سالاد بلوچیز با ژامبون
ترکیب اسفناج، کلم قرمز، بلوچیز و ژامبون دودی به همراه سس خردل در این سالاد یعنی یک طعم استثنایی.
- مناسب برای :8 نفر
- زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
- ژامبون دودی: ۲۵۰ گرم
- پنیر بلوچیز: ۱۰۰ گرم
- نان تست: ۲ برش ضخیم
- برگ منداب یا اسفناج: ۱ دسته بزرگ
- کلم قرمز: ۱ پیمانه
- گردو: ½ پیمانه
- پیازچه تازه: ۱ دسته
- روغن زیتون خالص: ۷ قاشق غذاخوری
- سرکه انگور قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل دیژون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
۱. یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبونها را به تکههای ۱ سانتیمتری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نانهای تکه شده - به اندازه مربع های ۱ سانتیمتری - به تابه اضافه کنید. به مدت ۳ دقیقه آنها را باهم تفت دهید تا نانها تست و طلایی شوند.
۲. برای تهیه سس باقی روغن زیتون، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.
۳. برگهای سالادی را در ظرفی بریزید و کلمهای خرد شده را روی آنها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آنها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
۴. از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.
ارسال نظر