طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (۱)
غذاهای دریایی انواع بسیاری دارد. در این مطلب بیشتر در مورد غذاهایی که با انواع ماهی و میگو تهیه می شوند برایتان نوشته ایم.
برترین ها: غذاهای دریایی انواع بسیاری دارد. در این مطلب بیشتر در مورد غذاهایی که با انواع ماهی و میگو تهیه می شوند برایتان نوشته ایم. این مطلب سریالی است در قسمت های مختلف، دستورهای متنوع را آموزش داده ایم.
ماهـی شكـم پر
مواد لازم
• یك عدد ماهی قزل آلای طلایی
• نصف پیمانه مغز گردوی آسیاب شده
• دو قاشق سـوپخـوری پیـاز رنده شده
• دو قاشق سوپخوری رب آلو
• نصف پیمانه روغن مایع
• یك قاشق سوپخوری روغن زیتون
• دو قاشق سوپخوری آبلیمو
• نمك، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
۱. ماهی را با روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل مزهدار کنید و كنار بگذارید. مغز گردو را با پیاز كه آب آن را گرفتهاید، رب آلو و میزان كمی نمك و زردچوبه مخلوط و شكم ماهی را با این مواد كاملا پر کنید.
۲. روغن را در داخل ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس به آرامی هر دو طرف ماهی را در روغن سرخ کنید.
۳. میتوان به جای سرخ كردن، ماهی را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار داد تا پخته شود.
همبـرگر ماهــی
مواد لازم (شش نفر)
• ۵۰۰ گرم فیله ماهی
• نصف عدد فلفل تند قرمز
• چهار قاشق چایخوری كاری پاستا
• دو قاشق مرباخــوری شكر
• یك قاشق غذاخوری سس ماهی
• دو عدد تخممرغ
• ۵۰ گرم مارچوبه
• روغن و آرد سوخاری
طرز تهیه
۱. فلفل قرمز تند را ریز خرد کنید و به همراه شكر، خمیر كاری، سس ماهی و تخممرغها در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
۲. ماهی را تكهتكه خرد کنید و در مخلوط آماده شده به مدت ۵-۱۰ دقیقه بخوابانید تا مزهدار شود، سپس آنها را در داخل دستگاه غذاساز بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید. مارچوبه را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا مواد گوشتی یكدست شوند.
۳. از مواد به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید، با دست فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید. همبرگرهای فرم داده شده را در ظرفی بچینید و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند، سپس همبرگرها را در روغن مایع داغ سرخ کنید. این غذا را با برنج و سالاد نیز میتوان سرو كرد.
۴. خمیر كاری، ادویهای تایلندی و شبیه رب گوجهفرنگی تند است.
خوراک ماهـی و گشـنیز
مواد لازم
• یك كیلوگرم شیر ماهی
• یك قاشق مرباخوری فلفل سیاه
• نصف قاشق چایخـوری پودر زیره
• یك قاشق چایخوری پودر زنجــبیل
• یك قاشق چایخوی پودر گشنیز
• یك قاشق چایخوری پودر سیر و فلفل قرمز (از هر كدام)
• چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو حبه سیر
• چهار عدد گوجهفرنگی بزرگ
• نصف پیمانه آبلیمو
• یك پیمانه گشنیز ساطوری خرد شده
• روغن و نمك
طرز تهیه
۱. ماهیها را به صورت مكعبی خرد کنید، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن بیفزایید و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال بگذارید. ۱۵ دقیقه پیش از پخت، نمك و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کنید، بعد در تابهای مناسب روغن بریزید و ماهیها را در آن سرخ کنید.
۲. گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی بیفزایید و به مدت ده دقیقه سرخ کنید.
گراتن فیله ماهی
مواد لازم
• ۶۰۰ گرم فیله ماهی
• ۱۵۰ گرم پنیر گودا
• ۱۰۰ گرم قارچ
• یك عدد فلفل دلمهای زرد و قرمز
• دو عدد زرده تخممرغ
• سه قاشق غذاخوری آرد
• سه قاشق غذاخوری آبلیمو
• دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری
• نمك، فلفل و روغن
طرز تهیه
۱. فیله ماهیها را به صورت چهار گوش خرد و با نمك، فلفل و آبلیمو مزهدار کنید. آنها را حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس داخل آرد و سپس زردههای تخممرغ بغلتانید و درون روغن سرخ کنید.
۲. قارچها را خرد کنید و با یك قاشق غذاخوری روغن و یك قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. فلفل دلمهایها را نگینی خرد کنید و كمی تفت دهید.
۳. درون ظرف مناسبی كه مخصوص فر باشد ماهی، فلفل دلمهای و قارچهای تفت داده شده را بریزید، آرد سوخاری بپاشید و روی مواد را با پنیر پر کنید. به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مـاهی پـلاو
مواد لازم (چهار نفر)
• چهار پیمانه برنج
• ۴۰۰ گرم فیله ماهی آزاد
• دو عدد زرده تخممرغ
• دو قاشق غذاخوری زعفـران غلیظ دم شده
• نصف پیمانه آرد
• نصف قاشق چایخوری نمك
• ادویه شامل (فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه، پودر لیـمو امانی) روی هم: دو قاشق چایخوری
• روغن
طرز تهیه
۱. برنج را آبكش کنید و كنار بگذارید. وقتی از حرارت افتاد پلو را به ادویه آغشته کنید. ماهی را تكه كرده و در دستمال آشپزی بپیچید تا خشك شود.
۲. زردهها را هم بزنید و با زعفران مخلوط کنید. آرد را هم با نمك مخلوط کنید و كنار بگذارید، حالا روغن را داغ کنید. تكههای ماهی را در زرده بغلتانید و با چرخاندن در آرد كامل آرد پوشانی کنید، سپس در روغن سرخ کنید و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آن برود.
۳. ته قابلمه را تهدیگ دلخواه بگذارید، لایهلایه پلو و ماهی را بریزید و در آن را بگذارد تا با حرارت زیاد دم بكشد. سپس ۱/۴ لیوان آب داغ و دو تا سه قاشق غذاخوری روغن را مخلوط کنید و روی پلو بریزید، بعد دمكنی بگذارید و یك ساعت با حرارت ملایم برنج را دم کنید.
پ
نظر کاربران
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی