سالاد یونانی رنگی
این سالاد از این ویژگی برخوردار است که اجزای سالاد با هم مخلوط نشده و هر کس از هر چیزی که دوست دارد میتواند لذت ببرد. همچنین یکی از بهترین ایدهها برای کسانی است که دوستدار غذای گیاهی هستند. سالاد یونانی در ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آماده میشود و برای ۵ نفر مناسب است.
- مناسب برای :5 نفر
- زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
مواد لازم:
- کاهو سالادی: ۲ بته
- پنیر فتا (سفید): ۲ پیمانه
- خیار: ۲ عدد
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
- فلفل دلمه ای زرد: ۱ عدد
- پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط
- زیتون سیاه: به مقدار دلخواه
- زیتون سبز بی هسته: به مقدار دلخواه
- لوبیا قرمز پخته شده: به مقدار دلخواه
- روغن زیتون: به میزان لازم
- سرکه بالزامیک: به میزان دلخواه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- انگور: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. در یک دیس بیضیشکل، کاهوها را میچینیم. خیارها را پس از شستن، خرد میکنیم. پیاز را نیز پس از پوست کندن، ریز خرد میکنیم. فلفلهای دلمهای را بهصورت طولی برش میدهیم. پنیر فتا و گوجهفرنگی را نیز خرد میکنیم. پنیر فتا، خیار خرد شده، گوجه فرنگی، فلفلها، زیتونها، لوبیا قرمز پخته و انگورها را روی دیس پوشانده شده با کاهو میچینیم.
۲. در یک کاسه کوچک، روغنزیتون، سرکه را میریزیم و آنها را مخلوط میکنیم. سپس آن را با نمک و فلفل مزهدار میکنیم. قبل از سرو سالاد، سس را روی آن میریزیم.
ارسال نظر