این سالادها رو امتحان کردین؟ (۲)
در این مطلب دو قسمتی، ۱۰ نوع مدل مختلف سالاد را برایتان آموزش داده ایم که به عنوان پیش غذا یا شام سبک می توانید آنها را تهیه و سرو کنید.
سالاد کلم قرمز
مواد لازم
• یک کیلوگرم کدو حلوایی ریز شده
• 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
• دو حبه سیر نازک حلقه شده
• 2 قاشق سوپ خوری مریم گلی تازه خرد شده
• فلفل سیاه
• نمک به مقدار لازم
• نصف پیمانه گردو خرد شده
• 8 برگ کلم قرمز
• 200 گرم پنیر لیقوان خرد شده
• 2 قاشق سوپخوری آب لیمو
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) روشن کنید.
۲. کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت رو باز به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید.
۳. سپس سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی افزوده و اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.
۴. برگهای کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
سالاد سیبزمینی
مواد لازم
• ۷۵۰ گرم سیب زمینی حلقه شده با پوست
• ۵۰۰ گرم سیب زمینی استامبولی با پوست خرد شده
• یک سوم پیمانه روغن زیتون
• ۱ عدد پیاز نگینی شده
• ¼ پیمانه شوید خرد شده
• ¼ پیمانه ریحان خرد شده
• ¼ پیمانه آب لیمو
• ¼ پیمانه کاپریس
• یک قاشق سوپخوری خردل
• یک حبه سیر کوبیده شده
طرز تهیه
۱. سیبزمینی و سیب زمینی استامبولی را جداگانه بجوشانید، بپزید تا نرم شوند، سپس در آبکش بریزید.
۲. گریل را گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیبزمینی و سیبزمینی استامبولی را به صورت یک تک لایه در سینی بچینید و کمی روغن روی آنها بمالید. سپس گریل کنید.
۳. پس از این که سیب زمینی ها قهوه ای شدند از فر در آورده و روغن باقی مانده، پیاز، شوید، ریحان، آب لیمو، کاپریس، خردل و سیر را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید.
سالاد گردو
مواد لازم
• ۳ عدد سیب زمینی
• ۲ عدد تخم مرغ پخته و خرد شده
• یک دوم پیمانه مغز گردو خرد شده
• ۵ ساقه کرفس خرد شده
• ۲۵۰ گرم کاهو خرد شده
• ۷۵ گرم پنیر بوترکیزه خرد شده
• یک دوم پیمانه سس مایونز
• یک دوم پیمانه خامه
• نمک به مقدار لازم
• فلفل سیاه
• یک چهارم پیمانه سرکه سفید
طرز تهیه
۱. سیب زمینیها را چهار قاچ کرده و با آب و نمک بپزید (به اندازه ای که له نشود)، سپس در آبکش ریخته و پوست آنها را بگیرید و به شکل مکعب برش دهید و به همراه تخم مرغ، گردو، کرفس، کاهو و پنیر در ظرف مناسبی بریزید.
۲. سس مایونز، خامه، نمک و فلفل را نیز در ظرف مناسبی ریخته، با همزن دستی مخلوط کنید سپس سرکه را افزوده، هم بزنید تا یکدست شود. سس را با مواد سالاد مخلوط کرده، در ظرفهای موردنظر بریزید و سرو کنید.
سالاد لوبیا با زیتون
مواد لازم
• ۲ پیمانه لوبیا چیتی پخته شده
• ۱۰۰ گرم زیتون سیاه حلقه شده
• ۲ عدد پیاز قرمز کوچک حلقه شده
• عدد کاهو خرد شده
• برگ ریحان
• ۴۰ گرم پنیر سفید
• دو سوم پیمانه روغن زیتون
• یک سوم پیمانه سرکه
• نمک
• فلفل سیاه و قرمز
طرز تهیه
۱. در ظرفی لوبیا، زیتون، پیاز، کاهو، برگ های ریحان و پنیر را بریزید. در ظرف دیگری روغن زیتون، سرکه و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مواد بالا بریزید و بلافاصله سرو کنید.
سالاد بادام زمینی
مواد لازم
• ۲۰۰ گرم پاستا شکلی
• ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۳ تا ۵ قاشق سوپخوری سرکه
• نصف پیمانه خامه
• نصف پیمانه سس مایونز
• نمک
• ۱۰۰ گرم دانه آفتابگردان
• ۱۰۰ گرم بادام زمینی نمکی
• یک پیمانه گردو (خردشده
• ۱ ۱/۴ پیمانه خیارشور نگینی خردشده
• نصف قوطی کنسرو ذرت
• نصف قوطی کنسرو نخودسبز
طرز تهیه
۱. پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آماده شود، سپس آبکش کنید و روی آن، آب سرد بریزید.
۲. پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و به آن فلفل سیاه، سرکه، خامه، سس مایونز و کمی نمک اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.
۳. دانه آفتابگردان، بادامزمینی، گردو و خیارشور را در ظرفی مناسب مخلوط کنید و به همراه دانه های ذرت و نخودفرنگی به مخلوط پاستا اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
۴. سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.
نظر کاربران
یه سالادم من بهتون یاد میدم که خیلی خوشمزه ست حتما امتحانش کنین.... یه بوته کاهو رو خوب ریزش کنین با یه پیمونه لوبیا چیتی پخته و 2عدد سیب زمینی پخته و نگینی خورد شده و نصف پیمونه خیار شور خورد شده و نصف پیمونه سس مایونز خوب مخلوطش کنین بخاطر خیار شور نمک لازم نداره اما بنا به ذائقه هر چقدر دلتون میخواد بهش فلفل بزنین. نووووووووووووووش جونتون.
پاسخ ها
مرسی عزیزم من عاشق سالادهای متنوع و جدید هستم .