۱۲۳۶۶
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

سينه مرغ شكم‌پر + لمون آيس + آيس نسكافه

فر را روشن كرده و در حرارت ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار داده ۲ عدد ماهي‌تابه را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد و شروع كنيد.

سينه مرغ شكم‌پر + لمون آيس + آيس نسكافه

سينه مرغ شكم‌پر + لمون آيس + آيس نسكافه

مواد لازم سينه مرغ شكم‌پر
  • جعفري تازه: يك دسته كوچك
  • ريحان: يك دسته كوچك
  • پوره گوجه‌فرنگي: ۵ قاشق غذاخوري
  • سير: ۲ يا ۳ حبه
  • پنير فتا: ۱۰۰ گرم
  • پوست و خلال ليمو: يك عدد
  • سينه مرغ براي هر نفر: ۱۸۰ گرم
  • رزماري: چند برگ


مواد لازم نوشيدني نعنا با ليمو
  • يخ: به مقدار لازم
  • نعنا: 5 تا 6 برگ
  • ليمو: يك عدد
  • پرتقال: 2 عدد
  • آب: يك بطري


مواد لازم نان
  • نان: به‌طور دلخواه
  • سير: ۲ حبه
  • سبزي خشك: به ميزان لازم


مواد لازم سبزي
  • سير: 5 تا 6 حبه
  • گوجه‌فرنگي: ريز تزئيني
  • برگ بو، رزماري، آويشن: يك دسته كوچك
  • مارچوبه: 250 گرم
  • زيتون سياه: 8 تا 10 عدد بدون هسته


مواد لازم نسكافه بستني
  • بستني وانيلي: ۵۰۰ ميلي‌ليتر
  • نسكافه: به تعداد مهمان‌ها
  • شكر: ۲ قاشق
  • بيسكويت گردويي: به تعداد


مواد لازم سالاد كلم‌پيچ
  • كلم‌پيچ: يك دوم پياز: يك عدد
  • جعفري: به ميزان كم
  • ريحان: به ميزان كم
  • فلفل قرمز چيلي: يك دوم
  • ليمو: 2 عدد


سينه مرغ شكم‌پر + لمون آيس + آيس نسكافه

برای شروع :

فر را روشن كرده و در حرارت ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار داده ۲ عدد ماهي‌تابه را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد و شروع كنيد.

لمون آيس

ابتدا يك پارچ را با قالب يخ تا نصفه پر كنيد برگ‌هاي خوشبو نعنا را در پارچ بريزيد و ليمو را همراه با پرتقال آب بگيريد و درون پارچ بريزيد، كمي آب به نوشيدني اضافه كنيد و با قاشق به‌خوبي هم بزنيد.

سینه مرغ شکم پر

جعفري را همراه با ريحان روي تخته خرد كنيد، سيرها را روي سبزي‌ها همراه با پوست ليمو رنده‌ كنيد. پوره گوجه‌فرنگي‌ را به سبزي اضافه كرده و با قاشق مواد را با هم مخلوط كنيد. مقداري روغن زيتون همراه با نمك و فلفل را روي سبزي‌ها بپاشيد در آخر مجدد تمام مواد را روي تخته چوبي به‌خوبي خرد كنيد و كنار بگذاريد. سينه مرغ را از وسط با چاقو برش دهيد تا به‌خوبي بتوانيد مواد را درون آن قرار دهيد. مواد را با قاشق در هر مرغ ريخته، پنير فتا را روي آن رنده كنيد و با نخ و سوزن مرغ را بدوزيد و كنار بگذاريد. ماهي‌تابه را با روغن پر كرده و مرغ‌هاي شكم‌پر را در روغن بغلتانيد و اجازه دهيد تاكمي پخته و سرخ شوند. مرغ‌ها را از ماهي‌تابه بيرون آورده و درون سيني فر قرار دهيد. كمي روغن زيتون همراه با برگ‌هاي رزماري داخل سيني قرار دهيد و آن را درون فر بگذاريد. هنگامي كه مرغ‌ها طلايي شدند وقت آن رسيده كه از فر بيرون بياوريد و در ظرف بچينيد.

در يك ماهي‌تابه مقداري روغن زيتون بريزيد و سيرها را درون آن رنده كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را همراه با برگ بو، رزماري و آويشن اضافه كرده و حرارت شعله گاز را كمي كم كنيد. بعد از ۳ دقيقه مارچوبه را اضافه كرده و كمي تفت دهيد و زير آن را خاموش كنيد. در آخر زيتون سياه بدون هسته را روي كل سبزي‌ها بريزيد.

معجزه کلم و لیمو

كلم‌پيچ را شسته و برگ‌هاي روي آن را جدا كنيد و دور بريزيد. در مرحله بعد كلم را به ۲ قسمت تقسيم كنيد و در ظرف گود با رنده درشت رنده كنيد. فلفل چيلي را ريز كرده و درون ظرف بريزيد. پياز را همراه با جعفري و ريحان سريع خرد كنيد و به كلم اضافه كنيد. مقداري نمك همراه با روغن زيتون در ظرف بريزيد. ليموي تازه را برش داده و روي تمام مواد بچكانيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

سينه مرغ شكم‌پر + لمون آيس + آيس نسكافه


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    نسکافه بستنیش کو پس؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج