ایدههای غذایی جدید برای افطار و سحر
روزهداری در فصل تابستان چالشی جدی برای بدن انسان است که در نهایت به سلامت و شادابی آن منتهی میشود. با اینکه در روزهای طولانی و گرم تابستان نخوردن و نیاشامیدن دشوار به نظر میرسد، اما همانطور که خواهید دید.
کاسنی چِری بِری
یک نوشیدنی ساده از موادی همیشه دردسترس که دو روش تهیه برای آن آمده است. شک نکنید که ترکیب میوههای قرمز و عرق کاسنی، یک معجون عالی برای رفع عطش و پایین آوردن دمای بدن است.
مواد لازم
برای سه- چهار لیوان:
- توت فرنگی: ۲۵۰ گرم
- گیلاس: ۲۵۰ گرم
- انگور قرمز: ۲۰۰ گرم
- عسل: ۴ قاشق غذاخوری
- عرق کاسنی: نصف لیوان
طرز تهیه:
1. در روش اول عسل را در سه چهارم لیوان آب داغ حل کرده و در یخچال بگذارید تا سرد شود. میوهها را با دستگاه آبمیوه گیری آب گرفته و با عسل و عرق کاسنی مخلوط کنید.
2. در روش دوم با میوهها اسموتی درست کنید، یعنی میوهها را با دو لیوان یخ خرد شده، عرق کاسنی و مقدار دلخواه شکرنرم، برای حدود 3 دقیقه در مخلوط کن بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
چپلی کباب در سس فلفل دلمهای
یکی، دو ساعت پس از افطار که بدنتان دمای مناسبی پیدا کرد و سیستم گوارشتان آماده شروع مرحله اصلی غذا شد، یک غذای مقوی با ترکیبی از گوشت قرمز، ترهبار و ادویهجات، بدن را مجددا به شرایط ثابت و سرحالی برمیگرداند. هر چند فراموش نکنید که مصرف بیش از حد گوشت قرمز و پرخوری توصیه نمیشود.
مواد لازم
- گوشت گوسفند: نیم کیلو، چرخکرده
- پیاز درشت: یک عدد ساطوری ریز
- سیر: ۳ حبه ساطوری
- فلفل قرمزتند: ۴ عدد ساطوری (اختیاری)
- تخم گشنیز: یک و نیم قاشق غذاخوری
- آرد نخود: دو قاشق غذاخوری
- آرد سفید:۲ قاشق غذاخوری
- گشنیز:۳قاشق غذاخوری، ساطوری
- برای سس؛فلفل دلمهای قرمز: ۳ عدد
- سیر: دو عدد، رنده شده
- گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری
- روغن زیتون بکر: ۳ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. همه مواد کباب را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. بعد از کمی ورز دادن گوشت را جمع کرده روی آن را سلفون کشیده و حداقل نیم ساعت در بخچال بگذارید.
2. فلفل دلمهایها را در فر کباب کنید تا پوستش کاملا بسوزد، سپس 15 دقیقه در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید تا پوست آن راحت کنده شود. فلفل پوست کنده، گشنیز و سیر را در غذاساز پوره کرده یا با گوشتکوب خمیر کنید.
3. روغن را در یک تابه داغ کرده و خمیر فلفل را چهار، پنج دقیقه در آن تفت دهید. نصف پیمانه آب اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل 15 دقیقه روی شعله کم و با در بسته بپزید.
4. کمی روغن در یک تابه داغ کنید. مایه چپلی کباب را به شکل کتلتهای گردی به اندازه کف دست درآورده و با شعله ملایم سرخ کنید تا به دلیل آرد موجود در آن، روی کبابها نسوزد. کبابها را در ظرف چیده و سس را روی آن بدهید.
سالاد هویج و باقلا
بین غذاها و پیشغذاهای متنوع و رنگارنگ آفریقایشمالی، دو نوع سالاد وجود دارد که با هم سرو میشوند و برای کسانی که ترکیب متفاوتی از سبزیجات تازه و آبپز را دوست دارند، میتواند یک افطاری یا میانوعده جذاب باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- باقلای پوست کنده: ۲۰۰ گرم
- هویج متوسط: دو عدد خلالی
- زیتون بدون هسته: ۷۵ گرم، خرد شده
- روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
- لیموترش ریز: دو عدد
- سیر: یک حبه رنده شده
- نعناع: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری
- زیره سبز، دارچین، پاپریکا: هرکدام نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. باقلا و هویج را 15 دقیقه در آبجوش بپزید تا نرم، اما بافتشان حفظ شود. بقیه مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و باقلا و هویج آبکش و خشک شده را به آن اضافه کنید. مقدار ادویهها و اضافه کردن موادی مثل پیازچه، تخممرغ آبپز و نان سرخ شده اختیاری است.
ارسال نظر