۱۳۲۶۳۲۱
۵۹۰۷
۵۹۰۷
پ

طرز تهیه رول کباب بادمجان با ظاهر جذاب و لذیذ

رول کباب بادمجان یک غذای فوق العاده خوشمزه و ابتکاری می باشد.

برترین‌ها: رول کباب بادمجان یک غذای فوق العاده خوشمزه و ابتکاری می باشد که می توانید به راحتی برای مهمانی خود تهیه کنید زیرا ظاهر بسیار جذاب و خوشمزه ای دارد.

274633117_473838307558098_1376598499807677492_n

شما می توانید این غذا را به همراه یک پلوی خوشمزه و سالاد دلخواه خود سرو کنید. این غذای خوشمزه روی یک سیخ چوبی تهیه می شود و به راحتی داخل تابه می توانید آن را تهیه کنید.

شما برای تهیه این غذا باید کباب را تهیه کنید و بادمجان سرخ شده روی کباب بپیچید و روی سیخ چوبی بزنید و با گوجه کبابی و برنج سرو کنید.

مواد لازم برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
بادمجان ۲ عدد قلمی
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد کوچک
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
روغن زیتون به مقدار کافی
آب به مقدار کافی
پودر نان یا آرد سوخاری به مقدار کافی
جعفری تازه به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پولبیبر به مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیر به مقدار کافی

274570781_2953992468225888_2575351207969377953_n

طرز تهیه رول کباب بادمجان

مرحله اول

برای تهیه رول بادمجان کباب خوشمزه در ابتدای کار مواد کباب را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، پودر نان و جعفری خرد شده به کاسه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پاپریکا و پودر سیر به کاسه افزوده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند. حالا بادمجان ها را شسته و پوست شان را به صورت یکی در میان جدا می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه بادمجان ها را به صورت ورقه ای نازک خرد کرده و مقداری نمک روی آنها می‌ پاشیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا تلخی آنها گرفته شود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را بین دستمال می گذاریم.

rol-kabab-bademjan

مرحله پنجم

حالا بادمجان ها را کمی فشار می دهیم تا زهر آنها گرفته شود، سپس درون مقداری روغن به اندازه ای که کمی نرم شوند سرخ می کنیم. در ادامه بادمجان ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

مرحله ششم

پس از اتمام استراحت مواد گوشتی، به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کرده و به سیخ می کشیم، سپس یک ورقه از بادمجان را اطراف آن می پیچانیم و درون مقداری روغن سرخ می کنیم. حالا به سراغ درست کردن سس می رویم.

مرحله هفتم

برای این منظور مقداری روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ آن باز شود

مرحله هشتم

حالا مقداری نمک فلفل سیاه و سیر رنده شده به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مقداری آب به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. در ادامه کباب ها را درون تابه می چینیم.

مرحله نهم

حالا اجازه می‌ دهیم رول بادمجان کباب به مدت ۱ ساعت درون سس بماند تا کاملا پخته و جا بیفتد. پس از گذشت این زمان رول بادمجان کباب را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه کته سرو می کنیم. نوش جان.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج