۱۲۴۷۵
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

دستور دسر: پاي مرغ رژيمي

عصاره مرغ و سركه را در يك تابه بزرگ ريخته، آن را روي شعله بگذاريدو سير، شاخه‌هاي آويشن، ترخون و هويج را اضافه كرده و صبر كنيد تا به جوش بيايد. حالا شعله را كم كرده و بگذاريد محتويات تابه براي ۳ دقيقه بجوشد.

دستور دسر: پاي مرغ رژيمي
دستور دسر: پاي مرغ رژيمي


مواد لازم براي 4نفر براي داخل پاي:
  • عصاره مرغ: 450 ميلي‌ليتر
  • سركه سفيد: 100 ميلي‌ليتر
  • سير: 2 حبه
  • آويشن: 3 شاخه
  • ترخون: يك شاخه به علاوه يك شاخه برگ‌هاي ساطوري شده
  • هويج حلقه شده: 225 گرم
  • سينه مرغ بدون پوست: 4 تكه (400 گرم)
  • تره فرنگي خرد شده: 225 گرم
  • آرد ذرت يا آرد برنج: 2قاشق سوپ‌خوري
  • آب: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • كرم تازه يا خامه ترش: 3 قاشق سوپ‌خوري
  • خردل ديژون: يك قاشق چاي‌خوري سر پر
  • جعفري يا گشنيز ساطوري شده: يك قاشق سوپ‌خوري سر پر
  • مواد لازم روي پاي:
  • خمير شيريني‌پزي: 70 گرم
  • روغن دانه‌هاي گياهي: يك قاشق سوپ‌خوري
  • فلفل: به ميزان لازم


روش تهیه :

عصاره مرغ و سركه را در يك تابه بزرگ ريخته، آن را روي شعله بگذاريدو سير، شاخه‌هاي آويشن، ترخون و هويج را اضافه كرده و صبر كنيد تا به جوش بيايد. حالا شعله را كم كرده و بگذاريد محتويات تابه براي ۳ دقيقه بجوشد. حالا مرغ‌ها را درون تابه گذاشته و كمي فلفل رويش بپاشيد و در تابه را بگذاريد تا براي ۵ دقيقه بجوشد. تكه‌هاي تره‌فرنگي را روي مرغ پاشيده، روي تابه را بپوشانيد تا ۱۰ دقيقه ديگر هم بجوشد.

حالا تابه را از روي شعله برداريد و براي ۱۵ دقيقه به حال خودش بگذاريد تا مرغ‌ها ضمن خنك شدن، كمي رطوبت به‌خود بگيرند.

بعد از اين مدت، مايه داخل تابه را در يك ظرف ديگر ريخته (بايد حدود ۵۰۰ ميلي‌ليتر حجم داشته باشد كه اگر كمتر است، به آن آب اضافه كنيد.) مرغ و سبزي‌ها را درون ظرف ۵/۱ ليتري مخصوص پاي (ظرفي گود) ريخته و شاخه سبزي‌ها را دور بريزيد. مايع داخل تابه را درون تابه روغن‌دار ريخته، بعد آهسته مخلوط آب و آرد ذرت (يا آرد برنج) را به آن اضافه كنيد. دوباره تابه را روي اجاق گذاشته و صبر كنيد تا به جوش بيايد. مايع را دائم به هم زده تا سفت شود.

حالا تابه را از روي شعله برداشته و كرم تازه يا خامه ترش، خردل ديژون، گشنيز يا جعفري ساطوري‌شده را به آن اضافه كنيد. مقداري هم فلفل به اين مخلوط بيفزاييد.

فر را به دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد رسانده، مرغ‌ها را به تكه‌هاي باريك و ضخيم بريده و با سس غليظ مخلوط كنيد. بعد همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

هر ورقه خمير شيريني‌پزي را به صورت ۴ تكه مربع يا مثلث ببريد. حالا سطح ظرف را با لايه‌هاي خمير، كه آغشته به مقدار كمي روغن هستند، بپوشانيد. خيلي آرام سطح خمير را با نوك انگشتان، مچاله كرده تا خمير به‌صورت يكنواخت و صاف به محتويات داخل ظرف نچسبد. لبه‌هاي خمير را هم به سمت داخل ظرف تا كنيد يا اگر ظرف‌تان لبه‌دار است، لبه‌هاي خمير را به آن بچسبانيد.

روي سطح خمير كمي فلفل بپاشيد و ظرف را براي ۲۰ تا ۲۵ دقيقه درون فر بگذاريد. در نهايت خمير طلايي شده و سس در حال حباب زدن خواهد بود. غذا حاضر است؛ خيلي سريع آن را سرو كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

دستور دسر: پاي مرغ رژيمي


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج