تو تابستون بستنی یخی چه می چسبه!
یخ های رنگی و طعمدار را گاز بزنید و حسابی جگرتان حال بیاید. اما در این مطلب، انواع مختلف بستنی یخی را آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
برترین ها: بستنی یخی یکی از محبوب ترین بستنی ها در این گرمای طاقت فرسا است. یخ های رنگی و طعمدار را گاز بزنید و حسابی جگرتان حال بیاید. قدیم ها که شربت آبلیمو درست می کردیم و در فریزر می گذاشتیم تا سفت شوند و با لذت تمام با قاشق آنها را تا قطره آخر می خوردیم. حتی گاهی نوشابه را نیز در لیوان های استیل می ریختیم تا یخ بزنند و به جای بستنی بخوریم و کیف کنیم.
اما در این مطلب، انواع مختلف بستنی یخی را آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
بستنی یخی پرتقالی
مواد لازم
• ۳ پیمانه آب پرتقال با پالپ
• ۴ قاشق شکر
• ۱/۳ قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
طرز تهیه
۱. شکر و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
۲. آب پرتقال را درون قالب بستنی بریزید و در فریزر قرر دهید تا یخ ببندد.
بستنی یخی با طعم تمشک
مواد لازم
• ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
• ۲.۵ پیمانه آب
• ۲۲۵ گرم شکر نرم
• ۶۷۵ گرم تمشک
• ۲ قاشق چایخوری آب لیمو
طرز تهیه
۱. پورد ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود .
۲. شکر و آب را در یک قابلمه بریزید آنها را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. هر چند دقیقه یکبار، آن را هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود . ۳ دقیقه آن را بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
۳. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
۴. تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آیند. آن را از صافی عبور دهید. محلول آب و شکر و آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۵. آنها را در قالب بستنی بریزید و به مدت ۶ تا ۷ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
۶. ظرف را از فریزر خارج کنید، با چنگال هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید تا به طور کامل منجمد شود.
۷. ۱۰ دقیقه پیش از خوردن آن را از فریزر بیرون آورید تا کمی نرم شود.
بستنی یخی میوه ای
مواد لازم
• ۲ عدد کیوی
• ۱۰۰ گرم هندوانه
• یک لیوان توت فرنگی
• ۴ حلقه آناناس
• ۲/۱ لیوان آب سیب
• یک لیوان آب آناناس
• یک لیوان آب پرتقال
طرز تهیه
۱. هندوانه را به صورت گلوله های کوچک برش دهید و کنار بگذارید.
۲. کیوی و توت فرنگی را با هم در مخلوط کن بریزید و آناناس ها را به صورت مکعبی خرد کنید. آنگاه مخلوط کیوی و توت فرنگی را با آب سیب مخلوط و قالب مخصوص تهیه بستنی یخی را با این مایه پر کنید.
۳. تکه های آناناس را نیز با آب پرتقال مخلوط کنید و گلوله های هندوانه را در آب آناناس بیندازید و هر یک از این مخلوط ها را در قالب های مخصوص بریزید و آنها را برای حداقل ۴ساعت در فریزر قرار دهید.
۴. به این ترتیب بستنی های یخی رنگارنگ آماده مصرف هستند.
نظر کاربران
تو تابستون بستنی یخی چه می چسبه؟ :
مدرسان شریف!