۱۳۰۱۴۷۴
۶۴۸۳
۶۴۸۳
پ

طرز تهیه سوپ جو قرمز؛ ساده و سریع

سوپ جزء پیش غذاهای بسیار خوشمزه در سراسر دنیاست که شما می‌توانید این سوپ خوشمزه را به راحتی تهیه کنید.

برترین‌ها: سوپ جزء پیش غذاهای بسیار خوشمزه در سراسر دنیاست که شما می‌توانید این سوپ خوشمزه را به راحتی تهیه کنید.

در تهیه سوپ ها از مرغ استفاده می شود و یا می توانید خیلی راحت بدون مرغ و با یک عدد عصاره مرغ استفاده کنید و یا اگر کمی مرغ مونده از شب قبل دارید می توانید ریش کنید و داخل سوپ بریزید یا از آب مرغ فریزر شده استفاده کنید. سوپ جو قرمز با جو پرک خیلی خوشمزه است و شما می توانید این سوپ را برای مهمانی ها و تولد ها و ماه مبارک رمضان تهیه کنید.

طرز تهیه سوپ جو قرمز؛ ساده و سریع

مواد لازم

گوجه فرنگی    ۳ عدد

پیاز    ۱ عدد بزرگ

هویج    ۲ عدد

جو پرک    ۱ لیوان

سیب زمینی    ۱ عدد

عصاره مرغ    ۱ عدد

آبلیمو    ۱ ق غذا خوری

زرشک به دلخواه    ۲ ق غذا خوری

جعفری ساطوری شده    ۱/۲ لیوان

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه    به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو قرمز با جو پرک

مرحله اول: خرد کردن مواد

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز کنید یا رنده کنید، هویج و سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و رنده کنید و یا می توانید به صورت مکعبی ریز خرد کنید، در ادامه باید گوجه فرنگی ها را بشورید و به دلخواه می توانید پوست گوجه را جدا کنید و یا با همان پوست رنده یا میکس کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت داده تا عطر ادویه ها بلند شود و بعد گوجه و سیب زمینی و هویج خرد شده را اضافه کنید و مواد را تفت دهید و در انتها باید عصاره مرغ را پودر کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن جو

در ادامه روی مواد ۳ لیوان آب جوش بریزید و زمان دهید تا سبزیجات پخته و نرم شود و زمانی که هویج و سبزیجات دیگر نرم شدند نوبت اضافه کردن جو پرک می باشد. جو را شسته و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جو خوب پخته و لعاب بی اندازد.

مرحله چهارم: تهیه سوپ جو قرمز با جو پرک

در انتها زمانی که جو خوب نرم شد باید جعفری یا سبزی سوپی را اضافه کنید و هم بزنید و بعد زرشک و آبلیمو را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید و بعد از جا افتادن سوپ مزه را بالانس کنید و اگر نیاز بود نمک یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت سوپ جو قرمز با جو پرک

عصاره مرغ حاوی نمک و ادویه است پس در ریختن نمک در ابتدا دقت کنید و اگر نیاز بود انتهای کار اضافه کنید.

می توانید زرشک را حذف کنید.

مقداری از سبزی سوپی را برای روی سوپ و تزیین نگه دارید.

اگر گوجه در دسترس نداشید از رب استفاده کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج