۱۳۲۷۵۹
۹ نظر
۵۰۰۸
۹ نظر
۵۰۰۸
پ

تیمپانو ایتالیایی، طعم خوب ته دیگ ماکارونی

این خوراک ایتالیایی بهترین راه حله برای خونه هایی که سر ته دیگ ماکارونی کار به دعوا میکشه.

خانومانه: این خوراک ایتالیایی بهترین راه حله برای خونه هایی که سر ته دیگ ماکارونی کار به دعوا میکشه. این غذا به این شکل درست میشه که داخل کاسه یا ظرف مناسب فر رو چرب و خمیر پهن می کنند ( یوفکا-خمیر پیتزا- خمیر پفی یا حتی لازانیا) مواد مختلفی که معمولا" شامل انواع پاستا، سس گوجه ، گوشت چرخ کرده ، سوسیس خوردشده ، تخم مرغ آب پز ، انواع پنیر ، سبزیجات کبابی یا سرخ شده به صورت لایه لایه می چینند بعد اضافه های خمیر رو برمی گردونند روی خوراک تا سطح ظرف هم از خمیر پوشیده بشه و روی این خمیر رو هم چرب می کنند و در فر می پزند.

سس گوجه رو درست می کنیم. می تونیم از سس گوجه مارینارا استفاده کنیم.

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

گوشت قلقلی و سوسیس هارو جدا سرخ می کنیم یا در فر می پزیم

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

سس بشامل یا خامه رو با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم و روی حرارت گرم میکنیم و پاستای پخته شده رو اضافه و مخلوط می کنیم.

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

چندتا ناگت مرغ سرخ می کنیم

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

خمیر پیتزا یا پیراشکی آماده رو پهن می کنیم

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

ظرف گود مناسب فر رو چرب می کنیم و خمیر رو کفش میندازیم طوری که لبه هاش آویزون بمونه

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

مواد رو لایه لایه داخل خمیر می چینیم . توی این دستور هم از پاستای لوله ای با سس خامه استفاده شده و یک لایه هم ماکارونی رشته ای با سس قرمز

پاستا با سس سفیدو سسیس تند

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

پاستا با سس گوجه و گوشت قلقلی

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

پاستای قرمز و پنیر با روکش سوخاری سرخ شده

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

پنیر ورقه ای

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

شنیسل یا ناگت مرغ سرخ شده

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

و روی آخرین لایه رو دوباره با خمیر می پوشونیم و لبه هاشو می بندیم و چندتا برش روی خمیر برای خروج بخار ایجاد می کنیم

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

حدود ۷۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد می پزیم.

یک سینی روی خوراک پخته شده میگذاریم و ظرف رو بر می گردونیم) مثل برگردوندن پلوپز.

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

برش می زنیم و سرو می کنیم

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano

تیمپانو – ماکارونی دورپیچ (ایتالیایی) Timpano
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این چیه دیگه .. همه چیزو قاطی کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ابداعتون منو کشته

  • بدون نام

    چقدر بی خودی همه چی رو قاطی کرده
    چقدرم زشته

  • بدون نام

    خوردن این غذا باعث سکته خواهد شد!! بدن افراد عادی به این میزان چربی نیاز ندارد

  • آزاده

    اشتهام کور شد!!!!!!!!!!!!!!!! چقدر سنگینه هم به لحاظ وزنی هم چربی...........:0

  • بدون نام

    اهههههههههههههه حالم بهم خورد این چیه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • بدون نام

    غذاش چه قدر حال بهم زن و زشته مواد تشکیل دهنده اش چه قدر قر و قاطیه

  • مرمر

    خوبه فقط روش خیلی سفته

  • فیروزه

    این غدا اسم دیگش هست : آدم خفه کن ....
    خخخخ میکشه آدمو !!!

  • امیر

    اوممممممممم خیلی خوشمزه به نظر میاد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج