۱۲۹۱۸۰
۲ نظر
۵۶۴۱
۲ نظر
۵۶۴۱
پ

غذاها و دسرهای زرد، خوشمزه و هیجان انگیز

در این مطلب طرز تهیه چند نوع غذا و دسرهای زرد رنگ را به شما آموزش داده ایم.

غذاها و دسرهای زرد، خوشمزه و هیجان انگیز
مجله زندگی ایده آل:

لاین کینگ رول (ماکي)

غذاها و دسرهای زرد، خوشمزه و هیجان انگیز

مواد لازم :

  • برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه
  • آب: یک‌و‌نیم پیمانه
  • سرکه برنج: یک‌سوم پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • نوری (جلبک مخصوص سوشی): 2 ورق
  • مایونز: 2 قاشق غذاخوری
  • کرپ (مغز خرچنگ): 5 تا 6 شاخه
  • میگوی سوخاری شده: 8 تا 10 عدد
  • انبه: یک عدد

روش تهيه:

ابتدا برنج را با آب ۲ تا ۳ ساعت خیس می‌کنیم و سپس آب آن را دور می‌ریزیم. کرپ‌ها را خرد و له کرده و با مایونز مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم، نیمی از انبه را نیز به شکل نواری بلند می‌‌بریم. برنج را با میزان آب آمده در دستور می‌پزیم و وقتی آب آن کشیده شد ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در قابلمه را حوله یا دمکن می‌پیچیم و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم دم بکشد. سرکه را با شکر و نمک مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا حل شوند و آن را روی برنج پاشیده و برنج را هم می‌زنیم تا برنج به هم نچسبد و خمیر نشود. حصیر مخصوص پیچیدن سوشی را سلفون بسته و مقداری از برنج را روی آن پهن می‌کنیم. ورقه نوری را نصف کرده و روی برنج می‌گذاریم، مخلوط کرپ، انبه و میگوسوخاری‌ها را به شکل نواری روی نوری می‌چینیم و توسط حصیر مواد را رول می‌کنیم. رول را محکم پیچیده و با ورقه‌های نازک انبه روی آن را می‌پوشانیم و توسط حصیر محکم می‌کنیم. رول را توسط یک کارد خیلی تیز و تیغه نازک برش می‌دهیم.

اردور زرد

غذاها و دسرهای زرد، خوشمزه و هیجان انگیز

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی پخته: 400 گرم
  • کره: 70 گرم
  • پنیرخامه‌ای: 50 گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • فیله مرغ: 10عدد
  • بیسکویت کراکر نمکی: 10عدد
  • پنیر گودا یا چدار: 10 ورق
  • زیتون با مغز سیر یا بادام: 10عدد
  • زعفران و پودر سیر: به میزان لازم
  • خردل: یک قاشق غذاخوری

روش تهيه:

ابتدا فیله‌های مرغ را به شکل نواری برش داده و با مقداری پودر سیر، زعفران و خردل طعم‌دار می‌کنیم و دو ساعت می‌گذاریم بماند. فیله‌های مرغ را داخل چدن داغ، استیکی کرده، سیب‌زمینی و کره و پنیر را با نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم. روی بیسکویت‌ها را کمی با خردل آغشته می‌کنیم و پنير را روي آن مي​گذايم و مقداری از مرغ‌ها را روی بیسکویت‌ها می‌گذاریم. یک اسکوپ از پوره سیب‌زمینی برداشته و میان آن یک عدد زیتون قرار می‌دهیم و روی مرغ‌ها می‌گذاریم و درنهایت روی پوره‌ها را با کنسرو مغز آرتيشو تزئین می‌کنیم.

تارت سبوس‌دار

غذاها و دسرهای زرد، خوشمزه و هیجان انگیز

مواد لازم برای تهیه خمیر:

  • آرد سفید: 160 گرم
  • آرد نان سنگک: 50 گرم
  • پودرشکر: 70 گرم
  • کره: 130 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب: یک قاشق غذاخوری
  • پودر بادام: 30 گرم

روش تهيه:

ابتدا آرد سنگک را داخل تابه روی گاز کمی تفت می‌دهیم تا سرخ شود و بوی خامی آن از بین برود سپس آرد سرخ شده را روی آرد سفید الک کرده و داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم. وسط آرد را باز می‌کنیم و بادام، پودرشکر، کره، آب و زرده تخم‌مرغ را داخل آردها می‌ریزیم و همه را با هم فقط تاحدی که خمیر یکدستی حاصل شود، چنگ می‌زنیم. خمیر را ۳۰ دقیقه داخل نایلون در محیط خنکی استراحت می‌دهیم سپس با وردنه خمیر را به قطر ۵ میلی‌متر روی سطح آردپاشی شده پهن می‌کنیم و با کاتر گرد به قطر حدود هشت سانتی‌متر می‌بریم. خمیرهای دایره‌ای را پشت قالب‌های سیلیکونی به شکل گل پهن می‌کنیم و به مدت ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. پس از پخت و خنک شدن داخل نان‌ها را با انبه، آناناس و کرم پاتی سیر پر می‌کنیم.

خورش آناناس و قیسی

غذاها و دسرهای زرد، خوشمزه و هیجان انگیز

مواد لازم:

  • فیله مرغ: 10 عدد
  • قیسی: ‌15عدد
  • آناناس: یک عدد یا یک قوطی کمپوت
  • آلوخورشی: 20 عدد
  • شکر و آب لیموترش: به میزان لازم
  • پیاز سرخ شده: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • زعفران حل شده: به میزان لازم

روش تهيه:

پیاز را رنده کرده و فشرده می‌کنیم تا آب آن کاملا خارج شود. فیله‌های مرغ را یک ساعت داخل آب پیاز گذاشته و کنار می‌گذاریم. قیسی‌ها را به شکل خلالی خرد کرده و کمی خیس می‌کنیم. فیله‌ها را با بیفتک‌کوب کمی می‌کوبیم و به زعفران آغشته می‌کنیم. کمی خلال قیسی یک طرف فیله گذاشته رول می‌کنیم و در نهایت با یک خلال چوبی آن را ثابت می‌کنیم. آلوها را با دو لیوان آب می‌پزیم و در اواخر پخت آناناس‌ها را داخل آن می‌گذاریم تا چند جوش بخورد. مرغ‌ها را در همین زمان در قابلمه‌ای جداگانه سرخ می‌کنیم و داخل خورش می‌گذاریم. خورش را با پیاز سرخ شده،‌ آبلیمو، زعفران و شکر به اندازه دلخواه طعم‌دار می‌کنیم.

آیفون کاپ کیک

غذاها و دسرهای زرد، خوشمزه و هیجان انگیز

موادلازم براي مایه مافین:

  • آرد: 225گرم
  • پودر بادام‌تست شده: 60گرم
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • شكرسفید: 50گرم
  • شکر قهوه‌ای: 75 گرم
  • كره: 125گرم
  • پنيرماسکارپونه: 75گرم
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري

موادلازم براي لايه آناناس کاراملایز شده

  • كمپوت آناناس: یک قوطي لیوان
  • شکر: 200 گرم
  • کره: 50 گرم
  • آب جوش: 60 میلی لیتر
  • گلوکز: یک قاشق سوپ‌خوری

روش تهيه:

براي تهيه مافین ابتدا كره و پنيرخامه‌اي را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. شكرها را به آنها اضافه كرده و با همزن برقي به هم‌ زدن ادامه مي‌دهيم. وانيل و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه مي‌كنيم و آنقدر به هم مي‌زنيم تا مواد پف كرده و روشن و یکدست شوند. آردو بیکینگ پودر و بادام تست شده را به مواد اضافه كرده، همه را با هم با همزن برقي به هم مي‌زنیم تا مایه کاملا یکدست شود. برای تهیه آناناس کاراملایز شده ابتدا شکر را داخل ظرفی لعابی ریخته و روی آن را با یکی دوقاشق غذاخوری آب تر می‌کنیم و بدون اینکه هم بزنیم ظرف را روی حرارت مستقیم و زیاد می‌گذاریم تا شکر کارامل شود. وقتی که از دور تیره شد می‌توانیم آن را به هم بزنیم. آب جوش و گلوکز را به کارامل اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بجوشد تا یکدست شود. آناناس‌ها را نیز چند دقیقه‌ای با کارامل می‌جوشانیم تا جایی که مواد کمی غلظت پیدا کند و به خورد هم بروند. یک قاشق پراز آناناس کاراملایز شده را کف رمکین‌ها ریخته و یک اسکوپ بزرگ از مایه کاپ کیک روی آن می‌گذاریم. رمکین‌ها را داخل یک سینی گود چیده و تا نیمه ارتفاع آنها، داخل سینی را پر از آب جوش می‌کنیم. سینی را به مدت
يک ساعت روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم تا بپزد. وقتی روی کاپ کیک‌ها طلایی شد آنها را از فر خارج می‌کنیم.

رولت زعفرانی

غذاها و دسرهای زرد، خوشمزه و هیجان انگیز

مواد لازم براي تهيه نان رولت:

  • تخم‌مرغ:۷ عدد
  • آب جوش: 6 قاشق سوپ‌خوري
  • كره: 75 گرم
  • آرد: ۱۷۰گرم
  • روغن مايع: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • زعفران: يك قاشق چاي‌خوري
  • شکر: ۱۸۰ گرم

مواد بين رولت:

  • خامه فرم گرفته:۳۰۰ گرم

روش تهيه:

ابتدا زرده و سفيد تخم‌مرغ را از هم جدا كرده و زرده‌هاي تخم‌مرغ را با آب جوش و ۱۲۰ گرم از شکر، خوب هم مي‌زنيم تا كاملا پف كرده و كشدار شود. در آخر كار زعفران را نيز به آن اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم. سفيده‌هاي تخم‌مرغ را جداگانه آنقدر مي‌زنيم تا كاملا خشك و پنبه‌اي شده و وقتي‌كه ظرف را برمي‌گردانيم، از ظرف نريزد. در این مرحله شکر را آرام‌آرام اضافه کرده و هم می‌زنیم تا سفیده فومی‌شکل شود. كره را جداگانه ذوب مي‌كنيم، سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ را روي سفيده‌ها ريخته و با ليسك به آرامي مخلوط مي‌كنيم تا پف آنها نخوابد. حين همين كار، كره ذوب‌شده را اضافه كرده و آرد را نيز الك مي‌كنيم و آرام هم مي‌زنيم، چند قاشق از مايه حاصل را داخل ظرفي ديگر ريخته، با کاکائو به رنگ دلخواه، شکلاتی مي‌كنيم و داخل حفره‌هاي رليف مت را با آن پر كرده، سپس مايه اصلي را روي حفره‌هاي پر شده ريخته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقيقه روي پنجره بالايي فر كه از قبل با دماي ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم. پس از پخت، رولت را از داخل قالب خارج كرده و بين كاغذ روغني قرار داده و با كاغذ لوله مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم تا سرد شود. پس از آماده كردن نان رولت و خنک شدن، نان را باز مي‌كنيم، خامه را روي آن مي‌گذاريم و دوباره مي‌پيچيم و ۲ ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا خوب خودش را بگيرد و تميز و راحت برش بخورد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اخبار کاملتری گزارش بدن

  • هادی

    به نظرمن سایت شما بهترین سایت است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج