۱۳۳۳۵۵
۱ نظر
۵۰۲۱
۱ نظر
۵۰۲۱
پ

تنوع در آشپزی با غذاهای لبنانی و عربی (۲)

غذاهای عربی و لبنانی طعم خاصی دارند که تقریبا با ذائقه ما ایرانی ها جور در می‌آید. آنها در غذاهای خود ارده یا نخود زیاد استفاده می کنند و روغن مصرفی‌شان بیشتر مواقع روغن کنجد است.

تنوع در آشپزی با غذاهای لبنانی و عربی (2)

برترین ها: غذاهای عربی و لبنانی طعم خاصی دارند که تقریبا با ذائقه ما ایرانی ها جور در می‌آید. آنها در غذاهای خود ارده یا نخود زیاد استفاده می کنند و روغن مصرفی‌شان بیشتر مواقع روغن کنجد است.

برای اینکه با این غذاهای چرب و پرکالری بیشتر آشنا شوید و تنوعی هم به غذاهای خود بدهید، چندین نوع غذای لبنانی و عربی برایتان انتخاب کرده ایم.

مطلب مرتبط:

تنوع در آشپزی با غذاهای لبنانی و عربی (1)


فلافل لبنانی

مواد لازم

• ۳۸۰ گرم باقلای خشک

• ۳۸۰ گرم نخود

• ۲ حبه سیر درشت کوبیده

• یک عدد پیاز درشت ( ریز خرد شده)

• ۴ عدد بزرگ پیازچه ( ریز خرد شده)

• یک عدد فلفل سبز قلمی تند ( ریز خرد شود)

• یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

• ۳ قاشق غذاخوری آرد

• یک فنجان جعفری خرد شده

• یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز

• ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز

• نمک و فلفل

• روغن برای سرخ کردن

تنوع در آشپزی با غذاهای لبنانی و عربی (2)

طرز تهیه

۱. باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. سپس آنها را پوست بگیرید با گوشت‌کوب یا در مخلوط‌کن به طور کامل خرد کنید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و پوره شوند. مخلوط را یک ساعت کنار بگذارید.

۲. پس از استراحت مایه، گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط بر دارید و به صورت گلوله های کوچک در دست شکل دهید.

۳. آنها را در سینی بچینید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.

کباب موهامورا (غذای لبنانی)

مواد لازم

• نصف فنجان سس موهامارا

• ۴۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

• ۱ قاشق چایخوری ادویه

• ۱ قاشق چایخوری دارچین

• ۱ عدد پیاز

• نمک

تنوع در آشپزی با غذاهای لبنانی و عربی (2)

طرز تهیه

۱. پیاز و جعفری را در غذاساز بریزیزد و ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

۲. یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را بردارید و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.

مطبل لبنانی

مواد لازم

• یك كیلوگرم بادمجان

• سه قاشق سوپخوری ارده

• نصف پیمانه آب لیموترش

• نصف پیمانه روغن زیتون

• پودر فلفل قرمز و نمک

تنوع در آشپزی با غذاهای لبنانی و عربی (2)

طرز تهیه

۱. بادنجان‌ را كباب کنید. پوست آنها را بگیرید و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید. ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کنید و كمی نمك بزنید. دو قاشق غذاخوری روغن هم اضافه و مخلوط كنید.

۲. مواد را داخل ظرف بریزید. وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.

مقلوبه (غذای لبنانی)

مواد لازم

• سه پیمانه برنج آبکش شده

• سه عدد بادمجان حلقه شده کوچک

• سه عدد سیب‌زمینی حلقه شده

• دو عدد پیاز حلقه شده

• ۱۵۰ گرم گوشت راسته یا خورشی

• روغن

• نمک، بهارات ( ادویه عربی)

• زردچوبه و دارچین

تنوع در آشپزی با غذاهای لبنانی و عربی (2)

طرز تهیه

۱. برای آماده کردن مقبوله، بادمجان‌ها، سیب‌زمینی و پیاز را سرخ می‌کنیم. گوشت را با کمی زردچوبه و پیاز می‌پزیم. کف ظرف تفلون را چرب کنید و نان بگذارید.

۲. روی نان به ترتیب برنج، گوشت سیب‌زمینی، پیاز و بادمجان قرار دهید و روی آن‌ها دارچین و بهارات بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شود و با حرارت ملایم یک و نیم ساعت می‌گذاریم تا دم بکشد.

۳. برای تهیه بهارات به تخم گشنیز، میخک سه عدد، زیره سبز و سیاه، زردچوبه، زنجـبیل، دارچین، هل، گل‌محمدی، فلفل قرمز یا ســیاه، جوزهندی رنده شده یک عدد نیاز دارید.

۴. همه مواد باید به یک اندازه باشند به جز مواردی که گفته شد آنگاه مواد را داخل تابه با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت دهید. سپس آنها را آسیاب و در ظرف در بسته نگهداری کنید.

پلوی بحرینی

مواد لازم

• ۳ لیوان برنج

• ۶ عدد ران و سینه مرغ

• ۴ عدد پیاز متوسط

• یک لیوان گردو و خلال بادام

• نصف لیوان کشمش پلویی

• یک قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی

• ۲ عدد لیمو عمانی درسته

• ادویه ی پلویی

• دارچین و زردچوبه

• نمک و فلفل

تنوع در آشپزی با غذاهای لبنانی و عربی (2)

طرز تهیه

۱. ابتدا برنج را بشویید و کمی نمک بزنید و مدت دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.

۲. سپس مرغ ها را با مقداری آب، پیاز و دو عدد لیمو عمانی درسته و مقداری زردچوبه و نمک و فلفل می بگذارید بپزند. آب مرغ باید زیاد باشد، زیرا برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می شود.

۳. پیازها را پوست بگیرید. سپس آنها را خلال و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آنها را برای پلو و نیمی دیگر را برای تزیین پلو استفاده کنید.

۴. نصف پیازها را در قابلمه مورد نظر برای دم کردن پلو بریزید. بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کنید و در قابلمه پبازها بریزید تا بجوشد.

۵. نمک برنج را بشویید و در قابلمه آب مرغ بریزید و بگذارید با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.

۶. سپس قبل از این که برنج را دم کنید، مقداری ادویه پلویی و دارچین روی آن بپاشید و پلو را دم کنید

۷. کشمش، گردو و خلال بادام را با نیمی از پیازهای سرخ شده تفت می دهیم و پودر لیمو عمانی روی آن بپاشید.

۸. بعد از دم کشیدن پلو، با کفگیر پلو را مخلوط کنید تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند. سپس کمی به برنج روغن بزنید و در دیس بکشید.

۹. بهتر است پلو را در وسط و مرغ ها را دور تا دور دیس و مواد مخلوط شده (کشمش و گردو و ...) را بین مرغ ها قرار دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • معصومه مباشری

    به نظرمن غذاهای عربی مزه خوبی داره مخصوصا فلافل تشکرازشما

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج