خوشمزه ترین غذاهای ترکیهای اینجاست
غذاهای کشور ترکیه طعم بسیار لذیذی دارند و با ذائقه ما ایرانی ها کامل جور هستند.
برترین ها: غذاهای کشور ترکیه طعم بسیار لذیذی دارند و با ذائقه ما ایرانی ها کامل جور هستند. اگر دوست دارید آخر هفته به یک رستوران جدید بروید و غذاهای این کشور همسایه را در تهران مزه کنید، ما چند رستوران خوب را معرفی کرده ایم که می توانید طعم اصیل غذاهای ترکیه را در آنها بچشید.
احمد بی (ستارخان)
غذاهای ترکی مثل اسکندر کباب، لهمجون و پیده را می توانید در رستوران احمد بی با سرآشپز حرفه ای استانبولی میل کنید.
نوع رستوران: ترکیهای
سالادبار: ندارد
جای نشستن: دارد
تعداد صندلی:۴۰
صبحانه: ندارد
شبانه روزی: نیست
ساعت کار:۱۱-۱
آدرس: ستارخان-نرسیده به میدان توحید-نبش کوچه فرشته
تلفن: ۶۶۹۱۸۱۹۵, ۶۶۹۱۷۱۷۳
احمد بی
نوع رستوران: ترکیهای
سالادبار: ندارد
حق سرویس:۵ درصد
جای نشستن: دارد
تعداد صندلی:۱۰۰
صبحانه: ندارد
شبانه روزی: نیست
ساعت کار:۱۲-۲۴
آدرس: ضلع جنوبی خیابان رسالت، ایستگاه ۱۶متری دوم، پلاک ۹۶۴
تلفن: ۲۲۵۱۹۵۹۶-۲۲۵۱۹۶۱۷
لانیا
نوع رستوران: ترکیهای
سالادبار: ندارد
رزرو تلفنی: دارد
حق سرویس: ۵ درصد
جای نشستن: دارد
تعداد صندلی: ۱۰۰
صبحانه: ندارد
شبانه روزی: نیست
ساعت کار: ۱۲ -۲۴
آدرس: تقاطع خیابان سهروردی بهشتی، ضلع جنوب شرقی
تلفن: ۸۸۴۷۲۷۵۵
رستوران اویا ترکیه
نوع رستوران: ترکیهای
جای نشستن: دارد
سرویس بیرون بر: دارد
آدرس: خیابان ملاصدرا-بعد از چهار راه شیخ بهائی
تلفن: ۸۸۲۱۵۷۹۰
رستوران آناتولیا
نوع رستوران: ترکیهای
جای نشستن: دارد
آدرس رستوران: اتوبان شهید باکری - مجتمع تجاری سیتی استار (هایپر استار)
طرز تهیه غذاهای مشهور ترکیه ای
اسکندر کبابی
مواد لازم (۴ نفر)
۵۰۰ گرم مغز ران گوساله
براي سس مارينه:
• ۱ ليوان شير
• ۱ عدد پياز
• ۱ عدد گوجه فرنگي
• ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري روغن مايع
• ۱ قاشق غذاخوري سركه
• ۲ تا ۳ حبه سير
• ۱ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
• زيره و آويشن مقداري
• نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
• روغن مايع براي سرخ كردن
مواد لازم براي تزيين:
• چند تكه نان بربري
• ۱ ليوان ماست
• جعفري خرد شده
مواد لازم براي سس گوجه روي كباب:
• ۲ تا ۳ عدد گوجه فرنگي
• ۱ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
• ۱ قاشق غذاخوري كره
• نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه
۱. گوشت را به تکه هاي نازک، به اندازه کف دست ببريد. مواد سس مارينه را آماده کنيد. (يعني پياز، سير و گوجه فرنگي را رنده کنيد و همة مواد را همراه با سركه، روغن مايع و رب گوجه فرنگي داخل شير بريزيد. نمک، فلفل، زيره و آويشن را نيز اضافه کنيد).
۲. گوشت را داخل اين سس بخوابانيد و چند ساعت داخل يخچال نگهداريد. سپس گوشت را از سس در بياوريد. در تابه روغن بريزيد و گوشت را با کمي روغن سرخ کنيد و نمک و فلفل به آن بزنيد. گوشت را روي نان بگذاريد. سپس سس گوجه فرنگي را آماده کنيد. (يعني در يک قابلمه گوجه فرنگي رنده شده، رب و کره را بريزيد و چند دقيقه تفت دهيد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنيد). ابتدا روي گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگي بريزيد و باجعفري خرد شده تزيين كرده و سرو کنيد.
۳. نكته: معمولاً در ترکيه همراه با اين غذا بلغور ساده نيز سرو مي شود. اين غذا سرشار از پروتئين و آهن است
لهمجون؛ پیتزای تركی
مواد لازم برای تهیه خمیر:
• پودر مخمر: سه و یكدوم قاشق چایخوری
• شكر: یكدوم قاشق چایخوری
• آب گرم: یك پیمانه آرد: ۵ پیمانه
• نمك: ۲ قاشق چایخوری آب: یكدوم پیمانه
• روغن مایع: یكچهارم پیمانه
مواد لازم برای سس سیر:
• ماست ساده: یك پیمانه
• جعفری ساطوری: ۲ قاشق چایخوری
• سیر رنده شده: یك قاشق چایخوری
• نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس گوشت:
• سیر: ۳ حبه رنده شده
• پیاز متوسط: یك عدد ساطوری
• ریحان ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
• نعناع ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
• پاپریكا: یك قاشق چایخوری
• پودر زیره سبز: یكدوم قاشق چایخوری
• پودر تخم گشنیز: یكدوم قاشق چایخوری
• نصف فلفل دلمهای سبز: نگینی ریز
• نصف فلفل دلمهای قرمز: نگینی ریز
• آبلیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
• روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
• گوجهفرنگی متوسط: ۴ عدد
• گوشت چرخكرده گوسفند: ۵۰۰ گرم
• رب گوجهفرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
• نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. یك تابه بزرگ را روی شعله متوسط داغ كنید. سیر، پیاز، جعفری، ریحان، نعناع، پاپریكا، تخمگشنیز، زیره، فلفلهای دلمهای، آبلیمو ترش، روغن زیتون و گوجهفرنگی را در غذاساز خمیر كنید.
۲. گوشت چرخكرده و پوره سبزیجات را در تابه مخلوط كرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا گوشت پخته شده و آب آن كشیده شود. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و كنار بگذارید.
۳. پودر مخمر و شكر را در یك پیمانه آب گرم حل كرده و ۱۰ دقیقه روی آن را بپوشانید تا مخمر عمل كرده و روی آن كف كند. آرد و نمك را در یك كاسه بزرگ الك كرده و آب گرم و روغن را به آن اضافه كنید. مایه را مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید. اگر لازم بود یكدوم پیمانه آب باقیمانده را نیز اضافه كرده و خمیر را ۸ دقیقه ورز دهید تا صاف و الاستیك شود. برای این كار از یك سطح آردپاشیشده استفاده كنید.
۴. خمیر را گرد كرده و در یك كاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را ببندید و یك ساعت در جای گرم بگذارید. هنگامی كه حجم خمیر دو برابر شد یك دقیقه آن را ورز دهید و كنار بگذارید.
۵. برای تهیه سس سیر، ماست، جعفری و سیر را مخلوط و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
۶. خمیر را به ۱۰ قسمت تقسیم كنید. هر یك را به شكل بیضی درآورده و ضخامت آن را به یكدوم سانتیمتر برسانید. مایه گوشت را روی آن داده و كنارههای آن را به اندازه ۲-۳ سانتیمتر به داخل برگردانید. لهمجون را ۱۵-۲۰ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر بپزید و با سس سیر سرو كنید.
پیده
مواد لازم براي داخل خمير
آرد گندم ۳ ليوان
مايه خمير ۱ قاشق غذاخوري
شكر ۱ قاشق مرباخوري
آب ولرم ۱ ليوان
نمك ۱ قاشق چايخوري
مواد لازم براي روي خمير براي ۶ نفر
پياز متوسط ۱ عدد
سير ۲ تا ۳ حبه
گوجه فرنگي متوسط ۲ عدد
جعفري خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
رب فلفل يا رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري
آويشن ۱ قاشق چايخوري
کره ۲۵ گرم
طرز تهيه
۱. ابتدا آرد را الك كنيد. نصف ليوان از آرد را براي پهن كردن خمير كنار بگذاريد. بقيه آرد را در ظرفي ريخته و وسط آن را گود كنيد. مايه خمير، شكر و نمك را با كمي آب حل كرده به آرد اضافه كنيد. كم كم بقيه آب را اضافه كنيد. خوب ورز دهيد. خمير نرمي به دست مي آيد. سپس ۱۵ تا ۲۰ دقيقه بگذاريد در حرارت اطاق بماند. روي آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد.
۲. پياز و سير را رنده يا ريز خرد كنيد. گوجه فرنگي، جعفري و فلفل دلمه اي را ريز خرد كنيد و همة مواد را با گوشت چرخ كرده خوب مخلوط كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.
۳. خمير را به شش قسمت تقسيم كنيد. زير خمير را كمي آرد بپاشيد . ابتدا با وردنه پهن كنيد و سپس با دست به شكل بيضي درآوريد. ضخامت خمير بايد تقريباً نيم سانتيمتر باشد. روي هر تكه از خمير باز شده مقداري از ماية گوشتي بريزيد. بعد دور خمير را نيم سانت به طرف بالا تا كنيد و به هم بچسبانيد.
۴. كف سيني فر را آرد بپاشيد و پيده ها را روي آن بيندازيد. سيني را در فري كه از قبل با دماي ۲۰۰ درجة سانتيگراد گرم كرده ايد، بگذاريد تا پيده ها بين نيم ساعت يا ۴۵ دقيقه بپزند. سپس از فر درآوريد و كره را روي نان بماليد تا نرم شود. پيده را مي توانيد به ۳ تا ۴ تكه تقسيم كنيد. بعد آنها را با سالاد فصل سرو كنيد.
۵. براي تهيه پيده از خمير نان باگت يا بربري به ميزان ۴۵۰ گرم يا يك چانه نيز مي توان استفاده كرد.
نظر کاربران
درستش لاح معجونه خيلييييييييي خوشمزس
فقط بیتی یعنی معرکس فیله گوشت داخل یه خمیر عالی که با یه نوع کره خوش طعم گریل شده حتما تست کنید
سلام دوستان
یکی لطف میکنه طرز تهیه اویا کباب رو برام بفرسته
ممنون میشم
ما خودمون رستوران داریم به نظر من خوشمزه ترین غزاها هندی وایرانی هستن این همه سس سس میکنن سسی که ترکیباتش گوجه شیر باشه به نظر شما خوشمزس ? هیچی مزه تلخینه هایی که تو قلعه فلک الفلاک خرم اباد می فروشن نمیشه ولی خداییش نون روغنی هاشونم خوشمزس بااین که یه بار بیشتر خرم اباد نرفتم ولی همه چیز شون ازبقیه یه نمه سرتره از رسم روسمات بگیر تا ادماش و........................ با این که خودم شیرازی ام اما میگم هیچ جا خرررررررررم دره (خرم اباد. ) نميیییییییییشه