دستور دسر: بستني گردويي با قهوه
مواد لازم
- شكر: 2 فنجان
- قهوه: 2قاشق غذاخوري
- آب گرم: 3فنجان
- آب سرد: يك دوم فنجان
- ذرت له شده: يك چهارم فنجان (پودر شده)
- گردوي تكهتكه شده: يك فنجان
- كره: يك چهارم فنجان
طرز تهيه: شكر را به آرامي روي گاز حرارت دهيد تا طلايي رنگ شود، در عين حال آن را دائما به هم بزنيد. آن را از روي اجاق برداريد سپس قهوه را در آب جوش حل كرده و بعد آن را به شكر اضافه كنيد. دوباره مخلوط قهوه و شكر را روي گاز حرارت دهيد تا شكرش كاملا حل شود. آب سرد و ذرت را با هم مخلوط كرده و سپس آن را به مخلوط قهوه و شكر اضافه كنيد. سپس آن را ۲ دقيقه ديگر حرارت دهيد و به هم بزنيد. كره و تكههاي گردو را به آن اضافه كنيد. آن را در ظرف بريزيد و داخل فريزر قرار دهيد.
تحقيقات مريم سابقي و ياسر دري، ۲ محقق ايراني در آمريكا نشان دادهاست بوييدن دانههاي قهوه ميتواند باعث بازگشت اشتهاي از دست رفته پس از آشپزي شود. آنان معتقدند مولكولهاي قهوه با حركات جنبشي خاص خود باعث جدا شدن مولكولهاي غذا از گيرندههاي بويايي بيني و بدينترتيب باعث بازگشت اشتها ميشوند. اين ۲ محقق همچنين اين روش را افزايش سلامت براي حيوانات در موسسههاي تحقيقاتي پيشنهاد كردهاند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
پ
ارسال نظر