دسرهای سیاه و سفید
تمام مواد جز بیسکویت و شکلات را داخل میکسر میریزیم و آنقدر بههم میزنیم تا مواد یکدست شوند. شکلاتها را کاملا خرد میکنیم، بیسکویتها را نیز کاملا پودر کرده و به همراه شکلات با مواد شیک توسط لیسک مخلوط میکنیم.
مجله زندگی اید ه آل:
مافین بادامی
مواد لازم
- آرد: ۱۷۵ گرم
- شکر: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ: یک عدد
- کره ذوب شده: ۷۵ گرم
- آبجوش: ۶۰ میلیلیتر
- شیر ولرم: ۶۰ میلیلیتر
- پودر بادام: ۶۰ گرم
- بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
- وانیل: یکسوم قاشق چایخوری
- اسانس بادام: یک قطره
- خامه: دو قاشق غذاخوری سرپر
- خردل: یک قاشق غذاخوری
روش تهيه:
اصولا مافینها روش تهیه بسیار سادهای دارند. ابتدا آرد، شکر، بیکینگپودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم. به جز پودر بادام مابقی مواد را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده سپس به همراه پودر بادام میان مواد خشک میریزیم و به مدت دو دقیقه با درجه تند همزن برقی تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم. نیمی از کپسولهایی را که برای آماده کردن مافین در نظر گرفتهایم پر کرده و داخل سینی فر میچینیم. مافینها را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده و میپزیم. پس از خنک شدن روی مافینها را با خامه و خمیر فوندانت تزئین میکنیم.
کرم ماسکارپونه
مواد لازم
- پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
- خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
- شیر: ۲۵۰ میلیلیتر
- وانیل سیاه (مایع): دو قاشق چایخوری
- شکر: ۱۵۰ گرم
- پودر شکر: ۵۰ گرم
- پودر ژلاتین: یکونیم قاشق غذاخوری
- آب سرد: ۱۰۰ میلیلیتر
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
روش تهيه:
ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخارآب قرار میدهیم تا ذوب شود. در مرحله بعد شکر و زردههای تخممرغ را با همزن برقی مخلوط میکنیم سپس وانیل و شیر را به آنها اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم. برای این کار تا زمانی که شیر به جوش آید آرام مخلوط را به هم میزنیم. در کاسه همزن پنیر و خامه را با پودر شکر آنقدر به هم میزنیم تا کاملا شل شوند. مخلوط شیر گرم و ژلاتین را به مواد پنیری اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم. مواد را یکبار از صافی ریز رد کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد.
چیزکیک اورئو
مواد لازم
- بیسکویت اورئو: دو بسته
- آب سرد: ۱۰۰ میلیلیتر
- پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
- پودر شکر: ۷۵ گرم
- شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
- خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
- کیک اسفنجی شکلاتی ۳ تخممرغی: یک عدد پخته شده در قالب گرد به قطر ۲۴ سانتیمتر
روش تهيه:
ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به مدت 10 دقیقه روی بخار آب در حال جوشیدن قرار میدهیم تا ذوب شود. یک رینگ فلزی مخصوص شیرینیپزی به قطر 25 ، 26 سانتیمتر انتخاب میکنیم. آن را داخل یک سینی قرار میدهیم، کیک اسفنجی را کف سینی داخل رینگ گذاشته و بیسکویتها را دورتادور به دیواره رینگ تکیه میدهیم. پنیر، شکر، ژلاتین و خامه فرم گرفته را بهوسیله همزن دستی به هم میزنیم تا مخلوط شوند. شکلات تلخ را توسط کارد روی تخته کار کاملا ریز کرده و به مواد اضافه میکنیم. در نهایت شکلات خرد شده را با مواد مخلوط کرده و مایه آماده شده را روی کیک اسفنجی که میان بیسکویتهای اورئو آماده کردهایم میریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا چیزکیک کاملا خودش را بگیرد.
پاستای ميگو
موادلازم
- پاستا: یک بسته
- ميگوي وکیوم شده: یک بسته
- سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد کوچک
- نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
- پنیر فیلافیلا: ۳۰۰ گرم
- پودر پنیر پارمزان: ۴ قاشق غذاخوری
- تخم خرفه: برای تزئین
روش تهيه:
ميگو را از داخل وکیوم باز کرده و به شکل خلالهای خیلی نازک و بلند برش میدهیم. البته جنس و بافت خودش طوری است که ناخودآگاه به شکل ریشریش میشود. پاستا را با کمی آب، نمک و روغن مایع میجوشانیم و آبکش میکنیم. پس از آبکشی کردن، پاستاها را با پودر سیر، نمک، آب لیمو و روغن زیتون مزهدار میکنیم. پیاز را به شکل نگینی خیلی ریز (ساطوری شده) خرد میکنیم و کمی به آن
آب لیمو اضافه میکنیم. سپس پیاز را با مایونز و پیاز و پودرپنیر پارمزان و پنیر فیلافیلای رنده شده مخلوط میکنیم. ميگوي ریش شده را نیز به این مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم و میان پاستا قرار میدهیم. این نوع پاستا را نه به شکل خیلی گرم و نه خیلی سرد سرو میکنیم (دمای محیط مناسب است).
از این نوع پاستا بیشتر به عنوان پاستا سالاد یا اردور استفاده میکنیم.
شکلات نارگیلی
مواد لازم
- پودر شکر: ۴۰۰ گرم
- پودر نارگیل: ۵۰۰ گرم
- شکلات سفید: به میزان لازم
- خمیر فوندانت به رنگ دلخواه برای تزئین: به میزان لازم
روش تهيه:
ابتدا پودر نارگیل را داخل آسیاب میریزیم تا کاملا ریز دانه شود. پودر شکر را با آن مخلوط کرده و آنقدر آسیاب میکنیم تا به شکل خمیری دربیاید. اگر خمیر خیلی منجسم نبود با شکلات سفید این حالت را به آن میدهیم. (بهتر است برای هر 100 گرم شکلات سفید ذوب شده از دو قاشق خامه صبحانه برای لطافت بیشتر آن استفاده کنیم.) خمیر حاصل را به شکل لولهای فرم میدهیم یا داخل پودر نارگیل میغلتانیم یا به همین شکل دو ساعت در یخچال میگذاریم سپس دورتادور آن را خمیر فوندانت میپیچیم و به شکل سکهای برش میدهیم و سرو میکنیم.
شیک اورئو
مواد لازم
- بستنی وانیلی: دو لیوان
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
- بیسکویت اورئو: ۱۰عدد
- شیر: ۱۲۵ میلیلیتر
- شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
- پنیر لبنه: ۵۰ گرم
روش تهيه:
تمام مواد جز بیسکویت و شکلات را داخل میکسر میریزیم و آنقدر بههم میزنیم تا مواد یکدست شوند. شکلاتها را کاملا خرد میکنیم، بیسکویتها را نیز کاملا پودر کرده و به همراه شکلات با مواد شیک توسط لیسک مخلوط میکنیم. شیک را به سرعت داخل لیوانهای مورد نظر تقسیم کرده و با شکر و بیسکویت تزئین و سرو میکنیم.
ارسال نظر