غذاهای یونانی را امتحان کنید (۲)
آشپزی یونانی یک از گونههای آشپزی مدیترانه ایست که در ویژگی هایش با آشپزی ترکی، آشپزی ایتالیایی و آشپزی بالکانی مشترک است.
برترین ها: آشپزی یونانی یک از گونههای آشپزی مدیترانه ایست که در ویژگی هایش با آشپزی ترکی، آشپزی ایتالیایی و آشپزی بالکانی مشترک است. مواد اولیه پر مصرف در آشپزی یونانی، زیتون، روغن زیتون، سبزیجات و سبزی، پنیر، بادمجان، ماست، غلات و نان، ماهی و گوشتهای گوناگون مانند مرغ و خرگوش است.
میگو یونانی
مواد لازم
• ۳۰۰ گرم میگو یخ زده
• یک عدد پیاز کوچک خرد شده
• نصف قاشق چای خوری پونه خشک
• یک عدد برگ بو
• یک قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
• سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون
• ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی پخته و نصف شده
• نصف قاشق چای خوری نمک
• فلفل تازه آسیاب شده
• یک و نیم قاشق چای خوری آرد ذرت
• ۱۲۰ گرم پنیر فتای خرد شده
طرز تهیه
۱. پیاز و چاشنی ها را در روغن سرخ کنید. گوجه های پخته شده و بدون آب را درشت خرد کنید. آب آن را کنار بگذارید. گوجه ها را نیز داخل ظرف بریزید و نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. آن را روی حرارت زیاد به مدت ۵ دقیقه بپزید.
۲. آرد ذرت و آب گوجه فرنگی ها را با هم مخلوط کنید، روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. میگو ها را به آن اضافه کنید روی حرارت ملایم بپزید تا صورتی رنگ شوند. سپس آن را از روی شعله بردارید و پنیر را به آن اضافه کنید. آن را داخل مخلوط پیاز بریزید و سرو کنید.
کوفته گوشت یونانی
مواد لازم
• یک کیلو گوشت گاو
• یک عدد تخم مرغ زده شده
• ۲ قاشق سوپ خوری برگ نعنا تازه
• نصف قاشق چای خوری شوید
• یک قاشق چای خوری سرکه
• ۴ برش نان نرم
• ۶ حبه سیر آسیاب شده
• یک عدد پیاز خرد شده
• نمک و فلفل
طرز تهیه
۱. تمام مواد را با هم مخلوط کنید. آنها را به شکل توپ های اندازه گردو درست کنید. آنها را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. آنها را به سس اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید.
۲. در صورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید. گوشت ها را می توانید در برگ مو قرار دهید و در سس بپزید.
مواد لازم برای سس
• ۲۵۰ گرم سس گوجه فرنگی
• یک عدد پیاز خرد شده
• سه چهارم فنجان کره
• یک قاشق چای خوری دارچین
• یک چهارم قاشق چای خوری میخک
• دو عدد برگ بو
مرغ یونانی
مواد لازم
• ۶ عدد سینه مرغ بدون استخوان
• یک قوطی بزرگ سس گوجه فرنگی
• یک قوطی کوچک پوره گوجه فرنگی
• ۲۵۰ گرم قارچ
• یک قاشق سوپ خوری سیر
• ۲۰۰ گرم زیتون رسیده
• یک قاشق سوپ خوری آب لیمو
• یک قاشق چای خوری پونه
• یک عدد پیاز خرد شده
• دو فنجان برنج (خام)
• نمک
طرز تهیه
۱. مرغ ها را بشویید و چربی آنها را جدا کنید. آن ها را در فر به مدت یک ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. (۱۸۰ درجه سانتی گراد)
۲. در همان حال تمام مواد را غیر از برنج با هم مخلوط کنید. مرغ و سس را در یک قابلمه بگذارید و به مدت چهار ساعت روی حرارت بسیار ملایم بپزید تا تمام چاشنی با هم مخلوط شوند.
۳. برنج را در ظرفی جداگانه بپزید و مرغ را روی برنج سرو کنید.
بیسکوئیت کره ای یونانی
مواد لازم
• سه چهارم فنجان کره
• سه چهارم فنجان شکر
• یک عدد تخم مرغ
• دو عدد زرده تخم مرغ
• سه و نیم فنجان آرد
• یک عدد تخم مرغ زده شده
• دو قاشق چای خوری بکین پودر
طرز تهیه
۱. شکر و کره را با هم مخلوط کنید تا شبیه خامه شود . تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ را به آن بیافزایید و هم بزنید تا پف کند. آرد و بکینگ پودر را نیز به آن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست درست شود.
۲. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس از خمیر، حلقه هایی کوچک درست کنید.
۳. آنها را در سینی پخت کلوچه که آغشته به کمی روغن کرده اید، بچینید و روی آنها کمی تخم مرغ زده شده بمالید. با حرارت ملایم، به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید.
نظر کاربران
غذاهای ایرانی به سلامتی تمام شده رفتین سراغ غذاهای ملل !!!
ما به بعضی از غذا های ایرانی حساسیت داریم و دست نمی زنیم حالا شما میگین غذا های یونانی بخورین