رپورتاژ آگهی
چطور خمیر پیتزا رستورانی درست کنیم؟
معمولاً خمیر پیتزا از آب درست میشود، ولی گاهی برای اینکه طعم بهتری داشته باشد شیر و ماست پرچرب نیز در ترکیب آن مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خمیر پیتزا را به طور کامل و مرحله به مرحله برای شما بیان کنیم.
یکی از اصلیترین دلایلی که یک پیتزا میتواند طعم فوق العادهای داشته باشد خمیر ان است. خمیر پیتزا نوعی نان محسوب میشود که در هر کشور سبک خاصی برای تهیه آن وجود دارد، ولی به دلیل اصالت آن بهترین نوع خمیر پیتزا، نوع ایتالیایی آن میباشد. معمولاً خمیر پیتزا از آب درست میشود، ولی گاهی برای اینکه طعم بهتری داشته باشد شیر و ماست پرچرب نیز در ترکیب آن مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خمیر پیتزا را به طور کامل و مرحله به مرحله برای شما بیان کنیم.
مواد اولیه جهت تهیه خمیر پیتزا رستورانی در منزل
برای اماده سازی خمیر پیتزا باید مواد اولیه زیر را تهیه کنید.
• سه پیمانه آرد
• یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فور
• یک قاشق غذاخوری شکر
• ۱۵۰ گرم آب جوشیده
• دو قاشق روغن زیتون
• یک قاشق چای خوری نمک
دستور تهیه خمیر پیتزا
• برای اینکه خمیر پیتزا را تهیه کنید لازم است از سالم بودن خمیر مایه مطمئن شوید.
• نصف پیمانه آب را به همراه شکر و خمیر مایع داخل یک کاسه بزرگ بریزید. مواد را به خوبی ترکیب کنید سپس روغن و نمک را به آن اضافه نمایید و مجدد مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود.
• آرد را روی مواد داخل ظرف الک کنید تا خمیری لطیف ایجاد گردد. اگر خمیر شما خشک بود، آب را کم کم به آن اضافه نمایید تا مخلوط شما نرم شود. خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد و بیش از حد خشک و سفت نگردد.
• بعد از اینکه خمیر حالت چسبندگی به خود گرفت، آن را روی یک تخته چوبی بیندازید و برای ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر یکدست گردد. در یک کاسه بزرگ کمی روغن بریزید سپس دستتان را چرب کنید. خمیر را به یک گلوله بزرگ تبدیل کرده و آن را درون کاسه بیندازید و یک سلفون دور ان بکشید و برای یک ساعت در فضای محیط قرار دهید تا حجم آن دو برابر گردد.
• زمانی که خمیر شما دو برابر شد باید آن را از کاسه خارج کرده و سپس روی آن را آرد بپاشید. خمیر را مجددا روی سطح چوبی خود قرار دهید و و به خوبی آن را ورز دهید تا هوای اضافی آن از بین برود.
• بعد از اینکه این هوای اضافی از خمیر گرفته شد، آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را مجدد چونه بگیرید. مجدد روی هر کدام از آنها را آرد بپاشید و یک پارچه روی آنها بیاندازید. بعد از ۱۵ دقیقه چونهها را با وردنه باز کرده و هر کدام را درون قالب پیتزایی که میخواهید بگذارید.
نکاتی که در تهیه خمیر پیتزا باید رعایت کنید
۱. برای اینکه خمیر شما بیش از حد پف نکند میتوانید با یک چنگال سطح آن را سوراخ کنید و سپس روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
۲. این خمیر نیازی به پخت جداگانه ندارد و با تمامی مواد به صورت یکجا میتوانید در فر قرار دهید.
۳. توجه کنید قبل از اینکه خمیر و مواد را در فر بگذارید باید به خوبی سینی آن داغ شده باشد.
۴. ظرف آبی را قبل از پخت پیتزا در فر قرار دهید تا رطوبت داخل آن ایجاد شود و خمیر پیتزا شما خشک نگردد
در این مقاله سعی کردیم آموزش مرحله به مرحله تهیه خمیر پیتزای رستورانی در منزل را بیان کنیم. اگر میخواهید مراحل صفر تا صد پخت یک پیتزای عالی در منزل را آموزش ببینید و با بهترین پنیر پیتزا آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم بخش آموزش آشپزی مجله اسنپ اکسپرس را از دست ندهید، زیرا در این قسمت هر آنچه در مورد غذاهای مختلف، چون پیتزا و مراحل آماده سازی آن بخواهید وجود دارد. در پایان شما بگویید خوشمزهترین پیتزایی که تاکنون خورده اید چه بوده است؟
ارسال نظر