۱۲۳۷۱
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

فيله مرغ + سس مخصوص + تارت

در يك سطح صاف و تميز آرد الك شده را بپاشيد. خمير نان شيريني را با وردنه روي سطحي صاف كنيد. بعد ۲۰ سانتي‌متر، ۲۰ سانتي‌متر آن را برش بزنيد. دارچين روي خمير بپاشيد و بعد خميرهاي را رول كنيد و قسمت رول‌شده را مربع شكل هر ۶ سانتي‌متر برش بزنيد.

فيله مرغ + سس مخصوص + تارت

فيله مرغ + سس مخصوص + تارت

مواد لازم فيله مرغ
  • فيله مرغ: ۴ عدد
  • فلفل قرمز: يك عدد
  • فلفل زرد دلمه‌اي: يك عدد
  • جعفري و آويشن: چند برگ
  • آب: نصف ليوان


ادويه
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


مواد لازم سيب زميني
  • سيب‌زميني متوسط: يك عدد
  • ليمو: يك‌دوم
  • فلفل قرمز چيلي: يك عدد
  • گشنيز: چند برگ
  • پنير فتا: ۵۰ گرم


مواد لازم سس مخصوص
  • پياز قرمز: يك عدد
  • سير: 4 حبه
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • ليمو: 2 عدد
  • ريحان: يك دسته كوچك
  • سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري


مواد لازم تارت
  • آرد سفيد: براي الك‌كردن
  • خمير نان شيريني: ۳۷۵ گرم
  • خامه پرچرب: ۱۲۵ گرم
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • پودر وانيل: يك قاشق غذاخوري
  • شكر: ۵ قاشق غذاخوري
  • پرتقال: يك عدد
  • دارچين: به ميزان لازم


فيله مرغ + سس مخصوص + تارت

برای شروع

فر را روشن كرده و در دماي ۲۰۰درجه سانتي‌گراد و ۴۰۰ درجه فارن‌هايت قرار دهيد و همچنين يك ماهي‌تابه را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد.

تارت 6 تايي

در يك سطح صاف و تميز آرد الك شده را بپاشيد. خمير نان شيريني را با وردنه روي سطحي صاف كنيد. بعد ۲۰ سانتي‌متر، ۲۰ سانتي‌متر آن را برش بزنيد. دارچين روي خمير بپاشيد و بعد خميرهاي را رول كنيد و قسمت رول‌شده را مربع شكل هر ۶ سانتي‌متر برش بزنيد و درون قالب به‌طور استوانه قرار دهيد و با انگشتان‌تان آن را در قالب پهن كنيد و در قسمت بالاي فر به‌مدت ۸ تا ۱۰دقيقه تا زماني كه كاملا طلايي شوند قرار دهيد. در ظرفي ديگر خامه پرچرب را ريخته و تخم‌مرغ را در آن بشكنيد، پودر وانيل را همراه با شكر به آن اضافه كرده و آب پرتقال را گرفته و درون مواد بريزيد و كمي از پوست پرتقال را رنده كنيد و با هم به‌خوبي مخلوط كنيد.

قالب را از فر در آورد و مواد را روي آن بريزيد، مجدد سيني را داخل فر بگذاريد به‌مدت ۸ دقيقه تا كاملا پخته شوند. تارت آماده سرو است.

فيله مرغ

فيله مرغ‌ را روي تخته گوشت قرار داده و مربع‌مربع برش بزنيد. ادويه و روغن زيتون را به آن اضافه كنيد. ماهي‌تابه را روي گاز قرار داده و روغن سرخ‌كردني داخل آن بريزيد. فيله‌ها را داخل ماهي‌تابه تفت دهيد. فلفل قرمز را با چاقو خرد كرده و درون ماهي‌تابه بريزيد. بگذاريد تا كمي سرخ شوند. جعفري و آويشن را همراه با فلفل دلمه‌اي با چاقو ريز كنيد و داخل ماهي‌تابه بريزيد بعد از ۵ دقيقه نصف ليوان آب به مواد اضافه كنيد و در ماهي‌تابه را بگذاريد تا آماده پخته شود. هنگامي كه آب داخل تابه تبخير شد زير آن را خاموش كنيد.

سس مخصوص

پيازها را ابتدا خلال كرده و سير را رنده كنيد كمي نمك همراه با فلفل به آن اضافه كنيد. ليمو را برش زده و آب آن را بگيريد و برگ‌هاي ريحان را ريز‌كرده و داخل مواد بريزيد و سپس سس مايونز را با مواد مخلوط كنيد، سس آماده سرو‌كردن است. شما مي‌توانيد سس را كنار غذا سرو كنيد و همچنين با سيب‌زميني مخلوط كنيد و آن را بچشيد. اين سس فوق‌العاده است.

سيب‌زميني جادويي شما

سيب‌زميني‌ها را شسته، نصف كنيد و داخل قابلمه‌اي كه حاوي آب جوش است قرار دهيد. زير شعله گاز را زياد كرده و كمي نمك به آن اضافه كنيد. بگذاريد تا كاملا پخته و له شوند. سيب‌زميني‌هاي پخته‌شده را آبكش كنيد و درون يك ظرف قرار دهيد. ليمو را برش زده و آب آن را بگيريد. فلفل قرمز چيلي را ريز كرده و همراه با گشنيز به آن اضافه كنيد. در آخر پنير فتا را روي آن رنده كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

فيله مرغ + سس مخصوص + تارت


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج