبر است بنابراین با خوردن چیپس آن چند نشان را با یک تیر خواهید زد. یکی دیگر از خواص مهم انبه کنترل میزان کلسترول خون است. شیرینی طبیعی آن اگرچه باعث میشود چند برگ بیشتر از آن را نخورید اما درعوض میتواند تا مدتی قند خونتان را ثابت نگه داشته و مانع از افت قند خون و گرسنگی شود.
برای تهیه چیپس انبه حرارت فر را روی ۱۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس ورقههای نازک انبه با پوست را داخل سینی فر گذاشته و به مدت نیمساعت به آنها حرارت بدهید.
چیپس سفید
چیپس سیب،همه ویژگیهای سیب اعم از خاصیت آنتیاکسیدانی، کنترلکننده کلسترول خون و فیبر را داراست. خوردن آن به دلیل آنتیاکسیدانی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی میشود.
این خوراکی میانوعده سالمی است. برای این کار سیبها را با پوست خیلی نازک حلقه کرده و کمی شکر و دارچین به آن بزنید. بدون اضافه کردن ماده دیگری آن را داخل فر بگذارید.
چیپس سبز
چیپس کدو میانوعدهای سرشار از ویتامینهای خانواده B است. کدوها را نازک حلقه کنید. کمی نمک و فلفل به آن بزنید و با پاشیدن کمی روغن زیتون یا سفیده تخممرغ روی آن ۱۰ دقیقه این برگهها را در مایکروفر حرارت بدهید.
پ
نظر کاربران
خیلی عالی بود ممنون
خیلی جالبه اما هنوز امتحان نکردم حتما خوشمزه اس
ببخشید اون چیپس نیست برگه ی خشک شده ی میوه هست
هر میوه رو میتونی خشک کنی
طرز تهیه هر نوع برگه ی خشک شده ی میوه = اول میوه را ورقه ورقه برش بزنید بعد در آب نمک بگزارید بعد از آب نمک در بیاورید بگزارید خشک شود