غذاهای جدید برای افطار
برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب خیس میکنیم و با شیر و پودرهل میپزیم تا له شده و آب آن کشیده شود.
مجله زندگی ایده آل:
سوشیر برنج
مواد لازم
- برنج مخصوص سوشی: ۳۰۰ گرم
- شیر: یک لیتر
- پودر هل: یک قاشق چایخوری
- بیسکویت سلامت خرد شده: به میزان لازم
- خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته: به میزان لازم
روش تهيه:
1. برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب خیس میکنیم و با شیر و پودرهل میپزیم تا له شده و آب آن کشیده شود.
2. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل میاندازیم برنج را به شکل چهارگوش 15×15 سانتیمتر و به قطر حدود 7 میلیمتر روی نایلون پهن میکنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب میمالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکههای خرمای بدون هسته، خلال هویج و پودرپسته قرار میدهیم و رول را میپیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت میغلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقهحلقه شبیه به سوشی میبریم.
پودینگ برنج استانبولی
مواد لازم
- شیر: یک لیتر
- برنج: ۲۵۰ گرم
- آب: یک لیوان
- کرم پاتی سیر: ۲۵۰ گرم
- تخممرغ: دو عدد
- پودرشکر: ۷۵ گرم
- خامه: ۱۰۰ گرم
- پنیر لبنه: ۱۵۰ گرم
- زرده تخممرغ+ زعفران: برای طلایی کردن روی پودینگ
روش تهيه:
1. ابتدا برنج را که از چندساعت قبل خیس کردهایم با آب جوشانده و وقتی که آبش خشک شد شیر را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کاملا بجوشد تا برنج باز شود.
2. شیربرنج آماده شده را پس از اینکه کمی حرارت خود را از دست داد با کرم پاتی سیر، تخممرغ، خامه، پنیر و پودرشکر مخلوط میکنیم. این کار را با لیسک یا پره خمیرزن همزن انجام میدهیم.
3. پودینگ را بین تعدادی ظرف مخصوص کرم بروله یا سوفله تقسیم کرده و روی آن را با زرده تخممرغ و زعفران طلایی میکنیم و داخل ظرف مخصوص فر که کف آن آبجوش ریختهایم قرار داده و به مدت یکساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میگذاریم و به حالت بنماری میپزیم.
اسپرینگ رول حلوا
مواد لازم
- حلوای آردگندم: ۵۰۰ گرم
- مغزگردو: به میزان لازم
- خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: به میزان لازم
روش تهيه :
این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و سادهای هم هست.
1. ابتدا یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا میکنیم. یک قاشق غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن میگذاریم، دو طرف خمیر را روی حلوا تا زده و رول میکنیم. رولهای آماده شده را داخل سینی میچینیم و وقتی همه رولها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ میکنیم. پس از سرخ کردن رولها را روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
آش مانتی
مواد لازم
- برنج: یک پیمانه، معادل ۲۰۰ گرم
- بلغور گندم: یک پیمانه، معادل ۲۰۰ گرم
- سبزی آش: ۵۰۰ گرم
- عدس پخته شده: ۳۰۰ گرم
- آب گوشت یا مرغ: یک لیتر
- آب: یک لیتر
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
- پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
- مواد لازم برای تهیه مانتی:
- آرد: ۳۰۰ گرم
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری
- تخممرغ: سه عدد
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
- ادویهجات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام: یک قاشق چایخوری
- پیاز رنده شده: یک عدد، متوسط
- پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
روش تهيه:
1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس میکنیم و ابتدا برنج را با آب میجوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه میکنیم، چندجوش که خورد، میپزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم میکنیم و داخل آش میریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه میدهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.
2. برای آماده کردن مانتی، تخممرغ، آرد، نمک و روغنزیتون را با هم ورز میدهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلیمتر پهن میکنیم و به شکل مربعهای کوچک 3×3 میبریم. گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویهجات را با هم مخلوط میکنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا میزنیم و به شکل هلالی دور خودش میپیچیم.
3. مانتیهای آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، میریزیم و آبکش میکنیم سپس مانتیها را داخل آش میریزیم و اجازه میدهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.
ارسال نظر