طرز تهیه پیتزا رولی
پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیایی است.
مواد لازم: پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیای هست
مواد لازم
- خمیر پیتزا
- ۱۰۰ گرم کالباس خشک گوشت گاو
- ۶ برش پنیر پروسس فیلا فیلا
- ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
طرز تهیه
مرحله ۱
فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه گرم می کنیم
مرحله ۲
خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم
مرحله ۳
روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود
مرحله ۴
به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید . در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید نوش جان
طرز تهیه پیتزا رولی همراه با آموزش تصویری
خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )
برشهای پنیر ،کالباس گوشت را روی خمیر می چینیم
فلفل دلمه ای ها را خرد کرده و روی آنها می ریزیم
خمیر را رول می کنیم ، روی خمیر را روغن زیتون می مالیم و ادویه ایتالیایی می پاشیم
به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش می دهیم
مواد لازم
- خمیر پیتزا
- ۱۰۰ گرم کالباس خشک گوشت گاو
- ۶ برش پنیر پروسس فیلا فیلا
- ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
طرز تهیه
مرحله ۱
فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه گرم می کنیم
مرحله ۲
خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم
مرحله ۳
روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود
مرحله ۴
به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید . در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید نوش جان
طرز تهیه پیتزا رولی همراه با آموزش تصویری
خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )
برشهای پنیر ،کالباس گوشت را روی خمیر می چینیم
فلفل دلمه ای ها را خرد کرده و روی آنها می ریزیم
خمیر را رول می کنیم ، روی خمیر را روغن زیتون می مالیم و ادویه ایتالیایی می پاشیم
به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش می دهیم
پ
نظر کاربران
عالی بود.