طرز تهیه لقمه بادمجان، خوش طعم و عالی
بادمجان لقمه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکیه ای است، که در اغلب رستوران های ترکیه ای سرو می شود.
آرگا: بادمجان لقمه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکیه ای است، که در اغلب رستوران های ترکیه ای سرو می شود. شما در این بخش می توانید طرز تهیه لقمه بادمجان گوشت را مطالعه کنید.
یکی از غذاهای لذیذ و متنوعی که در این بخش می خواهیم با آن آشنا شویم، لقمه بادمجان است. این غذا بسیار دلپذیر بوده و طعم خاص و متفاوتی دارد. این غذا در واقع مختص ترکیه بوده و یکی از غذاهای بین المللی محبوب می باشد. در ادامه با طرز تهیه لقمه بادمجان آشنا می شوید.
طرز تهیه لقمه بادمجان
مواد لازم
- گوشت چرخی: ۵۰۰ گرم
- بادمجان: ۶ عدد
- گوجه فرنگی: ۴ عدد
- سیر: ۲ حبه
- جعفری: ۱ دسته
- پیاز: ۱ عدد
- زردچوبه، پاپریکا، روغن: به میزان لازم
- فلفل و نمک: به میزان لازم
دستور پخت لقمه بادمجان
برای آماده کردن این غذای عالی و خوشمزه باید، ابتدا بادمجان ها را به شکل ورقه ای خرد کنید. توجه نمایید که بادمجان ها بهتر است، بدون اینکه پوست شوند، برش داده شود.
سپس بادمجان های ورقه ای را درون آب نمک ریخته و اجازه می دهیم، تا تلخی مواد گرفته شود.
برای آماده کردن مواد میانی این لقمه باید پیازها را رنده کنیم و درون ظرف مناسب با مقداری ادویه می ریزیم.
بعد گوشت های چرخ شده را به مواد افزوده و مقداری فلفل و نمک به آن اضافه می کنیم. پاپریکا و مقداری زردچوبه نیز به موادمان می زنیم. به خوبی مواد را با دست ورز داده و زمانی که ترکیبی یکدست داشتیم، ورز دادن مواد را قطع می کنیم.
در این مرحله از طرز تهیه لمه بادمجان تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید.
به اندازه یک گردو از مواد کوفته ای برداشته و در کف دستمان گرد می کنیم. حالا مواد را درون روغن سرخ کرده و مواد را به شکل یکدست سرخ خواهیم کرد.
تمام مواد را سرخ کرده و در ادامه نیز بادمجان ها را آبکش کرده و در روغن سرخ می کنیم. برای روغن گیری می توانید، از یک دستمال استفاده کنید.
این مواد دارای سس خوشمزه و خوش طعمی است که می توانید، به راحتی تهیه کنید. برای آماده کردن این سس خوشمزه باید گوجه فرنگی ها را نگینی کرده و به همراه مقداری روغن در تابه تفت می دهیم. اجازه داده تا آب گوجه فرنگی ها به خوبی خشک شوند.
سیرها را درون تابه ریخته و با مواد تفت می دهیم. سپس باید جعفری خرد شده و نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید، تا ترکیب یکدست داشته باشند.
مرحله بعدی کوفته قلقلی ها را میان ورق های بادمجان قرار داده و رول می کنیم، در نهایت نیز مواد را درون سس می اندازیم. زمانی که سس به خوبی به خرد مواد رفت باید، آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی سرو نمایید.
این غذا با استفاده از نان و برنج نیز سرو می شود.
ارسال نظر