۱۲۰۴۵۲۵
۶۲۳۶
۶۲۳۶
پ

طرز تهیه فرنی بدون شکر، ویژه ماه رمضان

فرنی از دسرهای خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که هم کودکان و هم بزرگسالان به آن علاقه دارند؛ همچنین یک غذای مقوی برای وعده افطار محسوب می‌شود.

برترین‌ها: فرنی از دسرهای خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که هم کودکان و هم بزرگسالان به آن علاقه دارند؛ همچنین یک غذای مقوی برای وعده افطار محسوب می‌شود.

 همانطور که می‌دانیم در ماه مبارک رمضان تغذیه اهمیت بسیاری دارد. توصیه پزشکان و مشاوران تغذیه به روزه داران این است که در وعده افطار بیشتر غذا‌های کم حجم، مقوی و سبک‌تر را مصرف کنند. دسر‌هایی مثل فرنی که پایه شیر دارند، برای این وعده بسیار مناسب هستند؛ ولی ممکن است برخی از افراد منع مصرف شکر داشته باشند و یا به دلیل داشتن رژیم‌های غذایی ناگزیرند شکر کم‌تری را مصرف کنند.

طرز تهیه فرنی بدون شکر، ویژه ماه رمضان

فرنی بدون شکر یک دسر بسیار خوشمزه و مناسب وعده افطار است که به دلیل داشتن خرما و شیر بسیار مقوی است و در عین حال به دلیل حذف شکر از ترکیباتش یک وعده سالم برای افطار محسوب می‌شود. در ادامه این مطلب با آموزش مرحله به مرحله یک فرنی خوشمزه و بدون شکر همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این نوع فرنی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه فرنی بدون شکر

  • شیر: ۴ لیوان
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  • خرمای بدون هسته: ۱ لیوان
  • پودر هل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به نشاسته ذرت

طرز تهیه فرنی بدون شکر، ویژه ماه رمضان

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

نکات مربوط به هل

طرز تهیه فرنی بدون شکر، ویژه ماه رمضان

برای تهیه شیرینی و دسر حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیش‌تری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب‌تر است.

طرز تهیه فرنی بدون شکر

۱ ـ ابتدا خرما‌های هسته گرفته شده را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و دو لیوان شیر را به آن اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید و سی ثانیه زمان بدهید تا خرما و شیر کاملا با هم مخلوط و یک‌دست شوند.

۲ ـ در مرحله بعد نشاسته ذرت را داخل قابلمه بریزید و دو لیوان شیر را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس مخلوط شیر و خرما را همراه با پودر هل و پودر دارچین به آن اضافه کنید و چند ثانیه دیگر هم بزنید.

طرز تهیه فرنی بدون شکر، ویژه ماه رمضان

۳ ـ در مرحله بعد قابلمه را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا فرنی به غلظت برسد. وقتی فرنی به غلظت مورد نظر رسید، آن را داخل ظرف سرو بریزید و سپس ظرف فرنی را داخل یخچال بگذارید تا خوب خنک شود و ببندد. برای تزیین این فرنی می‌توانید از پودر دارچین، پودر پسته و غنچه گل محمدی استفاده کنید. نوش جان

نکته

برای اینکه فرنی شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید در صورت تمایل کمی خامه صبحانه به آن اضافه کنید. به این صورت که دو قاشق غذاخوری سرپر خامه صبحانه را همراه با شیر و نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد مخلوط شیر و خرما را به آن اضافه کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج