کودکتان را ذوق زده کنید!
کیکهای بادامی کوچولو
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم میزنیم تا پف کند. وانیل و تخممرغها را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی به همزدن ادامه ميدهيم تا مواد کاملا به خورد هم بروند. خامه، پودر بادام،آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و تا آخر کار مواد را با همزن برقی هم میزنیم.
مواد لازم:
- کره: 100 گرم
- آرد: 200 گرم
- خامه صبحانه: یک قاشق غذاخوری سر پر
- پودر بادام: 60 گرم
- شکر: 150 گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روش تهيه:
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم میزنیم تا پف کند. وانیل و تخممرغها را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی به همزدن ادامه ميدهيم تا مواد کاملا به خورد هم بروند. خامه، پودر بادام،آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و تا آخر کار مواد را با همزن برقی هم میزنیم. نیمی از قالبهای مخصوص تارتهای کوچک (تارت لت) را از مواد پر کرده و به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم. روی کیکها را با خامه، انواع کرم و میوهها تزئین میکنیم.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر