۱۲۹۲۶۶۵
۱۱۷۸۸
۱۱۷۸۸
پ

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ به روش رستورانی

برگر مرغ و قارچ یکی از برگر های بسیار خوشمزه و ساده و رستورانی است.

پارسی دی: برگر مرغ و قارچ یکی از برگر های بسیار خوشمزه و ساده و رستورانی می باشد که می توانید به راحتی در خانه با مرغ چرخ شده این این برگر را تهیه کنید و سرخ کنید و داخل نان همبرگر قرار دهید و به دلخواه می توانید با انواع پنیر ها سرو کنید.

برگر مرغ و قارچ طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید با ادویه های مخصوص آن را طعم دار کنید و به ان شکل دهید و بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید و هر موقع که هوس یک برگر خوشمزه را کردید برگر مرغ و قارچ را با پنیر رنده شده یا ورقه ای تهیه کنید.

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ به روش رستورانی

مواد لازم برای تهیه برگر مرغ و قارچ پنیری

گوشت مرغ بدون استخوان (ترکیبی از سینه و ران مرغ باشه بهتره چون خشک نمیشه) ۶۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

 پودر یا آرد سوخاری ۳ قاشق غذا خوری

پیاز  عدد

سیر ۵ حبه

جعفری ساطوری ۲ قاشق غذا خوری

سس خردل ۱ قاشق غذا خوری

پودر سیر‌ ۱ ق مربا خوری

پاپریکا ۱/۲ ق غذا خوری

تخم گشنیز آسیاب شده ۱ ق مربا خوری

دارچین ۱/۴ ق مربا خوری

فلفل سیاه ۱/۲ ق مربا خوری

پودر آویشن ۱/۲ ق مربا خوری

جوز هندی ۱/۲ ق چای خوری

فلفل قرمز ۱ ق چای خوری

نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ و پنیر مخصوص

کره ۱ ق چای خوری

سیر  حبه

قارچ ۱۰ عدد

شیر ۱.۵ پیمانه

آرد سفید ۱ ق غذا خوری

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ پنیری خوشمزه و دست ساز در خانه

مرحله اول: آماده سازی مرغ

ابتدا باید گوشت مرغ را بدون استخوان کنید و دقت کنید از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید تا چربی کافی داشته باشد و برگر خشکی نداشته باشید. مرغ خرد شده را دو بار از چرخ گوشت رد کنید و یا با کمک غذاساز مواد را پوره کنید.

مرحله دوم: آماده سازی مواد

پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را حتما بگیرد. سیر را نیز رنده کنید و آب سیر را نیز بگیرید. جعفری را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا ذوب شود.

مرحله سوم: تهیه برگر مرغ و قارچ

در ادامه باید داخل یک کاسه مرغ و ادویه ها و سس خردل و جعفری و پودر سوخاری و پیاز و سیر رنده شده را بریزید و دستکش انداخته و مواد را برای چند دقیقه با دست خوب ورز دهید و یا می توانید همان داخل کاسه غذاساز مواد را میکس کنید و برگر تهیه شده را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد. روی سطح کار یک نایلون انداخته و یک رینگ گرد یا برگر ساز قرار دهید و مواد را داخل آن به صورت گرد پهن کنید و به دست شکل دهید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و داخل تابه سرخ کنید.

مرحله چهارم: تهیه سس قارچ و پنیر

برای تهیه سس باید ابتدا کره را ذوب کنید و به همراه سیر های رنده شده سس تفت دهید و بعد قارچ های اسلایس شده را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافه قارچ کشیده شود وبعد روی قارچ ها آرد را بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بعد در انتها شیر بریزید و هم بزنید تا سس خوب غلیظ شود و در انتها ادویه ها و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. برگر سرخ شده را داخل نان مخصوص قرار دهید و از سس پنیری روی آن بریزید و میل کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه برگر مرغ و قارچ خانگی به روش رستورانی

می توانید برگر را روی کاغذ روغنی قرار دهید و روی هم بگذارید و در فریزر نگهداری کنید.

می توانید از پنیر ورقه ای استفاده کنید.

بهتر است ادویه ها را حذف نکنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج