رولت سينامون
يك شيريني متفاوت براي عصرهاي دلپذير بهاري
![](https://static3.bartarinha.ir/servev2/WI5OGFmZjU0M/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
مواد لازم :
- كره: يكدوم فنجان
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- دارچين: ۲ قاشق چايخوري
- نمك: ۲ قاشق چايخوري
- شكر قهوهاي: يك فنجان
- شكر سفيد: يكدوم فنجان
- خمير مايهترش: يك و يكدوم قاشق چايخوري
- آرد: ۴ فنجان
- آب گرم: يك فنجان
- خامه: دوسوم فنجان
- تخممرغ: يكعدد
روش تهیه خمیر رولت :
۱. داخل يك ظرف مايه خميرترش و يك فنجان آرد و آب گرم را مخلوط كرده و بهمدت ۲ ساعت داخل دماي اتاق بگذاريد بماند تا حجم بگيرد.
2. مابقي آرد را با تخممرغ، يك قاشق چايخوري نمك و خامه، وانيل و دارچين داخل همزن بهمدت 7دقيقه بزنيد تا نرم شود.
۳. سرعت همزن را بالا برده و خمير به دست آمده اول را به خمير دوم اضافه كرده و خمير به دست آمده را بهمدت يك ساعت در داخل دماي اتاق بگذاريد استراحت كند.
روش تهیه مایع داخل رولت :
۱. روي حرارت كره، يكچهارم قاشق چايخوري نمك، شكر سفيد و قهوهاي را مخلوط كرده و بگذاريد تا نرم و لطيف شود.
2. خمير را روي يك سطح كه با آرد پوشاندهايد به ابعاد 43×33 پهن كرده و بعد مايه را با قاشق به روي خمير يكنواخت بماليد و بعد شروع به رولكردن خمير كنيد.
۳. رولت به دست آمده را به فاصلههاي ۲ سانتيمتري برش دهيد و روي سيني با پوشش كاغذ روغني گذاشته و در داخل فر با دماي ۱۸۰ درجهسانتيگراد بهمدت ۳۰ دقيقه بپزيد.
براي تهيه سس روي رولت يك دوم فنجان پودر قند را با يك قاشق غذاخوري خامه مخلوط كرده و روي رولتهاي آماده بريزيد.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر