طرز تهیه سالاد مرغ برزیلی
گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و آن را ریز خرد می کنیم . سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. سیب سبز و سیب قرمز در یک کاسه کوچک با آب لیمو مخلوط می کنیم ...
- غذای: برزیلی
- گروه: تمامی فصول, رژیمی, نهار, پیش غذاها
- سطح مهارت: آسان
- مقدار: ۱
- مناسب برای: ۶
- زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت : ۰ دقیقه
- مدت زمان آمادگی : ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
- 1 عدد مرغ متوسط پخته شده و ریز خرد شده
- 1 عدد سیب سبز بزرگ، خرد شده
- 1 عدد سیب سرخ بزرگ، خرد شده
- 400 گرم کمپوت آناناس خرد
- 1 فنجان کشمش
- ½فنجان سس مایونز
- 50 گرم خامه
- نمک و فلفل سیاه و سفید
- نان و کاهو برای سرو
طرز تهیه
۱. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و آن را ریز خرد می کنیم . سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
۲. سیب سبز و سیب قرمز در یک کاسه کوچک با آب لیمو مخلوط می کنیم.
۳. سیب، آناناس و کشمش را به گوشت مرغ اضافه می کنیم .سس مایونز و خامه را به آرامی اضافه کرده مخلوط می کنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند در انتها نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
۴. توجه داشته باشید که این سالاد باید هم دمای اتاق باشد و نباید سرد باشد و نه گرم . برای سرو این سالاد که می تواند یک پیش غذای اشتها آور و یا یک ناهار سبک باشد ازنان باکت ترد و کاهو استفاده کنید.
۵. می توانید به جای کنسرو آناناس از میوه آناناس استفاده کنید اگر به دنبال یک بافت محکم تر و یک سالاد سالم تر هستید. اما شیرینی کمپوت آناناس به این سالاد طعم بهتری می دهد.
ارسال نظر