طرز تهیه شیرینی مارمالادی
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.۲. کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که که با هم مخلوط شوند بزنید.
مواد لازم:
- کره نرم و خرد شده=۱۸۵ گرم
- وانیل=۴/۱ قاشق چایخوری
- شکر=۱۶۵ گرم
- زرده تخم مرغ=۲ عدد
- پودر بادام=۶۰ گرم یا نصف پیمانه
- آرد=۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری
- مارمالاد تمشک یا آلبالو=۴ قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیموترش=۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۲. کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
۳. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)
۴. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
۵. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.
۶. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید.این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.
ارسال نظر