۱۲۷۳۳۷
۲۲ نظر
۹۴۱۷
۲۲ نظر
۹۴۱۷
پ

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

در این دستور تصویری، به شما می‌آموزیم چگونه در خانه سوشی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

برترین ها: در این دستور تصویری، به شما می‌آموزیم چگونه در خانه سوشی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

برای تهیه این سوشی باید ابتدا مقدمات آن را فراهم کنید.

آماده کردن سوشی

برنج سوشی

وقت‌گیرترین بخش تهیه سوشی، تهیه برنج آن است. برای تهیه این برنج باید از دوساعت پیش از پیچیدن رول سوشی، زمان برای خود در نظر بگیرید. یک پیمانه برنج برای سه رول سوشی کافی است.

مواد لازم برای برنج سوشی

• ۳ پیمانه برنج ژاپنی

• ۳، ¼ پیمانه آب

• ۱/۳ پیمانه سرکه برنج

• ۳ قاشق غذاخوری شکر

• یک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

۱. برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب سرد چندین بار بشویید تا آب آن زلال شود. سپس آن را در آبکش بریزید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. برنج را به همراه آب در پلوپز بریزید و بگذارید نیم ساعت خیس بکشد. سپس دستگاه را روشن کنید و نیم ساعت بپزید. ۱۵ دقیقه نیز آن را دم کنید تا کاملا نرم شود.

۲. در این فاصله، سرکه سوشی را آماده کنید: سرکه برنج، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. درون قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. آن‌ها را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. پس از اینکه کمی غلیظ شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

۳. برنج دم کشیده را درون کاسه بزرگی بریزید. ترجیحا کاسه فلزی نباشد. سرکه سوشی را روی آن بریزید و با کف‌گیر آن‌ها را هم بزنید تا سرکه به خورد همه برنج‌ها برود. مراقب باشید که این حرکت موجب له شدن برنج نشود. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

چیپس میگو

برای تهیه میگوی برشته، از خرده‌های نان تست یا پانکو (خرده نان ژاپنی) استفاده کنید. روغن (روغن بادام زمینی و روغن کنجد) را درون تابه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید. یک عدد تخم مرغ را درون کاسه بشکنید و هم بزنید. میگو را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون خرده‌های نان بغلتانید. سپس در روغن داغ به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید. میگو‌های طلایی شده را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود.

سبزیجات خود را خرد کنید، نصف یک عدد آووکادو و نصف یک خیار را به نوار‌های باریک برش دهید. این تعداد برای سه عدد سوشی کافی است.

مایونز اسپایسی

برای تهیه مایونز اسپایسی، به سس مایونز، روغن کنجد و سس تند فلفلی با طعم سیر نیاز دارید. سه قاشق غذاخوری مایونز، نصف قاشق چایخوری روغن کنجد و یک قاشق چایخوری سس سیر و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. استفاده از روغن کنجد به این سس طعم بسیار عالی می‌دهد. سس را کنار بگذارید.

ماهی اسپایسی

برای تهیه سوشی، به فیله تازه ماهی و خام تن نیاز دارید. یکی از بهترین گزینه ها، استیک ماهی ahi (ماهی تن زرد) است. ۱۱۵ گرم فیله این ماهی را تهیه کنید. با چاقوی تیز آن را به مربع‌های کوچک برش دهید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق غذاخوری روغن کنجد و یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل را به آن بیفزایید و هم بزنید. آن را نیز کنار بگذارید.

وسایل مورد نیاز برای پیچیدن رول سوشی

• برگه‌های جلبک دریایی (نوری)

• حصیر بامبو

• چاقوی بسیار تیز

• مخلوط ۲۸ گرم سرکه برنج + ۱/۳ پیمانه آب (برای شست‌وشوی چاقو هنگام برش دادن سوشی)

• دستمال کاغذی حوله‌ای

• سلفون

نوری (ورقه جلبک دریایی) را روی حصر بامبو قرار دهید. برنج را با کف گیر روی آن قرار دهید و سطح برنج را صاف کنید. با کمک دستمال کاغذی حوله ای، سطح برنج را فشار دهید و لبه‌های آن را دقیقا با لبه‌های جلبک تنظیم کنید. سپس جلبک و برنج را با هم و با کمک دستمال برگردانید تا در این مرحله، جلبک رو باشد.

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

میگو، خیار و آووکادو را روی جلبک بچنید. کمی سس مایونز و ماهی اسپایسی بریزید.

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

برای پیچیدن رول سوشی، لبه حصر بامبو و دستمال کاغذی را بگیرید. آن را تا حد امکان با کمترین قطر ممکن بپیچید تا رول کاملا سفت و محکمی ایجاد شود.

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

برای اضافه کردن ماهی‌های تند و فلفلی، با قاشق چایخوری آن‌ها را روی سطح سوشی قرار دهید. یک لایه سلفون روی آن بکشید. با چاقوی بسیار تیز، رول سوشی را به صورت رولت برش دهید. باید در یک حرکت چاقو آن را برش دهید. اگر به صورت اره‌ای ببرید، ممکن است رول از هم بپاشد. پس از برش، آن‌ها را کنار بگذارید و روی آن‌ها دانه‌های کنجد بپاشید.

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

از طعم عالی آن به همراه سس سویا لذت ببرید.

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

برای پیچیدن یک رول معمولی هم می‌توانید. حصیر بامبو را روی میز بگذارید. یک لایه جلبک روی آن قرار دهید. برنج را روی جلبک پخش کنید. میگو، خیار و آووکادو را روی برنج بگذارید. سپس آن را رول کنید. در آخر با چاقوی بسیار تیز آن‌ها را برش دهید.

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

در انتها نیز مایونز تند و اسپایسی را روی آن‌ها بریزید و سرو کنید.

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مریم

    به نظر بدمزه میاد

    پاسخ ها

    • بدون نام

      منم

  • بدون نام

    چرا این همه زحمت

    پاسخ ها

    • رهام

      قبول دارم به جاش یک چیز ساده تر و خوش مزه تر درست میکنی

  • #یخ

    باید مزخرف باشه

  • بی نام

    به درد همون چینی های همه چیز خوار میخوره ... اخه کی ماهی خام میخوره ... خیلی کثیف کاریه

    پاسخ ها

    • BTS &Black pink

      دقیقا حالم بد شد میایم ماهی رو خام میحوریم یه درد دیگه میاد خفاش کم بود

    • ناشناس

      اولا سوشی یه غذای ژاپنیه دوما نخوردی نظر نده برو همون تن ماهیتو بخور

  • بدون نام

    به زحمتش می ارزه سوشی خور نباشی درک نمیکنی چفدر خوش مزه است قیمتش هم گرونه

  • بدون نام

    سلام میشه بگین حالاجلبک ازکجابگیریم یاجایگزینی داره ممنون

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اگر تهران هستید بازار بهجت آباد

  • احمدرضا

    اون چینیا هستن که موش زنده و کرم خام میخورن این یه خوراک بسیار گرون در ژاپنه من اهواز خیابون هفت کیانپارس خیلی ارزون گیرم اومد هیچ فکر نمیکردم اینقدر درست کردنش سخت باشه خودم بخوام درست کنم موادشم حتی نمیتونم گیر بیارم تسلیم شدم واقعا پولش حلالش

  • مسعود

    سوشی یکی از خوشمزه ترین غذاهاییه که خوردم. درسته که ماهی خامه، اما چون همراه با برنج و جلبک و مخلفات دیگه هستش به راحتی میشه خوردش. وقتی در مورد چیزی نمیدونید لطفا نظر ندید.

    پاسخ ها

    • Fafar

      حالا مثلا شما پولداری و غذای مزخرف خوردی دیگه لازم نیست اینجوری کلاس بذاری

  • علی

    خیلی خوشمزه است

  • گیسو

    واقعا غذای خوشمزه وخوبیه
    درضمن شما مجبورتون نکردن که بخورین

  • مهرداد

    تو این فیلما اینقدر با آب و تاب میخورم که آدم هوس میکنم

  • امین

    با خامه و زعفران خیلی با حال میشه من تویه لندن خوردم شما هم امتحان کن

  • مبینا ۱۰ساله

    عالی من فقط سوشی رو درست کردم خیلی خوش مزه هست

  • ندا

    من جلبک سوشی دارم ولی هنوز درست نکردم به این دلیل که نمیدونم ورقه های جلبک آیا باید خیش بشن؟کسی اطلاع داره که آیا لازمه که جلبک سوشی رو با چیزی ترم دو قایل انعطاف کنیم یا نه؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نه نیازی به خیس کردن نیست چون همون رطویت برنج باعث میشه که جلبک نرم بشه و بشه تاش کرد

  • یگانه صادقی

    اخه کی ماهی خام می خوره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج