۱۲۰۶۳۲
۲ نظر
۵۰۲۳
۲ نظر
۵۰۲۳
پ

طرز تهیه لوبیا پلو

میریم تا یک لوبیا پلو سریع وآسان برای شام و افطار درست کنیم انشاالله مورد قبول همه دوستان واقع بشه.

دو نفره: دوستان عزیزم سلام نماز وروزتون قبول روزه گرفتن دراین تابستان گرم وطاقت فرسا بسیار سخته امیدوام طاعات همگی مورد قبول درگاه حق باشد ورحمت خدا شامل حال همه شود …

میریم تا یک لوبیا پلو سریع وآسان برای شام وافطار درست کنیم انشاالله مورد قبول همه دوستان واقع بشه.

طرز تهیه لوبیا پلو

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو

- گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم

- لوبیا سبز ۵۰۰گرم

- دارچین هر لایه از پلو یک ق چ خوری

- گلپر هرلایه از پلو نصف ق چ خوری

- زردچوبه یک ق مربا خوری

- (رب ۴ /الی ۵ ق ) بدون آب گوجه (اگر آب گوجه فرنگی خواستید استفاده کنید یک لیوان آب گوجه و۲ ق رب بزنید )

- پیاز یک عدد

- زعفران آسیاب شده هم به مقدار کافی

- نمک .فلفل به میزان لازم

- برنج ۴ پیمانه

- روغن به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

من قبل از ماه رمضان تمام مواد را تازه گرفته بودم تا برای ضیافت ماه رمضان راحت وسریع کارم پیش بره وزیاد کنار گاز نباشم لوبیاسبز وپیاز داغ ام را قبلا گرفته ام وسرخ کردم وفریز کردم .

گوشت را که قبلا خرد کرده ایم را شسته در روغن ریخته تا کمی تفت بخوره سپس پیاز سرخ کرده یک ق غ خوری پر به گوشت در حال تفت اضافه میکنیم وسریع زرچوبه را هم می ریزیم کمی تفت میدیم و۳ لیوان آب داخل گوشت ریخته تا گوشت بپزه. من در زودپز درست کردم. چون میتونیم در فاصله یک ساعت ونیم شاید هم کمتر یک لوبیا پلوی خوشمزه داشته باشیم .

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

بعد از نیم ساعت گوشت تقریبا پخته را باز کرده ولوبیای سرخ شده و رب را به گوشت اضافه میکنیم.

طرز تهیه لوبیا پلو

مدت ده دقیقه لوبیا و رب را هم که قبلا پاک کرده وسرخ کرده بودیم را روی گوشت پخته ریخته تا بیست دقیقه با درب معمولی میگذاریم بپزد. سپس برنجی که خیس کردیم را هم آبکش کرده کنار گذاشته حالا مواد لوبیا هم آماده است. زعفران وگلپر ودارچین را هم کنار دستمان میگذاریم.

طرز تهیه لوبیا پلو

ته قابلمه را مقداری روغن ریخته دوسه کفگیر برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته سپس از پودر زعفرانی که در شیشه ایی که مثل نمک دان میمونه سطح پلو کمی میپاچیم بعد یک کفگیر از مواد لوبیا راروی پلو زعفران ریخته وبعد دارچین وگلپر را روی مواد ریخته ودوباره ادامه میدهیم اول پلو آبکش شده بعد زعفران بعد مواد آماده لوبیا وسپس خیلی کم گلپر ودارچین را هم اضافه میکنیم بعد ازآن پلو لوبیا را دم می گذاریم.

طرز تهیه لوبیا پلو

بعد از نیم ساعت لوبیا پلوی خوشمزه، خوش بو و رنگ ما آماده است در دیس کشیده وبا سالاد شیرازی کنار عزیزان نوش جان کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    با گوشت چرخ کرده خوشمزه تره

  • ناشناس

    آخجون،وقتی رفتم زنجان،به زنجان،دستورش را میدم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج