فيله مرغ + سس مخصوص + تارت
در يك سطح صاف و تميز آرد الك شده را بپاشيد. خمير نان شيريني را با وردنه روي سطحي صاف كنيد. بعد ۲۰ سانتيمتر، ۲۰ سانتيمتر آن را برش بزنيد. دارچين روي خمير بپاشيد و بعد خميرهاي را رول كنيد و قسمت رولشده را مربع شكل هر ۶ سانتيمتر برش بزنيد.
- فيله مرغ: ۴ عدد
- فلفل قرمز: يك عدد
- فلفل زرد دلمهاي: يك عدد
- جعفري و آويشن: چند برگ
- آب: نصف ليوان
ادويه
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
مواد لازم سيب زميني
- سيبزميني متوسط: يك عدد
- ليمو: يكدوم
- فلفل قرمز چيلي: يك عدد
- گشنيز: چند برگ
- پنير فتا: ۵۰ گرم
مواد لازم سس مخصوص
- پياز قرمز: يك عدد
- سير: 4 حبه
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
- ليمو: 2 عدد
- ريحان: يك دسته كوچك
- سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري
مواد لازم تارت
- آرد سفيد: براي الككردن
- خمير نان شيريني: ۳۷۵ گرم
- خامه پرچرب: ۱۲۵ گرم
- تخممرغ: يك عدد
- پودر وانيل: يك قاشق غذاخوري
- شكر: ۵ قاشق غذاخوري
- پرتقال: يك عدد
- دارچين: به ميزان لازم
فر را روشن كرده و در دماي ۲۰۰درجه سانتيگراد و ۴۰۰ درجه فارنهايت قرار دهيد و همچنين يك ماهيتابه را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد.
در يك سطح صاف و تميز آرد الك شده را بپاشيد. خمير نان شيريني را با وردنه روي سطحي صاف كنيد. بعد ۲۰ سانتيمتر، ۲۰ سانتيمتر آن را برش بزنيد. دارچين روي خمير بپاشيد و بعد خميرهاي را رول كنيد و قسمت رولشده را مربع شكل هر ۶ سانتيمتر برش بزنيد و درون قالب بهطور استوانه قرار دهيد و با انگشتانتان آن را در قالب پهن كنيد و در قسمت بالاي فر بهمدت ۸ تا ۱۰دقيقه تا زماني كه كاملا طلايي شوند قرار دهيد. در ظرفي ديگر خامه پرچرب را ريخته و تخممرغ را در آن بشكنيد، پودر وانيل را همراه با شكر به آن اضافه كرده و آب پرتقال را گرفته و درون مواد بريزيد و كمي از پوست پرتقال را رنده كنيد و با هم بهخوبي مخلوط كنيد.
قالب را از فر در آورد و مواد را روي آن بريزيد، مجدد سيني را داخل فر بگذاريد بهمدت ۸ دقيقه تا كاملا پخته شوند. تارت آماده سرو است.
فيله مرغ را روي تخته گوشت قرار داده و مربعمربع برش بزنيد. ادويه و روغن زيتون را به آن اضافه كنيد. ماهيتابه را روي گاز قرار داده و روغن سرخكردني داخل آن بريزيد. فيلهها را داخل ماهيتابه تفت دهيد. فلفل قرمز را با چاقو خرد كرده و درون ماهيتابه بريزيد. بگذاريد تا كمي سرخ شوند. جعفري و آويشن را همراه با فلفل دلمهاي با چاقو ريز كنيد و داخل ماهيتابه بريزيد بعد از ۵ دقيقه نصف ليوان آب به مواد اضافه كنيد و در ماهيتابه را بگذاريد تا آماده پخته شود. هنگامي كه آب داخل تابه تبخير شد زير آن را خاموش كنيد.
پيازها را ابتدا خلال كرده و سير را رنده كنيد كمي نمك همراه با فلفل به آن اضافه كنيد. ليمو را برش زده و آب آن را بگيريد و برگهاي ريحان را ريزكرده و داخل مواد بريزيد و سپس سس مايونز را با مواد مخلوط كنيد، سس آماده سروكردن است. شما ميتوانيد سس را كنار غذا سرو كنيد و همچنين با سيبزميني مخلوط كنيد و آن را بچشيد. اين سس فوقالعاده است.
سيبزمينيها را شسته، نصف كنيد و داخل قابلمهاي كه حاوي آب جوش است قرار دهيد. زير شعله گاز را زياد كرده و كمي نمك به آن اضافه كنيد. بگذاريد تا كاملا پخته و له شوند. سيبزمينيهاي پختهشده را آبكش كنيد و درون يك ظرف قرار دهيد. ليمو را برش زده و آب آن را بگيريد. فلفل قرمز چيلي را ريز كرده و همراه با گشنيز به آن اضافه كنيد. در آخر پنير فتا را روي آن رنده كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر