۱۱۹۰۲۲
۵۵۵۸
۵۵۵۸
پ

غذاهای جدید برای افطار

برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب‌ خیس می‌کنیم و با شیر و پودرهل می‌پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود.

غذاهای جدید برای افطار
مجله زندگی ایده آل:

سوشیر برنج

غذاهای جدید برای افطار

مواد لازم

  • برنج مخصوص سوشی: ۳۰۰ گرم
  • شیر: یک لیتر
  • پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
  • بیسکویت سلامت خرد شده: به میزان لازم
  • خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته: به میزان لازم

روش تهيه:

1. برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب‌ خیس می‌کنیم و با شیر و پودرهل می‌پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود.

2. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می‌اندازیم برنج را به شکل چهارگوش 15×15 سانتی‌متر و به قطر حدود 7 میلی‌متر روی نایلون پهن می‌کنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب می‌مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه‌های خرمای بدون هسته،‌ خلال هویج و پودرپسته قرار می‌دهیم و رول را می‌پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می‌غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه‌حلقه شبیه به سوشی می‌بریم.

پودینگ برنج استانبولی

غذاهای جدید برای افطار

مواد لازم

  • شیر: یک لیتر
  • برنج: ۲۵۰ گرم
  • آب: یک لیوان
  • کرم پاتی سیر: ۲۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • پودرشکر: ۷۵ گرم
  • خامه: ۱۰۰ گرم
  • پنیر لبنه: ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ+ زعفران: برای طلایی کردن روی پودینگ

روش تهيه:

1. ابتدا برنج را که از چندساعت قبل خیس کرده‌ایم با آب جوشانده و وقتی که آبش خشک شد شیر را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملا بجوشد تا برنج باز شود.

2. شیربرنج آماده شده را پس از اینکه کمی حرارت خود را از دست داد با کرم پاتی سیر، تخم‌مرغ، خامه، پنیر و پودرشکر مخلوط می‌کنیم. این کار را با لیسک یا پره خمیرزن همزن انجام می‌دهیم.

3. پودینگ را بین تعدادی ظرف مخصوص کرم بروله یا سوفله تقسیم کرده و روی آن را با زرده تخم‌مرغ و زعفران طلایی می‌کنیم و داخل ظرف مخصوص فر که کف آن آب‌جوش ریخته‌ایم قرار داده و به مدت یک‌ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می​گذاریم و به حالت بن‌ماری می‌پزیم.

اسپرینگ رول حلوا

غذاهای جدید برای افطار

مواد لازم

  • حلوای آردگندم: ۵۰۰ گرم
  • مغزگردو: به میزان لازم
  • خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: به میزان لازم

روش تهيه :

این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و ساده‌ای هم هست.

1. ابتدا یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا می‌کنیم. یک قاشق غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن می‌گذاریم، دو طرف خمیر را روی حلوا تا زده و رول می‌کنیم. رول‌های آماده شده را داخل سینی می‌چینیم و وقتی همه رول‌ها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم. پس از سرخ کردن رول‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

آش مانتی

غذاهای جدید برای افطار

مواد لازم

  • برنج: یک پیمانه، معادل ۲۰۰ گرم
  • بلغور گندم: یک پیمانه، معادل ۲۰۰ گرم
  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم
  • عدس پخته شده: ۳۰۰ گرم
  • آب‌ گوشت یا مرغ: یک لیتر
  • آب: یک لیتر
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای تهیه مانتی:
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
  • ادویه‌جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام: یک قاشق چای‌خوری
  • پیاز رنده شده: یک عدد، متوسط
  • پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری

روش تهيه:

1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس می‌کنیم و ابتدا برنج را با آب می‌‌جوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه می‌کنیم، چندجوش که خورد، می‌پزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.

2. برای آماده کردن مانتی، تخم‌مرغ، آرد، نمک و روغن‌زیتون را با هم ورز می‌دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلی‌متر پهن می‌کنیم و به شکل مربع‌های کوچک 3×3 می‌بریم. گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویه‌جات را با هم مخلوط می‌کنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا می‌زنیم و به شکل هلالی دور خودش می‌پیچیم.

3. مانتی‌های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم سپس مانتی‌ها را داخل آش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج